Глоба в градския транпосрт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Глоба в градския транпосрт

Мнениеот iliev72 » 12 окт 2016 14:18

Thsmith написа:Някой да те е питал как наричаш някого? :lol: :lol:

Просто питах дали имаш книжка и дали тази твоя неприязън към нормалното придвижване ( :lol: :lol: ) няма нещо общо с историята за киселото грозде. Явно обаче проблемът е другаде. Сигурно си прекалено стиснат за да си позволиш поне малко комфорт или нещо подобно.

От кога комфорт означава да псуваш , да се биеш , да показваш средни пръсти и т.н.
И все пак съм решил и аз да дам своя дан в опазване на околната среда.Освен всичко друго за дестинациите в СФ в които пътувам има достатъчно градски транспорт и при това редовен и хубав и достатъчно комфортен и не се налага да псувам никой и т.н. и да хабя нерви на вятъра.И като повечето "шофьори" в този град си далеч от мисленето на Адам Опел(основател на компания Опел)
Малко преди да настъпи смъртта му, когато погледнал автомобила, Адам Опел казал: „От тази смърдяща кутия няма да излезе нищо повече от играчка за милионери, които не знаят как да похарчат парите си“.

С градският транспорт или велосипед се придвижвам дори по-бързо от тези със смърдящите кутии.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 12 окт 2016 20:06

diplomat написа:
Pragmatichen написа:

Просто питах дали имаш книжка и дали тази твоя неприязън към нормалното придвижване ( :lol: :lol: ) няма нещо общо с историята за киселото грозде. Явно обаче проблемът е другаде. Сигурно си прекалено стиснат за да си позволиш поне малко комфорт или нещо подобно.

Илиев е велосипедист и специалист по всичко, ние, които караме хубави коли и не ползваме wi-fi в автобусите, сме тъпаци.
И разбира от магистрали, гр.транспорт, Ливърпул, Формула 1, нанотехнологии, HD и Ultra HD монитори, игрови конзоли, футбол, осеменяване на крави, затваряне на буркани и капачки, лепене на тапети, но най-вече разбира от чикии, благодарение на тях е придобил типичната за всички чикиджии злоба към всичко и всички. :lol: :lol:
И благодарение на затъпяването от чикиите, е развил познания във всички други области в живота, което му дава правото да се мисли за вселенски мислител и капацитет по всичко. :lol:

Пичага, с глас се смях! :lol: Благодаря ти, че ми оправи деня. :)

Признавам и мен ме разсмя.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 21:05

iliev72 написа:

От кога комфорт означава да псуваш , да се биеш , да показваш средни пръсти и т.н.
И все пак съм решил и аз да дам своя дан в опазване на околната среда.Освен всичко друго за дестинациите в СФ в които пътувам има достатъчно градски транспорт и при това редовен и хубав и достатъчно комфортен и не се налага да псувам никой и т.н. и да хабя нерви на вятъра.И като повечето "шофьори" в този град си далеч от мисленето на Адам Опел(основател на компания Опел)
Малко преди да настъпи смъртта му, когато погледнал автомобила, Адам Опел казал: „От тази смърдяща кутия няма да излезе нищо повече от играчка за милионери, които не знаят как да похарчат парите си“.

С градският транспорт или велосипед се придвижвам дори по-бързо от тези със смърдящите кутии.

Ей, явно съм изпуснал този урок в курсовете по кормуване. Сега разбирам, че за да караш кола е нужно да се "биеш, да псуваш и да показваш средни пръсти". Genius, Илиев :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 окт 2016 21:42

Като сте заговорили за коли, шофьори и тяхната култура, днес следобяд в Лозенец, горе към хотела - на баирО, ме подмина един нов Патфайндър ..... и отвътре смърдеше яко на трева, заклевам се, шофера си пафкаше. :mrgreen: :mrgreen: Ама някаква много гадна, ебати тъпака, Илиев е прав. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2016 22:44

1982 написа:Като сте заговорили за коли, шофьори и тяхната култура, днес следобяд в Лозенец, горе към хотела - на баирО, ме подмина един нов Патфайндър ..... и отвътре смърдеше яко на трева, заклевам се, шофера си пафкаше. :mrgreen: :mrgreen: Ама някаква много гадна, ебати тъпака, Илиев е прав. :mrgreen:

Освен да е полицейски сътрудник или служител, може и някое дипломатче да е. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 окт 2016 22:51

diplomat написа: може и някое дипломатче да е. :mrgreen: :mrgreen:

Ти ли беше, мръсник ?? :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2016 23:02

1982 написа:
diplomat написа: може и някое дипломатче да е. :mrgreen: :mrgreen:

Ти ли беше, мръсник ?? :lol:

Нов Патфайндър като прокарам, ще черпя целия форум със зелено, да знаеш. :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”