Убиха една Пловдивска легенда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Убиха една Пловдивска легенда

Мнениеот язе » 07 ное 2015 17:04

james написа:
гражданин от село написа:Сега като попрехвърлих темата виждам какви "разбирачи" на бирата и любители на консервантите пишат.Аз не съм бираджия, но пийвам от време на време и най ми липсва онзи вкисващия се боклук за седмица.Пък вие си пийте бирата и яжте киселото мляко, което не вкисва и след година.Забравих и за хляба, който не мухлясва.

Колко ли още прекрасни спомени имаш от времето , когато средната продължителност на живота е била 38 години :?:

Истинската бира, истинското кисело мляко и истинския хляб, дават фира за макс 3 дни. Сегашната бира е спирт + есенции + вода- и 100 години няма да се вкисне! Киселото млеко е нишесте+ Есенции+ консерванти- дори няма мляко в него. Сегашния хляб е глутен+ подобрители+ фуражна пшеница- цяла седмица е мек, но има вкус на памук!
... и после внезапно си направих секуро.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 ное 2015 17:25

james написа:
гражданин от село написа:Сега като попрехвърлих темата виждам какви "разбирачи" на бирата и любители на консервантите пишат.Аз не съм бираджия, но пийвам от време на време и най ми липсва онзи вкисващия се боклук за седмица.Пък вие си пийте бирата и яжте киселото мляко, което не вкисва и след година.Забравих и за хляба, който не мухлясва.

Колко ли още прекрасни спомени имаш от времето , когато средната продължителност на живота е била 38 години :?:

Също си спомням, че нямаше дебили като теб. ;)

intelektualen

Мнениеот intelektualen » 09 ное 2015 10:39

Почти цялото българско производство вече го закриха за последните 26 години.

Потребителски аватар
Darth_Maul
Контакти:

Мнениеот Darth_Maul » 09 ное 2015 10:50

james написа:

...а на 25 години ги пенсионираха.

Върни се в “Свободна зона”