Радо написа:Air_Smuggler написа:Здравейте съфорумци !
Изгубиха ми се прозорчетата за коментари в сайтовете Гонг, Вести, Факти.... Дали сайтовете ги премахнаха коментарите въобще, или аз изтрих някоя джаджа на моя PC Уиндоус 10, която досега ги визуализираше ? Как е при вас....
Тъкмо ми се прииска да нахейтя някого и хоп - няма го прозорчето за коментарите :lol:
Здравейте,
И аз имах същия проблем и се запитах дали не е технически проблем, защото винаги съм спазвал добрия тон във форумите. Направих запитване на vesti.bg и им отговориха, че има малко дискусии и всичко вече било във Фейсбук и други социални мрежи. Но въпреки това те ценели моето мение като потребител.
Значи, доколкото разбирам, на някого не му харесва, че в тези коментари, особено под статии на политически теми, хората казват истината, която е различна от официалната такава, различна от пропагандата, с която ни заливат, и разбира се - политически НЕкоректна.... Иначе казано - целта е да се спре възможноста да се дават НЕКОНТРОЛИРАНИ мнения, и недай боже, някой да прочете истината. Е, честито !