Разбира се, ножарят от Перник се оказа, че бил и болен, сега очаквам "болестта" още повече да се влоши около делата ...... също така, убеден съм, че скоро и здравето на братя Понички също ще се влоши сериозно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:v.r.s. написа: След като е предвидено при признаване на вина да могат да си намаляват присъдите с 1/3, значи трябва да я има и другата страна и да се завишават при рецидив.
За мен, това е една от най-големите простотии. Като си признаеш, че си извършил престъпление, това те прави по-малко виновен автоматично.
fcb_bg написа:Player написа:Добре, че момичето е живо след толкова намушквания. Добре че ревнивият и приятел е токова некадърен и тя е жива. Но е безотговорно когато има случаи като този в който някой идиот тормози едно момиче и никой не взима никакви мерки. Съседи, роднини или тя, все някой трябвало да направи някакво действие, при цялото му държание. А за онзи от Стрелча, ако всичко в което го винят излезе вярно, заслужава да му прободат топките с една кука като от кланиците и да виси. Не, че е редно да има такива наказания днес, но това заслужават всякакви такива.
Майката на рецидивиста рече, че той не е виновен. Тя била виновна, че не го възпитала. Ама имал и заболяване - от 1 дума превъртал, ставал звяр и налитал на хората.
Ми кво да ти кажа, освен да съжаля че тя не е изпитала превъртането му на свой гръб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:На мен ми е ясно това, но, както виждаш, у нас масово се злоупотребява с "признаването на вина", което с охота се използва от корумпираните съдии, прокурори и адвокати, за да могат още по-лесно да изпълнят услугите си.
Ей го, Ставийски си призна, че е сгазил хората, че ги изтрепа на пътя, и получи условна. Същото ще е и сега с Поничките, Ножаря от Перник и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта