Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2025 20:35
За да бъдеш силен хийл, трябва да бъдеш част от общата радост, преди да я приемеш като само своя твоя.Скандирането на хората е момент, но този момент може да ги накара да се почустват като глупаци, логиката те насочва към контрол, сърцето към любов.Обичай със желание, контролирай със страх.Разкрий всичко и виж какво ще стане, противоречието е в основата на срама, срама е в основата на контрола.
Успехът е в хаоса...
На телефона се мяркат част от нещата от това което съм гледал преди и попаднах на промото на Сина с неговият мастърплан.За мен най-великото му промо- Коуди беше тотално извън час с отговора си , макар провокацията да предполагаше доста силен отговор и от другата страна.
Сега го гледам повторно, Коуди просто е изплашен от промото на Сина.Когато човек е изплашен говори за това което той е направил, а не това което друг е разрушил. Сина му даде много силен жокер с разхурата, която е нанесъл на своите почитатели и жертвата на тяхната болка за неговия успех, а Коуди дори не спомена нищо за това...
Започна да ми стана интересно, дали ще предпазят образа на Сина, защото Пънк има всичкият талант на този свят да го вкара в миша дупка... но никой от тях няма да донесе дългосрочна печалба на федерацията.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.