Каква е разликата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Каква е разликата?

Мнениеот kiril.a.d » 08 фев 2016 12:41

Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:
1982 написа:Тоя "kiril.a.d" доста понамирисва, лъщи отдалеч кой е, чий пореден профил.

Знам , че е фен на ЦСКА ... :? , но питай Капитана и Кашчей те го знаят от дру форум .

Не ме замесвай в познанство с такъв нeдоклатен екземпляр, като Киро АД! Даже Тео е на светлинни години пред него в развитието си.
Пияният ще изтрезнее, но тъпият няма да поумнее 8-)

Кашчей, никът ти има ли нещо общо с това, че в главата ти е пълна каша и поради това, дори сам не можеш да се определиш? ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 08 фев 2016 12:45

damyanov1963 написа:
kiril.a.d написа:"Щото и трите случая са психиатрична диагноза"? - айдееееее разтроение на личността...Нормално и типично за шизофренична параноя!!! - вярвам че не само трима те заплашват ;)...А по колко обикновено те гонят?

Кире, виж сега, положението ти е много сериозно, параноята ти от моите коментери те е разстроила толкова, че вече не се усещаш какво пишеш. Явно лечението в България не ти помага. Потърси такова в чужбина, при добри специалисти, ако не си достатъчно финансово обезпечен, ще ти направим ДМС кампания, не се плаши! ;)
Взимай, мерки - видно е, че ти е късно и нямаш надежда да си излекуваш параноята от коментарите ми, но хората са казали - по-добре късно, отколкото никога :idea:

:lol: :lol: :lol: ...."параноята от коментарите ти"...от шизофренично параноични коментари, смислен човек да получи параноя? - че как ще ви лекувам, ако получавам параноя от параноици???
аз ти предлагам помощ и лечение, най-човешки, ти ми казваш, че си се отказал от такова, щото...си нелечим или си ти е добре така? ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 08 фев 2016 12:48

Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:
1982 написа:Кашо, в теб имало много житейска и философска мъдрост, почти колкото при Паулу Коелю. Скоро очаквам дори да увиснеш по стените на сураттефтерите на `ората ...

Каш дали има сурт тефтер , как мислиш ? :? :lol:

Мислим да си направим, че да си рекламирам продукцията, ама все не ми остава време от мъдри размисли и силни страсти във форума :oops: :mrgreen:

хм, интересно - а защо не ги показваш тези "мъдри мисли", а още по-малко "силни страсти" във форума?...иначе, защо да те определям като бот?....
Освен оригинални картинки, друго не съм видял от теб, но пък това още повече прилича на компютърен бот ;)
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 08 фев 2016 12:59

Кире,милиционерите ти отвориха досието,търсят "компромати" :lol: :lol: :lol: !

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 08 фев 2016 13:23

Plovdivskia Grand написа:Кире,милиционерите ти отвориха досието,търсят "компромати" :lol: :lol: :lol: !

:lol: да търсят - няма какво да намерят...а Най-голям яд ще ги е, че не съм от тях и да ми намерят нещо милиционерско ;)...
пък в ДС, какви лоши работи пише за мен...и сигурно с един голям печат отгоре на папката "НЕНАДЕЖДЕН" ;) :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 фев 2016 14:35

kiril.a.d написа:И аз разбирам невъзможността ти да разбереш, какво си написал ти и какво ти написах, аз - предположих, че си млад, нали? ;)
Та и тук се опитваш да ме убеждаваш, че Бойчо предпочита САЩ, само защото го държат с автобиографията му? А иначе би бил с Русия...
И няма как на черното да казваш бяло, когато въпросът опира до пари!!!
И няма как на бялото да казваш, черно, след като в КГБ имат къде по-компрометираща автобиография на Бойчо, която би го съсипала в днешния ни, все още антикомунистически свят и наша държава!!!
Апропо, ти имаш ли си понятие от автобиографията на Бойчо, от 1959 г. когато се е родил, до 2002 г.когато се появи на политическата сцена? ;)...
Та?...ще се опиташ ли да мислиш, или ще продължиш в черно-белите окраски на "който не е с нас е против нас" ;) - не че го казваш, но така пишеш!!!

Не те убеждавам в нищо.
То човек, като е предубеден ( пристрастен ) ... Каквито и факти да му се изкарат, ще мижа и т'ва е.

По-назад ти зададох три въпроса, не видях отговор.
Разтягаш локуми... Не си мисли, че като си минал 50-те и знаеш всичко, несериозно е.
Най-малкото немаш идея, аз какво и къде работя, родителите ми къде са работили, и т.н.
Рядко заставам твърдо зад мое твърдение в интернет, но в този случай го правя.

КГБ=ДС=ДПС.
Както и да го сучеш, т'ва са фактите.
Другото са безсмислици, измукани от пръстите.
Не виждам смисъл от продължаването на спора, след като оспорваш факти, които са световно достояние.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 фев 2016 15:42

kiril.a.d написа:
damyanov1963 написа:
kiril.a.d написа:"Щото и трите случая са психиатрична диагноза"? - айдееееее разтроение на личността...Нормално и типично за шизофренична параноя!!! - вярвам че не само трима те заплашват ;)...А по колко обикновено те гонят?

Кире, виж сега, положението ти е много сериозно, параноята ти от моите коментери те е разстроила толкова, че вече не се усещаш какво пишеш. Явно лечението в България не ти помага. Потърси такова в чужбина, при добри специалисти, ако не си достатъчно финансово обезпечен, ще ти направим ДМС кампания, не се плаши! ;)
Взимай, мерки - видно е, че ти е късно и нямаш надежда да си излекуваш параноята от коментарите ми, но хората са казали - по-добре късно, отколкото никога :idea:

:lol: :lol: :lol: ...."параноята от коментарите ти"...от шизофренично параноични коментари, смислен човек да получи параноя? - че как ще ви лекувам, ако получавам параноя от параноици???
аз ти предлагам помощ и лечение, най-човешки, ти ми казваш, че си се отказал от такова, щото...си нелечим или си ти е добре така? ;)

Щом им обръщаш такова внимание, значи те разяждат отвътре и така ще е докато шизофренията ти направи така, че да останеш завинаги в лудницата :!: :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 фев 2016 20:08

kiril.a.d написа:
Кашчей написа:
ЕМИЛ написа:
1982 написа:Кашо, в теб имало много житейска и философска мъдрост, почти колкото при Паулу Коелю. Скоро очаквам дори да увиснеш по стените на сураттефтерите на `ората ...

Каш дали има сурт тефтер , как мислиш ? :? :lol:

Мислим да си направим, че да си рекламирам продукцията, ама все не ми остава време от мъдри размисли и силни страсти във форума :oops: :mrgreen:

хм, интересно - а защо не ги показваш тези "мъдри мисли", а още по-малко "силни страсти" във форума?...иначе, защо да те определям като бот?....
Освен оригинални картинки, друго не съм видял от теб, но пък това още повече прилича на компютърен бот ;)

За да разбереш, че една мисъл е мъдра, трябва и ти самият да си мъдър. За много от тук списващите люде, мъдростта се състои в това да си на тяхното мнение винаги и да си от техния отбор. Чак толкова мъдър не мога да бъда. Отдавна е отминало времето, когато друг мисли вместо мен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 фев 2016 20:16

THE G.A.M.E написа:
kiril.a.d написа:И аз разбирам невъзможността ти да разбереш, какво си написал ти и какво ти написах, аз - предположих, че си млад, нали? ;)
Та и тук се опитваш да ме убеждаваш, че Бойчо предпочита САЩ, само защото го държат с автобиографията му? А иначе би бил с Русия...
И няма как на черното да казваш бяло, когато въпросът опира до пари!!!
И няма как на бялото да казваш, черно, след като в КГБ имат къде по-компрометираща автобиография на Бойчо, която би го съсипала в днешния ни, все още антикомунистически свят и наша държава!!!
Апропо, ти имаш ли си понятие от автобиографията на Бойчо, от 1959 г. когато се е родил, до 2002 г.когато се появи на политическата сцена? ;)...
Та?...ще се опиташ ли да мислиш, или ще продължиш в черно-белите окраски на "който не е с нас е против нас" ;) - не че го казваш, но така пишеш!!!

Не те убеждавам в нищо.
То човек, като е предубеден ( пристрастен ) ... Каквито и факти да му се изкарат, ще мижа и т'ва е.

По-назад ти зададох три въпроса, не видях отговор.
Разтягаш локуми... Не си мисли, че като си минал 50-те и знаеш всичко, несериозно е.
Най-малкото немаш идея, аз какво и къде работя, родителите ми къде са работили, и т.н.
Рядко заставам твърдо зад мое твърдение в интернет, но в този случай го правя.

КГБ=ДС=ДПС.
Както и да го сучеш, т'ва са фактите.
Другото са безсмислици, измукани от пръстите.
Не виждам смисъл от продължаването на спора, след като оспорваш факти, които са световно достояние.

А МУР на какво е равно, Игра 8-) или ГРУ 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 08 фев 2016 21:29

Вчера и днес си припомних филма "Адаптация" :lol: .

Върни се в “Свободна зона”