Татяна Дончева: Бутат Левски за служебен шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Татяна Дончева: Бутат Левски за служебен шампион

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 яну 2016 21:42

sin4ec написа:Че кой ще ѝ го подаде на тая, освен некой грапав циганин? Заеви-не е лесно.

Явно си е мислила, че нещата са като при Батков.

Ама инак голяма "левскарка" го раздава ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 10 яну 2016 21:54

Отбора който се гордее с три загубени полуфинала,майко мила и това доживях!
Роднините на дпс,нали имат обща майка бсп.
Сега разбирам,че се е пръкнала нова партия ДС , само за доносници фенове на червените.
Учредители коритаров /алберт/ и местан /павел/ .
Не разбъркваите червеното лайно,ще смърди ужасно.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 10 яну 2016 23:05

veselinsk написа:
Кашчей написа:
veselinsk написа:Кажи нещо и за вас, след като държиш да си толкова обективен :lol: Ако сърце не ти дава да ти помогна-

Левски - отбор на мутроолигархията, беше "сам срещу всички" с емблемата на ВИС-2 на гърдите, след това с изгоненият от България Чорни, Още го защитават. 8-)

"Брокерите", Васил Нинов, Димитър Христолов, Цецоу Василев, това са все честни и почтени бизнесмени, прославили надалеч името на България и на Ботев Пд.

Аз не претендирам за нищо, просто допълвам списъка, щото гледам,че Левски липсват там. Ама така и така реши да се буташ там дето не ти е мястото да добавим кажи нещо за Барбуков и Дунав РусИ 8-)

Пич, списъка си беше точен. Изброява отбори аз пиша за тях, аз ли съм виновен, че не е написал други?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2016 01:42

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Лесни шампоани.Ха-ха-ха.Тези и срещу себе си да играят пак ще са втори.

Имаше едно пловдивско отборче, което в ръцете на най-богатия българин (според феновете му) и с "грандиозната селекция" я докара до ъъъ абе трето или четвърто място?

Да питам.. нещо за него да сте чували, възможно ли е през следващите 15 години отново да влезе в топ5 на А група?
А защо не и трета титла, за 100 и кусур години 2 ми малеят като цифра.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2016 06:50

veselinsk написа:
Кашчей написа:
veselinsk написа:Кажи нещо и за вас, след като държиш да си толкова обективен :lol: Ако сърце не ти дава да ти помогна-

Левски - отбор на мутроолигархията, беше "сам срещу всички" с емблемата на ВИС-2 на гърдите, след това с изгоненият от България Чорни, Още го защитават. 8-)

"Брокерите", Васил Нинов, Димитър Христолов, Цецоу Василев, това са все честни и почтени бизнесмени, прославили надалеч името на България и на Ботев Пд.

Аз не претендирам за нищо, просто допълвам списъка, щото гледам,че Левски липсват там. Ама така и така реши да се буташ там дето не ти е мястото да добавим кажи нещо за Барбуков и Дунав РусИ 8-)

Напротив, претендираш и още как, но не обичаш да погледнеш в собственият си двор-една камара престъпници са ви били собственици, стадион нямате, по милост играете в Коматево, и то вече трета година, обаче "Левски" били отбор на мутро-олигархията. Да, и те не са много за харесване, ама точно пък вие и цесекарите да обяснявате как това, па онова..айде молявитисе!
Относно "Дунав" (град си мето РусИ в България не съм чувал да има) какво да кажа-средняшки отбор, дори под средното ниво. Градът не се вълнува много от спорта, а Барбуков си беше и си е мошеник от класата на Брокерите поне.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 яну 2016 08:57

Айде само не ни слагай наравно със сини и червени :lol: От тия дето си ги изброил (с изключение на ЦВ) поне нещо хубаво да бяхме видяли от тях, а то само унижения,срам и изпадания от А група. Чорбарите с тая В група малко или много си изкупват някои от греховете, но живот и здраве ще дочакаме възмездието да стигне и до Гереня 8-)
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 яну 2016 15:42

Бурабия, Курабия, нарове и т.н. Зоологическата градина нараства - влизат мощно в битката за 1-во място :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 10 фев 2016 23:52

валкареджио написа:Отбора който се гордее с три загубени полуфинала,майко мила и това доживях!

Е, вие се гордеете с недостигането на нито един полуфинал :lol:
Друг повод за гордост ви е отпадането от отбори, в които ритат за здраве хора с различни професии, само не и футболисти! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2016 23:58

Много яко ни избутаха!!! Направо да ни връчват титлата! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”