Приятно прекарване!Thsmith написа:Мен изобщо не ме привличат чернички, но това не е ненормално. Човек е нормално да харесва хора от своята раса и да има трудности да различава хората от различни раси. При всички случаи има страшно много хубави негърки, които са привлекаелни за черните хора и не само. Естествено те рядко са лица на дразнещите кампании. Обикновенно се изира някоя дебелана или травестит за същото.rane написа:Ариецът разбра какво написах!Thsmith написа:Абе в случая точно ти си за смях. И ти нз защо се включи, защо изписа тези глупости и какво се опитваше да кажеш. :lol:
Принципно относително всички разбраха, че се излагаш. Не само някой определен. Хайде, ще продължим след 1 седмица. Сега отивам до Марбеля да потърся от тези "поправените" от чичо доктор женички :lol:
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
ReBorn1982 написа:Сидни-то и на първата снимка си е хубава, единствено й липсват гърди, но си личи, че има хубави гени. Нещо, което няма как да кажем за чернилките, които са масово грозни.
Има един филм с няколко сцени, където един черен я л***а на з***а п****а. Не бих се оплакал от момичето.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
Гонг са обновили началната страница, аз вече не виждам никакъв достъп до форумчето ни от там. До сега поне излизаха последните публикувани теми, вече и това го няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Запушват устата на дисидентите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Кога пратят жени да свършат мъжката работа https://www.facebook.com/share/v/16wMVPDLr9/
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Жената още преди 25 години е разбрала що за човек е путиньо
https://youtu.be/8QKiSvwzr94?si=gD6QkvZOpEcHRyMN
https://youtu.be/8QKiSvwzr94?si=gD6QkvZOpEcHRyMN