Дамянов, издигаш ми се в очите последно време. Все по-рядко пиша във форума, най-вече защото е безмислено и ми омръзна. Но на питането ти искам да отговоря, не мога да се сдържа - ние сме в някакъв пълен кенеф с лайна и задушаваща смрад. И сме заели позицията на мухите, които се множат, но и бързо мрат! Плюем по-лайната, ама сме безсилни да ги изметем и да пуснем водата от казанчето, щото сме мухи и мислим като мухи.
Всеки си е сам за себе си - кацнал на крайче на лайното и си плюе, като всеки друг.
Лъвове тука няма - отдавна са отстреляни и скопени.
Държавата на проституцията, на наркотиците, на далаверите!
Е те тука сме ние!
Къде сме ние?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- streetbard
- Контакти:
Re: Къде сме ние?!
Да, развитите държави не мислят за деца и после ти идват хиляда имигранта и ти изнасилват жените. Влизане на имигранти, вливане и промяна на населението. Помохамеданчване на Европа, но така, лекичко и незабележимо. За капитана, не знам от кога Ехото на Москва е пример за даване. Я, си отворете очите, хората дават за пример какво се прави другаде, ние тук се хапем. По време на робството сме били така, след него, по време на социализма и след него. Явно, оправия няма
Re: Къде сме ние?!
HardWork написа:umen написа:В ЕС сме, турчин ни е министър на културата а мутра премиер.
ЕС само дава помощи за да може мутрата да хвърля прах в очите че върши нещо с магистрали които в перспектива ще кърпим през месец защото са създадени с цел да са черна дупка за пари към обръчи от фирми на дпс. Иначе за 2 години над 20 милиарда кредити изтегли, които робите ще плащат и ктб си фалираха засекретявайки разследването дори за депутатите (без слугата на Пеевски - ГОранов и още няколко).
Аз нищо хубаво не виждам какво да се кефим че сме в ЕС - помогнаха ли ни за борбата с корупцията, по-качествени полодове и зеленчуци ли ядем, смъртността и емиграцията ли намаля - днес Доган, Пеевски, Боко и Гоце променят конституцията за да намалят корупцията. Подигравка след подигравка.
Това, че ти не виждаш не означава че няма! Благодарение на това, че България е в ЕС аз имам възможността да емигрирам свободно в Германия, да уча безплатно и да работя без ограничение, мога да пътувам из цяла Европа спокойно, да ползвам европейската здравна система и много други привилегии! Най - големия успех в съвременната история на България е ЕС...
То и през соца който тук много хора обичат и много хора плюят имаше индивиди които си уреждаха живота много добре. Сега е същото. Това,че определена единица е успяла да направи екс за да живее добре не означава,че мнозинството хора могат да го постигнат в заобикалящата ги среда.