Трябва ли да се върне казармата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Трябва ли да се върне казармата?

Мнениеот Thsmith » 18 мар 2016 00:22

язе написа:Какви възгледи имаш пък ти бе? Мразиш войната, но обичаш убийствата. Искаш blood bath, но далеч от себе си. Колко милиарда имаш, та да си го позволиш това мислене? Между другото Садо Линда не е доволна от теб и смята да те напляскааа :mrgreen:

Къде съм казал, че мразя дадена война? Как ще мразя нещо което не ме засяга? Защо ми е да искам нещо, но да е далеч от мен? Искам да държа определени "неща" далеч от мен, а какво ще правят те ми е през онази работа.
Що се отнася до другото... тия работи си остават между вас. Не ме забърквай във вашите взаимоотношения.

CTAHKO написа:Със сигурност обаче си бил жив като попаднаха в ръчичките на коиловските селянчета 8-) Петима действащи и тренирани командоси срещу трима нашенци на по 40-50 години, ама ходили в казармата 8-) Познай какъв е резултата от тази неравна битка, в която врагът превъзхожда по численост нашенците с близо 70% 8-)

Мда... и като спряхме да се правим на интересни и да крещим ""Булгар" излезе, че агнето цяло и вълкът сит :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 19 мар 2016 20:48

Thsmith написа:
язе написа:Какви възгледи имаш пък ти бе? Мразиш войната, но обичаш убийствата. Искаш blood bath, но далеч от себе си. Колко милиарда имаш, та да си го позволиш това мислене? Между другото Садо Линда не е доволна от теб и смята да те напляскааа :mrgreen:

Къде съм казал, че мразя дадена война? Как ще мразя нещо което не ме засяга? Защо ми е да искам нещо, но да е далеч от мен? Искам да държа определени "неща" далеч от мен, а какво ще правят те ми е през онази работа.
Що се отнася до другото... тия работи си остават между вас. Не ме забърквай във вашите взаимоотношения.

CTAHKO написа:Със сигурност обаче си бил жив като попаднаха в ръчичките на коиловските селянчета 8-) Петима действащи и тренирани командоси срещу трима нашенци на по 40-50 години, ама ходили в казармата 8-) Познай какъв е резултата от тази неравна битка, в която врагът превъзхожда по численост нашенците с близо 70% 8-)

Мда... и като спряхме да се правим на интересни и да крещим ""Булгар" излезе, че агнето цяло и вълкът сит :lol:

Казваш, че човек има правото да изразява свободно мнението си, каквото и да е то. В същото време призоваваш за blood bath party за инакомислещите! Раздвоение на личността? Шизофрения?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 мар 2016 02:25

Не си спомням да съм използвал "каквото и да е то", а в рамките на приемливото. Исляма няма нищо общо с мислене за да го слагаш в графа "инакомислещи" и не призовавам за нищо различно от това да се осигури сигурността на цивилизования свят с всички необходими средства. Как и кой ще го направи - не ме интересува. Тази дискусия, психичното ти състояние или сексуалните ти предпочитания с някои домини, какво общо има с казармата и това което представлява?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 мар 2016 07:18

Едно време плашеха непослушните деца с торбалан, сега ги плашат с казарма.... [offtopic]Естествено ако преди това не хване дикиш заплахата с Путин, де.[/offtopic]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”