БХК срещу Държавата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: БХК срещу Държавата

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 окт 2015 14:19

viali69 написа:...Да сте чули за държава членка на ЕС, в която подобни "правозащитни" (а всъщност организации създадени и платени от световния елит, за да защитават неговите интереси), да е забранена ?
Не ! Забрани ги само Путин в Русия !
И сега за пръв път да защитя и аз Бойко Борисов !
Който и да е премиер на България, докато България е член на ЕС няма да може да забрани БХК и подобните нему антибългарски НПО-та. Факт !

Я пак!... :lol:
Това е сайтът на Московская Хельсинксая Группа:
http://www.mhg.ru/
viali69, грешката на вас - руските подлоги е, че сте некомпетентни и лъжете без мярка. :lol: А след като изтърсите някоя лъжа, повтаряте като малоумни "факт", за да се убедите сами, че това е истина! :mrgreen:
Западняците действат много по-интелигентно, по принципа на Гьобелс: Истината и само истината, но никога - цялата истина!... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 окт 2015 14:22, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Tinovski
Контакти:

Мнениеот Tinovski » 21 окт 2015 14:20

Съгласно единодушните им показания групата е била пресрещната при моста не от трима, а от четирима или петима полицаи. Никой от групата не е оказал съпротива и не е проявил агресия спрямо полицаите.

След като са видели полицаите, афганистанските граждани са се разбягали във всички посоки. В този момент двама от полицаите започват да стрелят, като всеки от тях произвежда по два изстрела, или, произведен е бил не само един, а общо четири изстрела. Доколкото в този момент хората от групата са били с гръб към полицаите, бягайки от тях, те не са в състояние да кажат със сигурност дали изстрелите са били произведени във въздуха или пряко по бягащите.

Много ми е интересен факта, че са бягали от полицаите и не са видели дали са били във въздуха изстрелите, но са видели че са били 5 човека и двама са стреляли.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 окт 2015 14:25

CTAHKO написа:В България няма град с име Хелзинки, за да е български този комитет :!: Това си е чисто еврейско НПО, което трябва да бъде изритано от държавата, заедно с останалите престъпни, еврейски организации, провеждащи подривна дейност на територията на Република България :!: Евреите също :!: Те тогава може и да има някакъв шанс да се оправи държавата 8-)

То и в Русия няма такъв град, драги ми станко, но има Московская Хельсинкская Группа... 8-)

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 окт 2015 15:00

sin4ec написа:Тази антибългарска и антидържавна организация трябва моментално да бъде разследвана, разтурена и пратена на прокурор.

То ние всички сме виновни, че се обръща внимание на тези идиоти. Те не извършват нарушение на закона за да ги даваш на прокурор, но са досадни като конски мухи. Просто трябва да бъдат игнорирани от всички и да се престане да се разпространяват мненията и становищата им. Така сами ще си изчезнат...
Всички подобни либерално леви организации са изключително вредни, но... друг начин да се оправиш с тях няма.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 окт 2015 15:20

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:В България няма град с име Хелзинки, за да е български този комитет :!: Това си е чисто еврейско НПО, което трябва да бъде изритано от държавата, заедно с останалите престъпни, еврейски организации, провеждащи подривна дейност на територията на Република България! Евреите също!Те тогава може и да има някакъв шанс да се оправи държавата 8-)

То и в Русия няма такъв град, драги ми станко, но има Московская Хельсинкская Группа... 8-)

Капитане, капитане, за пореден път оправдаваш доверието ми в твоята непросветеност или пък може би го правиш с манипулативна или пропагандна цел 8-) Знае ли човек, бивши агенти няма :!: Нали се сещаш, че и аз мога да си измисля някакво звучно име, което да съдържа нещо "московско", да си направя сайт и да го кача на някакъв пакистански сървър 8-) Това означава ли, че в матушка Россия ще има такова НПО 8-) Що в сайта им няма московски адрес за контакти, а само някакъв мейл :?: Как мислиш, дали от Люблянка ще позволят на някакви си самозванци да развиват подривна дейност под носа им 8-) Мисли малко, комсомолец 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 21 окт 2015 20:11

Тези няма спор са големи дразнители и абсолютно вредни за националните интереси на която и да е държава.Те са нещо като предишните социалистически -интернационалисти,а сега като либералите-космополити.Но за съжаление зад тях стоят международни спогодби,институции,заинтересовани държави.И докато е така и да ги утрепеш от бой,пак ще са вредни за всички."Омагьосан кръг".За съжаление.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 21 окт 2015 20:36

Досега не съм видял един нормално изглеждащ член на това ГМО наречено БХК. Най-ми е хубаво как ония мургавите съсипаха един френски град...много хубаво е станало. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 окт 2015 16:29

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:В България няма град с име Хелзинки, за да е български този комитет :!: Това си е чисто еврейско НПО, което трябва да бъде изритано от държавата, заедно с останалите престъпни, еврейски организации, провеждащи подривна дейност на територията на Република България :!: Евреите също :!: Те тогава може и да има някакъв шанс да се оправи държавата 8-)

То и в Русия ВЕЧЕ няма такъв град, трябва да кажете, другарю милиционер :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 23 окт 2015 19:55

Капитанчето освен за смях, за друго не става ама... Глей го в темата за расизма- прост расист, ама набляга на прост. Ми ако съм сложен расист? Няма такъв филм за тъпунгера. Той е праволинеен и арогантен, типичния милиционер. Но, когато го хванеш за топките, се крие като мишка... 2 дена го чакам да отговори на Станко. Няма да му отговори, защото съчини поредната си лъжа и няма как да я докаже. А Станко му еба майката с три паса!
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”