Подписката за референдум започна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: ПОДПИШИ СЕ!

Мнениеот Thsmith » 11 ное 2015 13:36

Дооообре :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 11 ное 2015 14:01

Българина от политика най-много разбира. Тука всеки със свой въпрос за референдум :lol: :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 ное 2015 14:54

ММ1914 написа:А Всеки вика дай да правим референдуми а пари откъде бе?

От данъци, бе! Веднъж на хората данъците да бъдат похарчени за хората. Какво не му харесваш?

Reckless

Мнениеот Reckless » 11 ное 2015 15:19

Я по-добре не предприемайте нищо ! В България в момента всичко си е много добре. Не ви трябва промяна, или каквото и да е там ! Най-добре да чакате, все ще се намери някой да ви оправи !

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 11 ное 2015 15:56

Не съм фен на Славчо и чалга колегията му, но има интересни въпроси които заслужават да бъдат подкрепени. Аз даже си мисля че както (ако) се избират депутатите , така трябва и да могат да бъдат отзовани (пак с референдум). Лошото е че в България мафията никога няма да позволи чист, честен и достоен човек да вземе властта. ВИнаги избират някой, който е в лайн.ата до гуша и отгоре му слагат чатала , както онези пичове ловят пепелянките, та да няма мърдане. Та, по тази логика нищо чудно и Славчо да се намърда в политиката, той сигурно има пергрешения и ще бъде удобен за КОЙто трябва. Ако случайно се появи доблестен човек, веднага ще кажат че сестра му е ку.ва и така, до края на света. Лошо е че другарите са на всеки километър и от 1944 до сега , само един път пуснаха кокала и то само частично. През цялото време са все "наши" хора на власт. Ужас без край.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 11 ное 2015 16:13

Ключ и прехвърляне в политика !

П.С Не пускайте теми от колекцията на Славчо тъпото, моля ви се !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Подписката за референдум започна!

Мнениеот dreben23 » 14 ное 2015 19:13

Излишни глупости, това ми приличат на въпросите на Слави като че ли. Май ги чух веднъж, макар че аз и веднъж го съм гледал тая година. :) Чух и че иска и в политиката да влиза и му требе електорат. :lol:
Те не могат ли да проумеят същината от това болшинството от народа да не гласува- "Не ви харесваме, махайте се, некадърници!" Това е същината и задължително да стане вотоподаването, глоба предпочитат да си платят людете, отколкото да дадат вота си на идиоти. Бързидента днеска ми направи впечатление, че реве пред камерите за френския народ, я впишете още един въпрос и от мен за мередцкия им референдум: Кога аджеба ще поплаче някой управник за българския народ и на българските гробове? Когато някой заплаче в ефир от лошите, тогава и добрите ще почнем да ходим по урните и без некви тъпи референдуми. Просто всеки ще го почувства като дълг, а сега е просто задължение и няма как да стане да мачкаш един народ, а да го задължаваш да прави еди какво си, ама кой си ти, бе, господин управнико с над 3 бончета месечно възнаграждение? :)
На чужд гроб лесно се плаче. Тва е като приказката за чуждата пита и помена тяхното, а реално нема с какво да се похвалят, освен със съпричастност към болката на чужди народи, а нашата кучета я яли. Нищо чудно и кромид лук да режат, преди да се появят под светлините на прожекторите. Живи и здрави, че светът е пълен с какви ли не откачалки, ама всичкото е заради пари. :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”