Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Разбира се, че ще ни смачка Червената Армия, нека не се самозаблуждаваме, с какво ще ги спрем ??! Артилерия, авиация, танкове .... във всичко отстъпваме по много, ще ни изринат с все земята под нас. Като знам каква мощ струпват при пробива на фланговете при Сталинград. С какво ще ги спрем ??
1982 написа:THE G.A.M.E написа:Да кажеш, че Армията, която удължава Световна Война с цели 2 г. не е фактор, не е сериозно ...
Стига, човек, това е Македонщина, ние сме никой във световните войни, да не се изхвърляме така.
Сръбският фронт е маловажен, нито освободените от там войски решават нещо.
ПСВ се решава от точно 2 събития - влизането на САЩ във войната и излизането от нея на Русия, макар че второто облагодетелства загубилите немци. Всичко друго е второстепенно.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
THE G.A.M.E написа:Е, нали съм посочил - при присъединяване още в началото към Германия, най-вероятно щяха да ни въоражат с най-модерното, което имат.
1982 написа:Топ 3 ??
Германия, Великобритания, Русия, Франция, Австро-Унгария, Испания, Италия .... искаш да ми кажеш, че сме по-силни от 5 от тези държави ?!?!![]()
![]()
1982 написа:THE G.A.M.E написа:Е, нали съм посочил - при присъединяване още в началото към Германия, най-вероятно щяха да ни въоражат с най-модерното, което имат.
С каквото и да ни въоръжат, пак не можем да се изпречим на СССР. Най-малкото, чисто количествено. Не сме в една Лига.
THE G.A.M.E написа:британците ( които, обаче, ги смиламе на македонският фронт )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта