habarovsk написа:2015-та година мина, май вече е време Soulen официално да обяви резултатите и победителят от класацията!![]()
Само напомням!
Победителя беше ясен, преди да се пусне темата даже. По- интересни са ми подгласниците.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
habarovsk написа:2015-та година мина, май вече е време Soulen официално да обяви резултатите и победителят от класацията!![]()
Само напомням!
язе написа:habarovsk написа:2015-та година мина, май вече е време Soulen официално да обяви резултатите и победителят от класацията!![]()
Само напомням!
Победителя беше ясен, преди да се пусне темата даже. По- интересни са ми подгласниците.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
habarovsk написа:Александров, Александров , Александров77 ШАМПИОН!![]()
Взех златото от тази класация , а от другата класация "Потребител на годината" взех среброто! Факт!![]()
Това е добър знак, което означава , че щом аз печеля класации, значи и Зенит ще вземе ШЛ без проблеми!
habarovsk написа:Александров, Александров , Александров77 ШАМПИОН!![]()
Взех златото от тази класация , а от другата класация "Потребител на годината" взех среброто! Факт!![]()
Това е добър знак, което означава , че щом аз печеля класации, значи и Зенит ще вземе ШЛ без проблеми!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта