"Москвич" се завръща!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: "Москвич" се завръща!

Мнениеот aleksandrov77 » 12 окт 2015 23:48

Черният козел написа:
aleksandrov77 написа:
Балкански Орел написа:Марусия не фалира ли ?

http://automedia.investor.bg/a/0-nachal ... nostta-si/
Май са фалирали!
Твърде скъпи коли са и хората предпочитат далеч по-евтините Лада и Волга, а пък ако и сега излее някой нов модел на Москвич и цената е добра , към тези марки ще се ориентират хората в Русия!

Оправи ли някоя Маруся в Санкт Петербург,как е руската водка :roll:

Руската водка е много добра! Както и пирожките и пелмените! 8-)
А Марусите и ,Машите тук са много красиви и пленителни девочки! 8-)
Без да искам постоянно се заглеждам в тях! 8-)
За съжаление все още не съм оправил никоя!Засега съм се сприятелил с една Маша! Да видим какво ще се развият нещата! 8-)
Обаче няма нищо по-хубаво на този свят от това да отидеш на мач на Зенит на живо, особено в Шампионска Лига, с нищо друго не може да се замени това приятно чувство! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 13 окт 2015 00:16

Не знам защо изобщо говорите за Москвич, това на практика ще си е Дачия, брандирана като Москвич. Най-вероятно на нашият пазар изобщо няма да бъдат внасяни подобни автомобили, тъй като ще има мита. Никой луд няма да си купи Москвич, след като за по-малко пари може да си вземе абсолютно същата кола, само че с емблемата на Дачия. Иначе, за парите си не са лоши автомобили, доста по-добра опция от масовите автомобили на старо, пристигащи на 300 000+ км.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 окт 2015 06:41

АЗЛК.Ах Защо Ли те Купих.Бензин да те удави,ток да те убие и пак не ще да пали.Бонус е ако намериш полупразна бутилка водка зад кората на вратата.В Пловдив още стои в Устрем надписа Булгаррено.Заради руските анархисти не го произвеждаме до сега.Изместиха го в Румъния и до сега си произвеждат Дачия.За нас беше отделено мотокарите,тежката индустрия и земеделието.Все още се движат балканчетата които са спрени от производство преди 40 години.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2015 09:50

Интересен факт за Москвич-ите. Един мой роднина имаше преди доста години, преди 90-та, един зелен Москвич 408, с двойния фар 8-) Отиват с негов приятел в съседен град на пазар нещо и на връщане - две стопаджийки. А той вика "Тя колата по принцип си вървеше както нагоре, така и на спускане - все с една скорост, нищо странно" . Спират на стопаджийките и "закъде сте" така и така, и решават да ги качат. Отивам, вика, да отворя багажника да им сложиме раниците, а вътре имаше около 200-300 кила царевица :lol: :lol: На предишния ден майка му и баща му брали царевица и тя останала вътре. Затварям, вика веднага, и казал "абе, няма къде да ви качиме" , а другия - "как няма, бе - раниците в багажника и готово" ... Какъв е извода - мощността да Москвича не зависи от това, колко е натоварен - тя е константа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 13 окт 2015 11:11

Тея никога не са правили читава кола,та сега ли хаха

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 13 окт 2015 11:40

sin4ec написа:
wannabe написа:Затова никой не ходи в рАЗИя, никой не използва руски стоки, никой не кара руски коли.

Верно? То и американски никой не ползва, ползваме азиатски и европейски.
Тя тая работа не е като да бомбардираш болници, мда...Кво каза Минджев, да не би Русия да е треснала болницата с Калибр, за да злепостави Пиндосия? Баси ташаците. :mrgreen:

Че кво ме бъркат американските? Ти си бил много загрижен за талибаните? Отиде ли да плачеш за тази болница в джамията?

Това е колата!
Изображение
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 13 окт 2015 12:33

Германците купили завода "АЗЛК" и решили вместо Москвич да произвеждат Мерцедес.
Настроили линията, пуснали я - излиза Москвич!
Сменили машините изцяло с германски, преоборудвали целия завод, пускат линията - излиза Москвич!
Сменили персонала, само германци (даже охраната и чистачките), пускат линията - МОСКВИЧ!
На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва:
- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше...
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 окт 2015 13:33

shwepi написа:
Германците купили завода "АЗЛК" и решили вместо Москвич да произвеждат Мерцедес.
Настроили линията, пуснали я - излиза Москвич!
Сменили машините изцяло с германски, преоборудвали целия завод, пускат линията - излиза Москвич!
Сменили персонала, само германци (даже охраната и чистачките), пускат линията - МОСКВИЧ!
На отсрещния хълм стоят Чапай и Петка, гледат през биноклите и Чапай казва:
- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... така е, от климата ще да е :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 14 окт 2015 13:15

Би било добре да се помисли над модел тип "амфибия". Преставям си как прелестен "Москвич" 408 пори вълните край Несебър, под звуците на "Люлякови нощи".
Толстолоб, на теб съм роб.

Върни се в “Свободна зона”