kiril.a.d написа:И аз разбирам невъзможността ти да разбереш, какво си написал ти и какво ти написах, аз - предположих, че си млад, нали?

Та и тук се опитваш да ме убеждаваш, че Бойчо предпочита САЩ, само защото го държат с автобиографията му? А иначе би бил с Русия...
И няма как на черното да казваш бяло, когато въпросът опира до пари!!!
И няма как на бялото да казваш, черно, след като в КГБ имат къде по-компрометираща автобиография на Бойчо, която би го съсипала в днешния ни, все още антикомунистически свят и наша държава!!!
Апропо, ти имаш ли си понятие от автобиографията на Бойчо, от 1959 г. когато се е родил, до 2002 г.когато се появи на политическата сцена?

...
Та?...ще се опиташ ли да мислиш, или ще продължиш в черно-белите окраски на "който не е с нас е против нас"

- не че го казваш, но така пишеш!!!
Не те убеждавам в нищо.
То човек, като е предубеден ( пристрастен ) ... Каквито и факти да му се изкарат, ще мижа и т'ва е.
По-назад ти зададох три въпроса, не видях отговор.
Разтягаш локуми... Не си мисли, че като си минал 50-те и знаеш всичко, несериозно е.
Най-малкото немаш идея, аз какво и къде работя, родителите ми къде са работили, и т.н.
Рядко заставам твърдо зад мое твърдение в интернет, но в този случай го правя.
КГБ=ДС=ДПС.
Както и да го сучеш, т'ва са фактите.
Другото са безсмислици, измукани от пръстите.
Не виждам смисъл от продължаването на спора, след като оспорваш факти, които са световно достояние.