Пратиха ми настоящия собственик на Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Пратиха ми настоящия собственик на Левски София

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 окт 2015 05:01

Plovdivskia Grand написа:Наборе,спри се!Махното,Мистрията,Синчеца т.н.трябва те надминат по наглост и простотия :lol: :lol: :lol: !Лека нощ.

Само сини мистрии, преки наследници на Милка и техните коври от Столипинбург може да твърдят че човек откраднал 4 милиарда ще се крие в хотел в съседна държава на 300км от София,а не в собствен остров в Тихият океан.Само малоумник може да си помисли че ще открадне 100 000 лв без да му се търси сметка.Един такъв съгражданин обявен за национален герой след няколко месеца го разбра,само дребните мъртви душички не могат.Дп колко сте тъпи,кухороги чифтокопитни.Как изведнъж Виваком ви стана спонсор,как изведнъж започна да се строи отново сектора ви,как случайно австрийска фирма пое държавни поръчки и как случайно сте лидери с посредственото си отборче.Всеки заложил за равен или победа на делиорманци е садомазохист.Имате се за патриоти и надпартийни,но си затваряте очите когато ви дават парите турскосини и гербарсти от всички власти.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 17 окт 2015 05:13

кухорогите не са тъпи,това ,че се правят на малоумни не означава че не знаят какво става,винаги са били такива-фашисти с фашистите,комунисти с комунистите,мутри с мутрите,депесари с депесарите

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 окт 2015 05:47

Джони,за това са коврите на всяка власт.С овцете овца, с вълците вълк.За да обидиш жена и викаш овца.За да обидиш мъж го наричаш говедо.И малко освежаване на стара тема.
Дата и място на раждане: 27 юли 1980г.; София, България
Професия: следовател
Семейно положение: неженен
Избран(а) с политическа сила: ДПС "Движение за права и свободи" 14.50%
Избирателен район: 13-ПАЗАРДЖИК
Партийна принадлежност: Няма
Приемна на депутата в избирателния район:
E-mail: delyan.peevski@parliament.bg
Официална страница: няма
Лична страница: няма
Twitter: няма
Facebook: няма
Образование на депутата:
Още данни за депутата: Информацията е взета от Регистъра по Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси на Народното събрание

Делови и бизнес интереси:

1. Бил е в управлението на:
- СК „Левски” - член на управителния съвет;

2. Има/л участие в:
Няма

3. Декларирал акции/дялове в:
Няма

4. Професионален опит и делови/бизнес интереси в областта на:
Спорт и спортни услуги, неправителствен сектор

5. Управление/контрол на НПО:
- Сдружение „Български медиен съюз” - член на управителния съвет;
- СК „Левски” - член на управителния съвет;
- Сдружение „Съюз на вестникарите и разпространителите на печатни издания” - председател на управителния съвет;

6. Декларирани финансови задължения:
Няма

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 окт 2015 06:04

Делян Пеевски е бил член на управителния съвет на „СПОРТЕН КЛУБ“ ЛЕВСКИ от 2005 г. заедно с т.нар. „Трактор“ – Алексей Петров, Илиана Сиракова, която ще прави и политическа партия, както и с Нешка Робева...

Знаем чувствителността на феновете на ПФК „Левски“ и предполагаме, че и другите фенове на СК ЛЕВСКИ е подобна, дори по време на парламентарните предсрочни избори имаше и апели от някои от тях да гласуват за ГЕРБ...

Интересно нещо сме българите, веднъж сме от едната страна, когато ни е удобно, а няколко пъти от другата...

Защо примерно през 2009-2013 г. не се изправиха тези хора известни със своето чувство за правда и защита на името на Левски срещу хора станали символ на ДПС, както и на медии обслужващи ГЕРБ?!

Почти всеки знаеше или научаваше какво се случва в българското общество и държавата на милиционерите, както и във вилаета на банкерите и вестникарите на властта, но огромната част си мълчеше, дори тези славни фенове...

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 окт 2015 06:44

''Преди бяха доносници-левскари, сега станаха турци-депесари''
:arrow: :arrow: :arrow: Пауло Коельо
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 окт 2015 10:30

HEATSEEKER написа:''Преди бяха доносници-левскари, сега станаха турци-депесари''
:arrow: :arrow: :arrow: Пауло Коельо
В една година позират с хитлеристки поздрав.След две изнасят бюста на Сталин на най-високият връх на Балканите.Някои го наричат гъвкавост,други ,,кОрвите на всяка власт''.А те си имат и подпечени.,,Кучката на мафията''.Завършен процес.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 окт 2015 20:14

Жълтите да проповядват морал ? хахахаххахах Жалки сте. Като дпс ви беше собственик, си мълчахте. Говорихте само за титли и ЕКТ. Преди това им се МОЛИХТЕ да ви вземат. Сега реват и раздават морал. Ама много сте жалки. Лицемери. Прости, нагли и лицемери - жълтите.
Кой ви издържа сега ?
А феновете на Черно море да мълчат, защото цяла България знае що за мутри са ТИМ.
Точно вие ли ще раздавате морал ? Смешници.

Върни се в “Свободна зона”