Кражбата на стадион Герена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dido_6i6eto
Контакти:

Re: Кражбата на стадион Герена

Мнениеот dido_6i6eto » 26 мар 2012 15:13

master-krasi написа:Понеже освен лентяи,повечето фенове на ЦСКА са и зле информирани искам да им кажа,че техният идол Стойчо Младенов преди 30 години искаше да дойде първо в ЛЕВСКИ.Не дойде защото от ЦСКА му дадоха апартамент,а ЛЕВСКИ нямаше възможност да му предложи такава екстра.Тогава станах Левскар - просто за разлика от
Стойчо избрах отбора на народа.

Е и ко?
Всеки по онова време би избрал апартамента както и сега всеки би избрал по-високото заплащане.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 26 мар 2012 15:18

master-krasi написа:Понеже освен лентяи,повечето фенове на ЦСКА са и зле информирани искам да им кажа,че техният идол Стойчо Младенов преди 30 години искаше да дойде първо в ЛЕВСКИ.Не дойде защото от ЦСКА му дадоха апартамент,а ЛЕВСКИ нямаше възможност да му предложи такава екстра.Тогава станах Левскар - просто за разлика от
Стойчо избрах отбора на народа.

Пффф, недей тъй бе, човек, ще се задавя от смях! Ние Ви знаем, винаги сте предпочитали моралното пред материалното, нали? И Батков и той! За това сте все морални шампиони! Смешни, смешни, че чак жалки!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 мар 2012 15:26

Ще се цитирам от една друга тема: "Тъгата на съществуването ти е неизмерима с мерни единици познати на човечеството :| " Това важи в пълна сила за автора на темата... уви и за повечето писали в нея :| Подобни теми дори не ме разсмиват вече. Натъжават ме :(
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 26 мар 2012 15:33

McLovin написа:Ще се цитирам от една друга тема: "Тъгата на съществуването ти е неизмерима с мерни единици познати на човечеството :| " Това важи в пълна сила за автора на темата... уви и за повечето писали в нея :| Подобни теми дори не ме разсмиват вече. Натъжават ме :(

Ами, тъй ще е тя, между тъпаците трябва да има и един философ! Само не си мисли, че ти си философа! Такива "мъдреци" като тебе сме ги чували - едни кротки, едни смирени, само обаче до следващата тема, която им е удобна за чесалка. Тогава си изрязват ноктите и започва едно кълване...!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 26 мар 2012 15:35

Не съм юрист и не мога да коментирам твърденията. В статията редица аргументи са изградени буквално върху отделни думички от закона, които авторът интерпретира по един начин, а ответната страната ще интерпретира по друг. Както казах, не съм юрист и не мога давам становище от правна гледна точка. Обаче, ОТ МОРАЛНА гледна точка стадионът не само трябва да се даде на Левски, а и отборът допълнително да се обезщети, защото веднъж клубът сам си е построил стадион, който е национализиран. Теренът е отпуснат по тогавашните закони за изграждане на спортни съоръжения и клубът изцяло сам ги е финансирал. След идването на комунистите е построен нов стадион с държавни пари, но е на значително по-неблагоприятно място от построения с частни средства предишен стадион. Всякакви паралели с отбора на комунистите са излишни, защото те никога не са си строили стадион, а са откраднали на АС-23. Обединителният протокол от страна на АС23 е подписан от лице, нямащо нищо общо с отбора, защото президентът и почетният президент са жертви на режима, а техен заместник не е избиран.

П.П.
Като ще се хващаме за запетайката, едва ли има фен на Левски, който ще откаже реституция на мястото на стария стадион в замяна на сегашния, с който държавата да прави каквото си иска.
Последна промяна от Синият Болярин на 26 мар 2012 15:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 мар 2012 15:41

Забрави да споменеш, че сте събирали пари в тотото и с доброволен труд сте направили Герена. Преди това трябваше да кажеш, че сте първия отбор със съблекални и топла вода. А още по -рано, че създателите ви са дечица от началното училище. И после тръгнал да ми говори за пропаганда. Скрий се някъде доносник, че ставаш смешен. Историята на ЦСКА никога не е била променяна за разлика от тази на Левски или както е по -добре да се казвате Динамо или Витоша. Та кога викаш е основан ФК Доносник Подуене? 1914-та или 1911-та??? А може би самият Левски в тефтерчето си е написал: Днес създадох отбор по една игра с топка дето се рита. Реших да го нарека на мое име макар, че ме е срам. И ако вие имате право да искате нещо заради поляната на която е ритал някакъв отбор който няма нищо общо с ФК Доносник Подуене, то по тая логика ЦСКА трябва да иска обезщетение за "Червено знаме". Май една заличка направиха в близост, а паркинга и е на мястото на школата на ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 26 мар 2012 15:49

Червената пропаганда продължава с пълна сила,лошото е ,че промивате мозъците на малките.Цдна винаги е бил отбор на властта от която всъщност е създаден.През цялото ви съществуване ви се дава стадион,играчи,титли ,10 точки преднина и.т.н. и вие крадци с най-голямото ви нахалство говорите ?? Благодарение на вашите създатели Левски не е това което трябва да бъде и благодарение на тях ,ние играем в края на града.Демокрацията ще ви затрие !
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 мар 2012 15:50

russia написа:
McLovin написа:Ще се цитирам от една друга тема: "Тъгата на съществуването ти е неизмерима с мерни единици познати на човечеството :| " Това важи в пълна сила за автора на темата... уви и за повечето писали в нея :| Подобни теми дори не ме разсмиват вече. Натъжават ме :(

Ами, тъй ще е тя, между тъпаците трябва да има и един философ! Само не си мисли, че ти си философа! Такива "мъдреци" като тебе сме ги чували - едни кротки, едни смирени, само обаче до следващата тема, която им е удобна за чесалка. Тогава си изрязват ноктите и започва едно кълване...!

Кълване та чак месо се къса? :lol: Не... и не се имам за философ и мъдрец, точно обратното. Въпросът е, че подобни теми са загуба на време, на енергия, на много неща. Вместо да се плюе постоянно и от едната и от другата страна, можеше да се измисли песен на агитката примерно, която не е крадена от някъде, можеше да се измисли трансперант, че и да се направи, можеше да се изгледа някой мач... Най-вече да се изгледа някой мач... но не като разпален фен, а с трезва глава! Тогава ще станеш и ти като мен - тъжен. От нивото на псевдофутбола, който се играе. От собствениците на отборите. От всичко свързано с любимия ми/ни спорт в България :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 мар 2012 15:55

pechelish написа:Червената пропаганда продължава с пълна сила,лошото е ,че промивате мозъците на малките.Цдна винаги е бил отбор на властта от която всъщност е създаден.През цялото ви съществуване ви се дава стадион,играчи,титли ,10 точки преднина и.т.н. и вие крадци с най-голямото ви нахалство говорите ?? Благодарение на вашите създатели Левски не е това което трябва да бъде и благодарение на тях ,ние играем в края на града.Демокрацията ще ви затрие !

Най-добре да ви изпратят да играете в Бухово !

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 26 мар 2012 15:58

McLovin написа:
russia написа:

Кълване та чак месо се къса? :lol: Не... и не се имам за философ и мъдрец, точно обратното. Въпросът е, че подобни теми са загуба на време, на енергия, на много неща. Вместо да се плюе постоянно и от едната и от другата страна, можеше да се измисли песен на агитката примерно, която не е крадена от някъде, можеше да се измисли трансперант, че и да се направи, можеше да се изгледа някой мач... Най-вече да се изгледа някой мач... но не като разпален фен, а с трезва глава! Тогава ще станеш и ти като мен - тъжен. От нивото на псевдофутбола, който се играе. От собствениците на отборите. От всичко свързано с любимия ми/ни спорт в България :|

Ами..да речем, че съм съгласен с теб! Прав си в много отношения! Гонг добре направиха като спряха коментарите под всяка публикувана новина, защото там беше станало кенеф /с извинение/. Сега ако спрат и този "форум", предполагам много хора ще си отдъхнат от заядливите подмятания и ще насочат мисли в друга посока. Просто смисъла на форума е никакъв. И аз все се заричам да не пиша повече, ама...трябва да спра да влизам тук и да чета глупости!

Върни се в “Свободна зона”