Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 29 сеп 2025 21:06

ReBorn1982 написа:Не, това са си някакви твои свободни размишления.

Иначе убиването на българщината и българското няма как да не ме засяга. Щото ми пука. Теб не те засяга, защото не ти пука. Въпрос на мироглед.

А ами като не признаваш, какво точно правиш в последните няколко дни? :lol:

И не, не ме засяга. Точно както не ме засягат имената на чуждите деца. Гледането в чуждата паничка никога не е добра идея.

---
п.с Скоро е Хелоуин, трябва да приключваме с този въпрос с името, че няма да ти остане да мрънкаш за костюмите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 сеп 2025 22:44

Thsmith написа: Точно както не ме засягат имената на чуждите деца.

И като не те засяга, що си се разквичал вече 3 дена ??! ..... аз да съм писал, че те засяга ??! .... ти сам направи от един пост световен проблем .... малко си противоречиш.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 сеп 2025 22:54

Голяма драма направихте тук. "Reborn" точно и ясно каза защо го мисли това, което е написал. Глобалисти няма как да го разберат, така че спорът е излишен.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 сеп 2025 23:57

Факт е, че все по-малко деца се кръщават с български имена. Уви, масово се избират чужди имена, основно от западния свят. Да, на мен не ми е приятно, щото държа на българщината. Но за някои това било "мрънкане" и повод за присмех ..... ами, хубаво, смейте ми се .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2025 00:05

ReBorn1982 написа:Факт е, че все по-малко деца се кръщават с български имена. Уви, масово се избират чужди имена, основно от западния свят. Да, на мен не ми е приятно, щото държа на българщината. Но за някои това било "мрънкане" и повод за присмех ..... ами, хубаво, смейте ми се .....
Не, той е прав, че в края на краищата си е работа на родителите, да избират имена на децата си и е смешно да им се бъркаме... ама на мен лично всичко това ми бие на жалка парвенющина. Както да празнуваме "Хелоуин" например.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 сеп 2025 00:22

ReBorn1982 написа:Факт е, че все по-малко деца се кръщават с български имена. Уви, масово се избират чужди имена, основно от западния свят. Да, на мен не ми е приятно, щото държа на българщината. Но за някои това било "мрънкане" и повод за присмех ..... ами, хубаво, смейте ми се .....

Съгласен съм с теб. Чуждопоклонничеството е отвратително!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 сеп 2025 06:10

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа: Точно както не ме засягат имената на чуждите деца.

И като не те засяга, що си се разквичал вече 3 дена ??! ..... аз да съм писал, че те засяга ??! .... ти сам направи от един пост световен проблем .... малко си противоречиш.

Ааа недей да послъгваш. Аз не съм коментирал как някой си е кръстил детето, просто не е моя работа. Коментирам твоето мрънкане тук и бутането на човката в чуждите работи. тЪ противореченето определено не е при мен, а в твоето мрънкане.
Тя ако иска да си кръщава детето и Распутин :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 сеп 2025 13:10

изивинявай, че се намесвам в личния живот, но ти твоите деца как си ги кръстил? Щото и аз тръгнах с едни версии, ама накрая малко по-различно стана от желаното - ок, не са изкилифирчени, но не са и чисто български, може би защото моето и на жената са такива (айде моето е българизиран вариант на гръцко име), а и на бабите и дядовците са доста български. Времената се променят и няма как отново да има имена като Независимка, Грамофонка, Кочо или Ганьо - т.е. не че е невъзможно да си Манчестър Юнайтед или Исус Христос, ама обществото е леко различно и ние също се променяме с него
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 сеп 2025 13:43

Drunken_Master написа:
Не, той е прав, че в края на краищата си е работа на родителите, да избират имена на децата си и е смешно да им се бъркаме... ама на мен лично всичко това ми бие на жалка парвенющина. Както да празнуваме "Хелоуин" например.

Ма кой се бърка ??! .... аз не съм видял някой да им се бърка.

О, аз съм направил един коментар ..... което било голям проблем за съвременния безродник, кланящ се на запада ..... извинявам се, но живеем в едно общество, поне па едничкото право на мнение не може ли да имаме ??!

И, да, българщината умира със страшна скорост - кръщаваме си децата с чуждестранни имена, пълним си езика с чужди думи (заменяйки българските такива с тях), празнуваме напълно чужди на нашата култура празници и т.н. ..... чудесно, за безродници като Шмити и червеношийката е много добре, тяхно си право, аз пък имам друго мнение, някакъв проблем ли има ??!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 сеп 2025 13:52

Thsmith написа:Ааа недей да послъгваш. Аз не съм коментирал как някой си е кръстил детето, просто не е моя работа. Коментирам твоето мрънкане тук и бутането на човката в чуждите работи. тЪ противореченето определено не е при мен, а в твоето мрънкане.
Тя ако иска да си кръщава детето и Распутин :lol:

Първо, никой не й се е бъркал как да си кръщава детето. Написал съм единствено един прост коментар от няколко думи в един забутан форум, от което ти направи световен проблем. И го изкара някаква репресия почти .....

Второ, какво "мрънкане", по тая тема сигурно това ми е единствен коментар от поне година, ти го изкара все едно всеки ден с това се занимавам. Някои хора умирате от мухата да правите слон ....

Върни се в “Свободна зона”