Ръководството на Левси винаги пуска билети в предварителна продажба 3 дни преди мача.
Вероятно днес ще обявят цените, както и касите, на които ще се продават билети. Цените, смятам, ще са реципрочни на цените които плащахме ние за есенният мач. Мисля, че беше 15-20 лв. за "А". 10 лв. за "Б". Но това по някакви бегли спомени.
Ние, за съжаление, от друго може да не спечелим от тоя мач, но поне ЦСКА-ри ще има бая и Баждека ще се ухили.
Билети за Левски-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Adrian Monk
- Контакти:
Re: Билети за Левски-ЦСКА
obi4am_pirin написа:Бижутера написа:Билети ще има за всички, а иначе цените все още не са обявени официално.
Е тва е несериозно 4-5 дена преди мача да не се знаят цените на билетите
Е ти да не би да се дигнеш от Горна Джумая, за да идеш на мача?!
П.П. Предполагам, че както през есента цените за сектори "Б" и "Г" ще бъдат еднакви.
Цени за мача през есента:
Сектор "А" - 15 лева
Сектор "В" - 12 лева
Сектори "Б" и "Г" - 10 лева
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
- obi4am_pirin
- Контакти:
Adrian Monk написа:obi4am_pirin написа:Бижутера написа:Билети ще има за всички, а иначе цените все още не са обявени официално.
Е тва е несериозно 4-5 дена преди мача да не се знаят цените на билетите
Е ти да не би да се дигнеш от Горна Джумая, за да идеш на мача?!Или по-важното за теб е да се плюе срещу "Левски" с повод и без повод...
![]()
П.П. Предполагам, че както през есента цените за сектори "Б" и "Г" ще бъдат еднакви.![]()
Цени за мача през есента:
Сектор "А" - 15 лева
Сектор "В" - 12 лева
Сектори "Б" и "Г" - 10 лева
Е верно няма да се вдигна!10 лв билет + пътни + други разходи ...айде нема нужда!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
RIR написа:Ръководството на Левси винаги пуска билети в предварителна продажба 3 дни преди мача.
Вероятно днес ще обявят цените, както и касите, на които ще се продават билети. Цените, смятам, ще са реципрочни на цените които плащахме ние за есенният мач. Мисля, че беше 15-20 лв. за "А". 10 лв. за "Б". Но това по някакви бегли спомени.
Ние, за съжаление, от друго може да не спечелим от тоя мач, но поне ЦСКА-ри ще има бая и Баждека ще се ухили.
то ще има бая фенове на ЦСКА,но няма ли квота за бройката?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
obi4am_pirin написа:Е верно няма да се вдигна!10 лв билет + пътни + други разходи ...айде нема нужда!
викаш друго си е да плюеш по Левски по форумите
Дидо написа:RIR написа:Ръководството на Левси винаги пуска билети в предварителна продажба 3 дни преди мача.
то ще има бая фенове на ЦСКА,но няма ли квота за бройката?
Доколкото си спомням от предишните мачове делят "А" и "В" приблизтелно в съотношение 3:2 в полза на обора домакин, съоветно "Б" и "Г" са си целите (не знам дали ще отворят клетките). Т.е. ние бихме били повече със сигурност, само ако стадиона е пълен, което ще се случи толкова, колкото от утре бензина пак ще е 1,30 лв.
Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта 
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта
Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра?
Tony_CSKA написа:hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта
- Captain Stottlemeyer
Tony_CSKA написа:hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта
Всъщност, момче, не те знам откъде си, но явно не познаваш София.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 апр 2012 16:10, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ