Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?

Мнениеот luxorus » 29 фев 2012 09:01

Чрез антирекламата се постигат много неща.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 29 фев 2012 09:16

Всичко в нормални граници е безвредно! Условно казано естествено.И колата също.Тя ако колата е вредна, какво остава за Редбул-а тогава?

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 29 фев 2012 09:22

-Ицо- написа:Още един глас за чистенето на ръжда - пробвал съм го, и като видях как лъсна тая гайка ми се отпи....но все пак от време на време си поръчвам по заведения и не съм паднал умрял до момента.В крайна сметка всичко хубаво в тоя живот е или незаконно, или неморално, или от него се пълнее, така че, на фона на всички гадости които поемаме всеки ден, едва ли колата ни е най-големия проблем...

+1 :) Спомням си, как веднъж в къщи беше дошъл водопроводчик. Човекът помоли за кока - кола. Помислих, че му се пие и му занесох, а се оказа, че му трябвала, за да намокри и отвие една тръба в банята. :lol:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 фев 2012 09:30

Не съм чел всички постове,но мога да споделя един случай.Имаме приятелско семейство.Преди няколко години бяхме на гости в тях.Синът им тогава бе на 8 години.С недоумение разбрах,че бащата му забранява да пие Кола.Попитах го защо.В отговор извади от хладилника една чаша.Обясни ми,че предишния ден е получил същия въпрос от сина си.Сипал е една чаша с Кола и е сложил в нея малко парче месо.След 24 часа месото почти се бе разложило!!!Организма има способността за частична регенерация и третирането на жив организъм с Кола няма чак толкова брутално въздействие,но ми повярвайте,че гледката на почти размитата плът в чашата не бе една от най-приятните!Отделно на това не искам да коментирам действието на захарта и възбуждащите прибавки,водещи до повишаване на тонуса и на бодростта след употреба.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 фев 2012 09:36

Аз до преди година-две пиех яко кола, но сега не мога да я понасям...не знам какво стана, изведнъж ми стана антипатична... :x
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 29 фев 2012 09:47

Пийте си Дерби или кладенчова Девин и не оплювайте другите продукти :lol: .Веднъж се живее и всеки сам си решава какво да погльща и да се трови!!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 фев 2012 09:58

Авторът на текста за колата ще е някой смъртен враг на Пената :)!Ей, това левскарщината няма граници :)!!!Да го оставят само на разредител, бива ли?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 фев 2012 10:28

Като по-малък пиех много Кока-кола, но от нея получих песачинки в бъбрека и от тогава насам, само натурални сокове, студен чай и нямам вече такива проблеми, така че тая помия я спрете за ваше добро ;) освен това е некачествена, произвеждат я в България за разлика от преди
Последна промяна от Mourinio на 29 фев 2012 10:30, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 фев 2012 10:30

Като малък събирах стари монети. Ако бяха прекалено стари, с петна, ръжда,ала-бала, слагах ги в една купичка, наливах кока-кола и на сутринта бяха лъскави като новички.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 фев 2012 10:32

castiel написа:Пийте си Дерби или кладенчова Девин и не оплювайте другите продукти :lol: .Веднъж се живее и всеки сам си решава какво да погльща и да се трови!!!

като се живее веднъж отиди се взриви пред турското посолство , да направиш нещо добро , вместо да ми мрънкаш по форуми :!: :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”