Вижте скандално спряното предаване за ваксините

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Вижте скандално спряното предаване за ваксините

Мнениеот DANS » 13 яну 2016 14:13

язе написа:
DANS написа:
habarovsk написа:Ваксините не трябва да бъдат задължителни , а препоръчителни!

А тези дето не се ваксинират, да бъдат екстрадирани в Хабаровск, при теб троле "Александров77",

да сеят зарази там!

Ваксина против едра шарка- караш едра шарка. .....

караш едра шарка, и?, умираш или заразяваш други, невинни, които умират!!! Неграмотнико, ти знаеш ли каква е смъртността от тази шарка от която ни ваксинират?!

Ето това те чака, като не се ваксинираш!

Изображение
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 яну 2016 15:43

Само дето никой не те ваксинира от едра шарка. Ваксинират само против морбили, която е част от тривиалентната морбили паротит и рубеола.

Чел съм статистики според които заболяемостта е намаляла драстично от инфекциозни заболявания още преди да се въведат ваксините. Голяма част от статистиките на СЗО са изопачени, за да се принудят хората да се ваксинират.

Реално ерата на инфекциозните заболявания е отминала след като се подобриха условията на живот.

Ваксината няма да те спаси от заболяване ако имаш слаба имунна система. Елементарен пример в руберкулозата. Тя е задължителна ваксина за всички новородени. Е? Намаля ли заболеваемостта от нея? Разбира се, че не. Тя е силно разпространена при недохраненост, често излагане на студ, малабсорбция и т.н.

Тъй че малко е спорен въпроса за ваксините, тъй като е факт, че вътре се слагат токсини над допустимите дози и се изготвят от абортирали ембриони. Със заушката е същото-ваксината се прави на една година и на 12 години задължително. Въпреки това половината клас се разболяхме от заушка на една екскурзия в девети клас.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 яну 2016 19:17

DANS написа:
язе написа:
DANS написа:
habarovsk написа:Ваксините не трябва да бъдат задължителни , а препоръчителни!

А тези дето не се ваксинират, да бъдат екстрадирани в Хабаровск, при теб троле "Александров77",

да сеят зарази там!

Ваксина против едра шарка- караш едра шарка. .....

караш едра шарка, и?, умираш или заразяваш други, невинни, които умират!!! Неграмотнико, ти знаеш ли каква е смъртността от тази шарка от която ни ваксинират?!

Ето това те чака, като не се ваксинираш!

Изображение

Имах предвид варицела. В България не се слага ваксина против вариола, или и до ден днешен, няма успешна такава...
Всъщност, в България май няма случаи на вариола.

Вариолата е много рядко заболяване, при което няма оцелели.
... и после внезапно си направих секуро.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 яну 2016 22:56

Вариолата е в историята. Ерадикирана е.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 15 яну 2016 01:23

Излъчиха предаването. Да кажа и аз като господарите, "Уникална държава".
Докато не почнат да вкарват в затвора тези дето ги измислят схемите, ще сме на това дередже!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 яну 2016 10:13

Kilinbel написа:Аз съм в този бранш и просто ви е бедна фантазията за каква далавера говорим. Обаче дрогаря МоскОФФ много удобно мълчи, че едната ваксина е незаконна. Те сложени една до друга нямат никаква разлика, само че едната е забранена за продажба в ЕС. Реално турската няма право да се ползва дори и за бежанци (друг е въпроса, че са закупени хиляди, а реално бежанците в България са 15 000 по официални данни). Изпълнителна агенция по лекарства не е разрешила вноса на тази ваксина, но през нея министарО си прави далаверата, всички мълчат. Аз ако взема един аспирини от турция и го продам където и да е в Европа ще ми скъсат гъза от проверки, глоби и дори затвор. За министарО обаче само похвали, басове и резане на лентички :lol: :lol: :lol:

ПЛАЧА

Москов все още не е в затвора, а на хората не им пука... колко пропаднал народ сме не е истина... :Х
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”