Нострадамус: Най-жестоката война ще тръгне от Иран!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Нострадамус: Най-жестоката война ще тръгне от Иран!

Мнениеот il4o_iliew » 04 авг 2016 19:49

THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц... 4-ри години минаха, а Израел и САЩ още не са нападнали Иран. :lol:
И не само, но и санкциите им снеха.

Забавно е да се четат теми с такава давност. :mrgreen:

Чувал ли си за понятието хибридна война? Израел и САЩ нападат Иран постоянно вече повече от десетилетие. С пропаганда, с лъжи, с манипулации, с насаждане на войни и конфликти в съседни на Иран държави, със свалянето на неудобни режими и т.н. Гражданската война в Сирия е и атака срещу Иран. Свалянето на Саддам-също. Така че атаките са постоянни. Не е нужна пряка агресия. Достатъчно е да слушаш глупостите на онзи демон в човешки облик-военнопрестъпникът и масов убиец Нетаняху, да плаши света от бомбите на Иран, когато собствената му държава развива незаконна ядрена програма...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2016 20:42

Ти си доказано болен мозък.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 04 авг 2016 22:06

1982 написа:Ти си доказано болен мозък.

Злобен, комплексиран нещастник пък си ти. Болен мозък ще наричаш баща си и майка си. Не мен.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2016 23:38

il4o_iliew написа:
Чувал ли си за понятието хибридна война? Израел и САЩ нападат Иран постоянно вече повече от десетилетие. С пропаганда, с лъжи, с манипулации, с насаждане на войни и конфликти в съседни на Иран държави, със свалянето на неудобни режими и т.н. Гражданската война в Сирия е и атака срещу Иран. Свалянето на Саддам-също. Така че атаките са постоянни. Не е нужна пряка агресия. Достатъчно е да слушаш глупостите на онзи демон в човешки облик-военнопрестъпникът и масов убиец Нетаняху, да плаши света от бомбите на Иран, когато собствената му държава развива незаконна ядрена програма...

Всичко е борба за влияние.
Ако перифразираме лафа за "вечните" приятели, то той важи и за вечните врагове.
Щатите нямат вечни врагове, способни са на компромиси, стига така-наречените им врагове, да минат в лагера им на влияние.
Имаме пример и с Куба.
Не напразно именно САЩ бяха инициаторите за свалянето на санкциите на Иран.

Инак на Израел не им трябват ядрени оръжия, нали "Янките" имат достатъчно. :lol:
Пък и тях има кой да ги пази.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2016 23:52

il4o_iliew написа:
1982 написа:Ти си доказано болен мозък.

Злобен, комплексиран нещастник пък си ти. Болен мозък ще наричаш баща си и майка си. Не мен.

Точно такъв си, злобно русофилче, целият ти престой в тоя форум е свързан с плюене по САЩ и Запада, за всичко те са ти виновни, кремълска подлого.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 авг 2016 00:00

Що бе направихте "некро" на такава тема, баси? Хубаво четете, ама нужно ли е да я вдигате, че да я виждат всички новонавъдили се във форума откачалки?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”