Прозорчетата за коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Air_Smuggler
Контакти:

Прозорчетата за коментари

Мнениеот Air_Smuggler » 06 мар 2025 17:56

Здравейте съфорумци !
Изгубиха ми се прозорчетата за коментари в сайтовете Гонг, Вести, Факти.... Дали сайтовете ги премахнаха коментарите въобще, или аз изтрих някоя джаджа на моя PC Уиндоус 10, която досега ги визуализираше ? Как е при вас....

Тъкмо ми се прииска да нахейтя някого и хоп - няма го прозорчето за коментарите :lol:

Изображение

brambar
Контакти:

Re: Прозорчетата за коментари

Мнениеот brambar » 06 мар 2025 21:13

Няма ги и при мен. Мисля, че е нещо със сайтовете. И не е само това. В акаунта ми липсват абсолютно всички коментари от преди.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 07 мар 2025 10:59

Air_Smuggler написа:Здравейте съфорумци !
Изгубиха ми се прозорчетата за коментари в сайтовете Гонг, Вести, Факти.... Дали сайтовете ги премахнаха коментарите въобще, или аз изтрих някоя джаджа на моя PC Уиндоус 10, която досега ги визуализираше ? Как е при вас....

Тъкмо ми се прииска да нахейтя някого и хоп - няма го прозорчето за коментарите :lol:

Изображение

Здравейте,

И аз имах същия проблем и се запитах дали не е технически проблем, защото винаги съм спазвал добрия тон във форумите. Направих запитване на vesti.bg и им отговориха, че има малко дискусии и всичко вече било във Фейсбук и други социални мрежи. Но въпреки това те ценели моето мение като потребител.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 07 мар 2025 12:16

Радо написа:

Здравейте,

И аз имах същия проблем и се запитах дали не е технически проблем, защото винаги съм спазвал добрия тон във форумите. Направих запитване на vesti.bg и им отговориха, че има малко дискусии и всичко вече било във Фейсбук и други социални мрежи. Но въпреки това те ценели моето мение като потребител.

Значи, доколкото разбирам, на някого не му харесва, че в тези коментари, особено под статии на политически теми, хората казват истината, която е различна от официалната такава, различна от пропагандата, с която ни заливат, и разбира се - политически НЕкоректна.... Иначе казано - целта е да се спре възможноста да се дават НЕКОНТРОЛИРАНИ мнения, и недай боже, някой да прочете истината. Е, честито !

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 07 мар 2025 19:23

Air_Smuggler написа:
Радо написа:

Здравейте,

Значи, доколкото разбирам, на някого не му харесва, че в тези коментари, особено под статии на политически теми, хората казват истината, която е различна от официалната такава, различна от пропагандата, с която ни заливат, и разбира се - политически НЕкоректна.... Иначе казано - целта е да се спре възможноста да се дават НЕКОНТРОЛИРАНИ мнения, и недай боже, някой да прочете истината. Е, честито !

То скандала продава ама чак пък толкова. Има статии, под които няма никаква дискусия и има такива, под които има дълга дискусия. Все пак им написах да има шанс да продължи в gong.bg хората да изказват мнението си. А не всичко да е във Фейсбук и други социални мрежи.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 07 мар 2025 19:50

Че статиите под които няма никаква дискусия да не би ние да сме ги писали, пишат ги техните празноглавци, наричащи се "журналисти". А тия под които има интерес, винаги са нещо VS нещо - Левски VS ЦСКА, Русия VS Украйна, Комунизъм VS Демокрация, и най-вече непълни и подвеждащи заглавия, те иначе читатели няма как да привлекат...

Нищо де, аз от години не гледам БГ телевизия, сега вече няма и да чета тъпите им сайтове, щото под някои от статиите, по-интересно беше да прочетеш писанията на тъпанарите, отколкото самата статия. :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 мар 2025 22:59

Факти....

Секцията с коментари е налична в този сайт.

Stanimir_81
Контакти:

Мнениеот Stanimir_81 » 20 мар 2025 10:53

Не само в Гонг, а във всички медии които са под шапката, а това са и Vesti.bg, Нова и пр. са ИЗКЛЮЧЕНИ коментарите.

Не е случайно и едва ли е бъг:))

Върни се в “Свободна зона”