Билети за Левски-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Билети за Левски-ЦСКА

Мнениеот RIR » 24 апр 2012 10:20

Ръководството на Левси винаги пуска билети в предварителна продажба 3 дни преди мача.

Вероятно днес ще обявят цените, както и касите, на които ще се продават билети. Цените, смятам, ще са реципрочни на цените които плащахме ние за есенният мач. Мисля, че беше 15-20 лв. за "А". 10 лв. за "Б". Но това по някакви бегли спомени.

Ние, за съжаление, от друго може да не спечелим от тоя мач, но поне ЦСКА-ри ще има бая и Баждека ще се ухили.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 24 апр 2012 10:31

obi4am_pirin написа:
Бижутера написа:Билети ще има за всички, а иначе цените все още не са обявени официално.

Е тва е несериозно 4-5 дена преди мача да не се знаят цените на билетите

Е ти да не би да се дигнеш от Горна Джумая, за да идеш на мача?! :lol: Или по-важното за теб е да се плюе срещу "Левски" с повод и без повод... ;)
П.П. Предполагам, че както през есента цените за сектори "Б" и "Г" ще бъдат еднакви. :)
Цени за мача през есента:
Сектор "А" - 15 лева
Сектор "В" - 12 лева
Сектори "Б" и "Г" - 10 лева
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 апр 2012 12:00

Adrian Monk написа:
obi4am_pirin написа:
Бижутера написа:Билети ще има за всички, а иначе цените все още не са обявени официално.

Е тва е несериозно 4-5 дена преди мача да не се знаят цените на билетите

Е ти да не би да се дигнеш от Горна Джумая, за да идеш на мача?! :lol: Или по-важното за теб е да се плюе срещу "Левски" с повод и без повод... ;)
П.П. Предполагам, че както през есента цените за сектори "Б" и "Г" ще бъдат еднакви. :)
Цени за мача през есента:
Сектор "А" - 15 лева
Сектор "В" - 12 лева
Сектори "Б" и "Г" - 10 лева

Е верно няма да се вдигна!10 лв билет + пътни + други разходи ...айде нема нужда!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 24 апр 2012 12:00

RIR написа:Ръководството на Левси винаги пуска билети в предварителна продажба 3 дни преди мача.

Вероятно днес ще обявят цените, както и касите, на които ще се продават билети. Цените, смятам, ще са реципрочни на цените които плащахме ние за есенният мач. Мисля, че беше 15-20 лв. за "А". 10 лв. за "Б". Но това по някакви бегли спомени.

Ние, за съжаление, от друго може да не спечелим от тоя мач, но поне ЦСКА-ри ще има бая и Баждека ще се ухили.

то ще има бая фенове на ЦСКА,но няма ли квота за бройката?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 апр 2012 12:32

obi4am_pirin написа:Е верно няма да се вдигна!10 лв билет + пътни + други разходи ...айде нема нужда!

викаш друго си е да плюеш по Левски по форумите

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 24 апр 2012 13:45

Дидо написа:
RIR написа:Ръководството на Левси винаги пуска билети в предварителна продажба 3 дни преди мача.

то ще има бая фенове на ЦСКА,но няма ли квота за бройката?

Доколкото си спомням от предишните мачове делят "А" и "В" приблизтелно в съотношение 3:2 в полза на обора домакин, съоветно "Б" и "Г" са си целите (не знам дали ще отворят клетките). Т.е. ние бихме били повече със сигурност, само ако стадиона е пълен, което ще се случи толкова, колкото от утре бензина пак ще е 1,30 лв.

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 24 апр 2012 13:46

Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта :)
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 24 апр 2012 15:12

hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта :)

Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра? :roll:

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 24 апр 2012 15:40

Tony_CSKA написа:

:lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 апр 2012 15:55

Tony_CSKA написа:

Всъщност, момче, не те знам откъде си, но явно не познаваш София. ;) Подуяне е един от най-старите квартали на столицата (от 1895 г.) и е много близо до идеалния център. От друга страна, 70-80 % от привържениците на "червените" от София живеят в панелките на "Младост", "Полигона" и "Дружба", построени върху софийските поляни във втората половина на миналия век и намиращи се по-близо до Пазарджик, отколкото до центъра на града... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 апр 2012 16:10, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”