Честит рожден ден на Чък Норис !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит рожден ден на Чък Норис !
Чък Норис хвърлил граната и убил 50 души.След това гранатата избухнала. 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Исус може да върви пеш по водата, но Чък Норис може да плува в асфалт (поне така разбирам този колаж)

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Чък Норис е единствения човек, който е победил стена на тенис.
Чък Норис няма банкова сметка, той казва на банката колко пари му трябват.
Чък Норис не носи часовник. Той решава колко е часът.

Чък Норис няма банкова сметка, той казва на банката колко пари му трябват.
Чък Норис не носи часовник. Той решава колко е часът.

- dreben23
- Контакти:
Да е жив и здрав! На вашите години ми беше любимец, сега като чуят Чък Норис келешите се хилят. Те немат на никого уважението, така че ми е все едно кво ще кажат. Чък Норис ни направи корави кучета.
Сериозно, за ония времена си беше голяма работа с Дънди Крокодила. Кината бяха пълни, а след демокрацията вече и тех ги закриха и не ми се верва некой да има пари да ходи на кино.
И в киното си имам страшно много любимци аз, подобно на футбола. И на двете места избирам само качествените актьори.
Спомням си, че Синтия Ротрок ми беше страшна любимка сред актьорите от нежния пол- винаги си падах по филми с бойни изкуства и надарени мацки като Ерика Елениак примерно. Некви стари гейове се кефели на Дейвид Хазелхоф, аз веднага заплюх си русокоса спасителка на плажа, Самър също ме кефеше. Къде отидохме пак..
Иначе по два- три тупаника за лошите от Чък и са долу със счупени крайници. Може би келешите не го уважават, щото са го гледали само в комедии и пародии разни и са си въобразили, че не е актьор, а той е сред най-големите. Има си и много зрелищни филмчета с негово участие с доста здрави тупаници. С бойните изкуства си е на ти, не кат Долф Лундгрен примерно да пуска жълто ага иде на боксов мач на турнира "Странджа".. Много готин и корав тип. Намерете сериозни негови филми и гледайте, ще си промените отношението веднага. 
[offtopic]Чък Норис е фен на Брус Ли, не на Кубрат Пулев. А такива хора трябва да се уважават.
[/offtopic]

Сериозно, за ония времена си беше голяма работа с Дънди Крокодила. Кината бяха пълни, а след демокрацията вече и тех ги закриха и не ми се верва некой да има пари да ходи на кино.

Спомням си, че Синтия Ротрок ми беше страшна любимка сред актьорите от нежния пол- винаги си падах по филми с бойни изкуства и надарени мацки като Ерика Елениак примерно. Некви стари гейове се кефели на Дейвид Хазелхоф, аз веднага заплюх си русокоса спасителка на плажа, Самър също ме кефеше. Къде отидохме пак..

[offtopic]Чък Норис е фен на Брус Ли, не на Кубрат Пулев. А такива хора трябва да се уважават.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Не му е просто фен, а са били близки приятели, имам книгата на Чък Норис, там разказва подробно живота си до `80-те. И аз много го харесах, когато я прочетох, като актьор му бях гледал иначе едва 3-4 филма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Брус го преби и ЦРУ го поръчаха. За по-сигурно после поръчаха и сина му.
Така действат мръсните империалисти.
Така действат мръсните империалисти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.