„VIP Brother 2015“ - ФИНАЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: „VIP Brother 2015“ - ФИНАЛ

Мнениеот 1982 » 15 ное 2015 23:13

SgtLiberty написа:Колко прост трябва да е човек да гледа и да му пука за това "шоу" изобщо? :|

А колко прост трябва да е човек, за да е фен на това посмешище Лузърпул ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 ное 2015 23:17

diplomat написа:Предаване за комплексари и селяндури, безработни, олигофрени, чалгари, мангали и друга паплач от разнороден вид! :!:

Олигофрен си ти, шибан келеш.

Като не ви харесва, не го гледате и не го коментирате, бе, какъв ви е проблемът, че има хора, които го гледат ??!

Аз не слушам рап, рок и всякакви такива странни шумове, наричани незнайно защо музика, но никъде не съм обидил тези, които ги слушат, нито се опитвам да си налагам моя вкус над техния.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 ное 2015 23:21

1982 написа:
diplomat написа:Предаване за комплексари и селяндури, безработни, олигофрени, чалгари, мангали и друга паплач от разнороден вид! :!:

Олигофрен си ти, шибан келеш.

Като не ви харесва, не го гледате и не го коментирате, бе, какъв ви е проблемът, че има хора, които го гледат ??!

Аз не слушам рап, рок и всякакви такива странни шумове, наричани незнайно защо музика, но никъде не съм обидил тези, които ги слушат, нито се опитвам да си налагам моя вкус над техния.

Проблемът ми е, че сме последната дупка на кавала, а се занимаваме с глупости като биг брадъри и някакви измислени випове, които са абсолютни нещастници и селяндури. И тия "странни шумове" наподобяват много повече истинска и класическа музика за цивилизовани хора от циганските и ориенталските маанета.

А сега... покажи бедро. :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GtagooGWLsE[/youtube]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 ное 2015 23:28

ВИП и Биг Брадър има и в много други страни, и то дето са "първи дупки на кавала", явно не е това причината да сме на това дередже.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 ное 2015 23:45

1982 написа:ВИП и Биг Брадър има и в много други страни, и то дето са "първи дупки на кавала", явно не е това причината да сме на това дередже.

Там нека да си ги има, всичко им е уредено на хората, не мислят как да се развиват, само как да пълнят шкембаците и да топят чушлетата. :lol: И това не просто причина - то ни пречи да постигнем някакво адекватно дългосрочно развитие. Ако това не го вдяваш, аз не мога да ти помогна.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 ное 2015 00:27

Виж какво, това е просто едно развлечение, няма нищо лошо да погледаш малко сеир вечер, аз разпускам с това, ти със слушането на някакви дългокоси дроги, с доста съмнителни хигиенни навици. :lol: :lol: :lol:

Аз не те обиждам за твоя избор с какво да се развличаш, ще е хубаво и ти да спазваш малко добрия тон. Светът затова е толкова интересен, защото е тъй пъстър и шарен. ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 ное 2015 00:47

1982 написа:Виж какво, това е просто едно развлечение, няма нищо лошо да погледаш малко сеир вечер, аз разпускам с това, ти със слушането на някакви дългокоси дроги, с доста съмнителни хигиенни навици. :lol: :lol: :lol:

Аз не те обиждам за твоя избор с какво да се развличаш, ще е хубаво и ти да спазваш малко добрия тон. Светът затова е толкова интересен, защото е тъй пъстър и шарен. ;)

Знаеш ли кое е най-лошото в случая? Че всички гледат цинично на участниците и се интересуват от сеира, но повечето притежават показаните негативни човешки качества от "виповете", на които иначе уж са противници. ;) И не съм те конкретизирал в моите нападки, все пак всяко правило си има изключение. :lol:

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 16 ное 2015 15:28

Pragmatichen написа:
Teo написа:Като не ви изнася не давайте мнение бе, лесно е ;) ... типичните сини кифли от форума на линия веднага :lol:

@ Синчец... тоя дете много *** е само на приказки.. такива квартални батки съм ги слушал достатъчно :lol:

@ Победил ще бъде Ерна или Гъмов... трето място за американецО от Чикаго... така мисля.

Победата е за Ритон, 100%, просто за без пари никога няма да влязат вътре, това са хора с изключително висок стандарт на живот и не биха седяли 3 мес в тази къща, ако предварително не им е обещана победата.
Мога да кажа и със сигурност кой няма да спечели, това са Гъмов и Джино.
:)

Ко речи?
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Върни се в “Свободна зона”