Трябва ли да излезем от НАТО?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Трябва ли да излезем от НАТО?

Мнениеот il4o_iliew » 15 мар 2016 18:13

damyanov1963 написа:
il4o_iliew написа:Аз лично на никого не съм пушечно месо. Ако искаш да обсъждаш варшавския договор, потушаването на въстанията в Унгария/Чехословакия, отвори нова тема. Тука ни питаш за НАТО и аз ти отговорих за НАТО. И моята Русия не знам какво значи. Нито съм роден в Русия, нито съм ходил в Русия, нито говоря руски. Така че не знам какъв ти е проблема, та да говориш, че Русия била моя.

За ВСВ също отвори темата и там плюй лошите руснаци, за дето не са бомбиардираши руския дворец, а други обекти. Отново това не е наш проблем. Ако искаш да плюваш/ избивал комплекси по Русия, давай. Само не ни карай да ти ръкопляскаме на глупостите.

Не, просто ти отговарям на глупостите, с които избиваш комплексите си от НАТО.

Не избивам комплекси от НАТО. Причината е, че нямам чувство за малоценност от НАТО. Написаното е факт, които на един клик разстояние можеш да свериш и сам.

НАТО изпълнява интереси на САЩ, оперира извън своята юрисдикция, мисиите й не са мироопазващи, а мироразрушаващи, тя не осигурява стабилност, а несигурност, смърт и разрушения. Точка по въпроса. Пиши си там опорните точки за Русия, Варшавския договор, които нищо общо нямат с темата.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 мар 2016 21:08

Значи нямаме пари и за това друг ще ни пази и то безплатно.Пък ако може и да си плаща и по някой лев за това.... :mrgreen:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 мар 2016 21:11

Thsmith написа:
yury_lodygin написа:
demy27 написа: а Русия има интерес от силна православна България, защото ние българите по традиция сме русофили! И именно пораду тази причина САЩ , и ЕС нямат интерес от силна православна България!

пълни глупости! Вие сте малцинство и се стопявате с всяка следващата година.

и заебете тия православни глупости, че вече ми се повръща като ги чуя. Стъпвате 1 път в годината в черква, но сте големите "православни славяни".
99.99% от вас не знаят каква е разликата между ортодоксалната вяра, католицизма и протестантството, но винаги първи скачат да се бият в гърдите какви православни славяни/идиоти/ са

Ти па кой беше? :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 мар 2016 23:51

Nuke написа:
Thsmith написа:
yury_lodygin написа:
demy27 написа: а Русия има интерес от силна православна България, защото ние българите по традиция сме русофили! И именно пораду тази причина САЩ , и ЕС нямат интерес от силна православна България!

пълни глупости! Вие сте малцинство и се стопявате с всяка следващата година.

и заебете тия православни глупости, че вече ми се повръща като ги чуя. Стъпвате 1 път в годината в черква, но сте големите "православни славяни".
99.99% от вас не знаят каква е разликата между ортодоксалната вяра, католицизма и протестантството, но винаги първи скачат да се бият в гърдите какви православни славяни/идиоти/ са

Ти па кой беше? :lol:

Кой пита? :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 мар 2016 20:09

НАТО без американската армия и без американските оръжейни системи( които обаче логично са под контрола на производителите им) е една голяма пикня, и няма никаква реална стойност. Чудесен пример е разгръщането на елементи от ПРО в Европа-всъщност за самата Европа то е безсмислено и няма да ѝ помогне срещу руска ракетна атака. Естествено, и тук американски военни контролират цялата ситуация-останалите пишманнатовци нямат идея за какво иде реч. Идеята е САЩ при евентуален конфликт да свалят максимум балистични ракети по Източното направление, за да не стигнат до тяхната територия. За тях си хората са прави. Да го лапат балъците!
Друга тема е, че това ПРО е вече морално остаряло и е безполезно както спрямо новите руски системи Рубеж и по-старите Топол-М и Ярс, така и към крилатите руски ракети, които отдавна са с такъв обсег, че стратегическите руски бомбардировачи спокойно могат да обстрелват цялата територия на САЩ, без да напускат даже руското въздушно пространство.
А Пентагонът средства за борба с крилати ракети няма. Коментираното ПРО при тестовете дава едва 20% сваляне на балистични ракети , и то от стар тип( преди Топол и Ярс).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 17 мар 2016 19:48

ama като излезем от НАТО как Бойко ще пере парички , нали и той иска да лапа , нека помислим и за него
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”