Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Неща, които хората не знаят за Хитлер и Нацистка Германи

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 яну 2016 04:27

1982 написа:
dunavfc написа:Между другото без да се правя на психолог, но познавайки поведението на Хитлер от хилядите предавания, които съм изгледал в негова чест, не ми изглежда като човек, който е способен да се самоубие. Такъв егоцентрик да сложи край на живота си ми е малко съмнително. По принцип не си падам по конспирациите, но в тоя случай, всичко е възможно. Най-доброто доказателство би било, ако тялото му бъде есхумирано ( където и да се намира ) и се подложи на изследвания.

Хитлер е бил развалина в края на войната, имал е и Паркинсон, вижда се на няколко видеа как му трепери ръката, а видът му е повече от болнав. Честно казано, не виждам как този полутруп би издържал едно двуседмично тежко пътуване до Южна Америка.

И именно психологически погледнато Хитлер е нямал за какво да се вкопчи в живота: той самия е развалина, делото на живота му рухнало. Остава му само да бяга и да се крие като плъх.. или да умре.

Той, човекът, накарал света да трепери, разгромил Европа (поне временно) и повел най-голямата война в историята да се превърне в един немощен треперещ беглец, който се укрива като мишка от правосъдието? Никога! Че Хитлер и преди да дойде на власт никога не се е крил, предпочита откритите действия макар да му носят затвор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2016 10:31

Betchualeng Arnaikem написа:
Той, човекът, накарал света да трепери, разгромил Европа (поне временно) и повел най-голямата война в историята да се превърне в един немощен треперещ беглец, който се укрива като мишка от правосъдието? Никога! Че Хитлер и преди да дойде на власт никога не се е крил, предпочита откритите действия макар да му носят затвор.

Именно.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 яну 2016 18:40

diplomat написа:Все пак да спомена, че една от конспирациите се оказа вярна, след като се разбра как Хитлер и Ева Браун са избягали в Аржентина. В момента дори пуснаха документални филми по въпроса.

За смъртта му в Берлин има свидетелства на хора, намиращи се при него в този момент. Много ми е любопитно що за доказателства ще изкарат за обратното този път. Казвам този път, защото те "доказаха", че е заминал за Аржентина някъде 121 пъти, пък накрая все нещо не пасваше.

Ами все повече информация излиза по случая, та остава само и официално да бъде обявено от ФБР вече. То може отдавна да има абсолютни доказателства по въпроса, ама такива организации имат прекалено огромно его, за да си признават такива пропуски. 70-80 години след ВСВ вече по-спокойно могат да започнат декласифицирането на подобна информация.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 яну 2016 23:05

diplomat написа:Все пак да спомена, че една от конспирациите се оказа вярна, след като се разбра как Хитлер и Ева Браун са избягали в Аржентина. В момента дори пуснаха документални филми по въпроса.

За смъртта му в Берлин има свидетелства на хора, намиращи се при него в този момент. Много ми е любопитно що за доказателства ще изкарат за обратното този път. Казвам този път, защото те "доказаха", че е заминал за Аржентина някъде 121 пъти, пък накрая все нещо не пасваше.

В интерес на истината, няма пряки свидетели на смъртта му, поне доколкото съм се интересувал.

Но и аз силно се съмнявам да е избягал чак в Аржентина, най-малкото е бил в изключително лошо здравословно състояние, няма как да издържи това адско пътешествие, усложнено още повече и от криенето. А и, както споменах вече, евреите са имали доста силна шпионска мрежа в Латинска Америка, неслучайно набарват там доста нацистки бегълци, няма как точно най-едрата риба да е била под носа им и те да не го надушат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 яну 2016 01:18

1982 написа:

В интерес на истината, няма пряки свидетели на смъртта му, поне доколкото съм се интересувал.

Но и аз силно се съмнявам да е избягал чак в Аржентина, най-малкото е бил в изключително лошо здравословно състояние, няма как да издържи това адско пътешествие, усложнено още повече и от криенето. А и, както споменах вече, евреите са имали доста силна шпионска мрежа в Латинска Америка, неслучайно набарват там доста нацистки бегълци, няма как точно най-едрата риба да е била под носа им и те да не го надушат.

Те Айхман набараха след толкова време,че Хитлер ли?
Пътуването до Ю.Америка е ставало с подводни лодки. Направо си представям как Хитлер се търкаля по койките. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Сега очаквам да ни разкажат как си е направил пластична операция и затова никой не го е открил.
Ама какво се чудя,като дълго време след катастрофата при Витиня,хората разправяха,че Гунди и Котков не били загинали,ами ги видяли в Турция на мач на националите. Ама били с бради и никой не ги познал.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 01:34

Ти представяш ли си, ако Хитлер наистина е мишкувал из Южна Америка, дали няма да се намери поне един Юда, който да си уреди живота само с това да подшушне на евреите и ФБР къде се намира ??! Нацист, нацист, ама друго си е някое милионче в зелено .....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 01:49

1982 написа:Ти представяш ли си, ако Хитлер наистина е мишкувал из Южна Америка, дали няма да се намери поне един Юда, който да си уреди живота само с това да подшушне на евреите и ФБР къде се намира ??! Нацист, нацист, ама друго си е някое милионче в зелено .....

То идеята е, според мен, че САЩ и СССР знаят напълно за това и са дейни участници. Нали уж руснаците прибират телата на Хитлер и Ева Браун, а не са доказали официално, че са автентични. Ограбват и разделят Германия след това, а и Европа, общо взето.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 02:31

Е, добре де, каква е логиката САЩ и СССР да укриват Хитлер, какво печелят от това ??! Те така или иначе размазват Германия и си я поделят, Хитлер няма думата вече. :roll:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 яну 2016 03:17

1982 написа:Е, добре де, каква е логиката САЩ и СССР да укриват Хитлер, какво печелят от това ??! Те така или иначе размазват Германия и си я поделят, Хитлер няма думата вече. :roll:

Абе конспирация да има, това е идеята. Фюрера е оцелял, Фюрера е доживял 7-80-100 години в Аржентина. Хайл!
Фрашкано е с подобни глупотевини за редица известни личности. И все изниква нова, строго секретна информация. За Ленън, за Мартин Лутър Кинг, за Кенеди.

А като започнете с лафовете "ма архиви".. Бе вие откъде знаете колко са автентични и тия архиви, всеки може да изкара и да ви сервира "архив", според който примерно убиеца на Ленън му е всъщност далечен братовчед, който му е завиждал за охолния живот и славата.

И въобще не ми разправяйте, че това не можело да стане. В България имаше менте архиви, фабрикувани преди десетина години и уж от 70те и 80те години. Откъде и защо знам си е моя работа, но по принуда го научих от опит. Та другаде видите ли не можело да стане то така, щото било ФБР буахахахаха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 12:04

Не, бе, архивите според мен са истински, но самото ФБР очевадно не е счело сигналите, които е получило за Хитлер, за сериозни, щом не са предприели никакви действия по намирането му. Затова и си е останало само като архиви. Същото важи и за Израел, които иначе са набарали немалко нацисти в Южна Америка след войната, за Айхман дори е пратен специален екип, който да иде в Аржентина и да го отвлече.

Върни се в “Свободна зона”