Радио на турски в Кърджалийско!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Радио на турски в Кърджалийско!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 окт 2015 06:09

Чета мненията на някои колеги и направо се отвращавам от крайни елементи.След като обявихме Независимост,колко турци от империята им останаха в България и колко българи в българският Одрин.Въпрос към другите.Бихте ли ми обяснили на какво основание и поради какви причини беше създадена една ционистка държава.На базата на какво и защо.Всичко крайно е вредно.В България турци няма.Има български граждани с турско,арменско,еврейско,македонско или румънско самосъзнание.С една или друга религия,но българи.И след като са такива трябва да се съобразяват с българските закони.Не ги насилваме да си променят самосъзнанието,стига да не пречат на другите.Ако ще има радио на турски,защо да няма на гръцки,арменски,еврейски или румънски.Толерантни към толерантните,но ако от среща няма нещо такова ще има отпора.България е моята Родина,Ботев е моят отбор.За тях бих умрял,за тях бих се бил.За турците не е Отечество,но е Родина.И всеки който тръгне срещу моята ,а и вашата Родина става опасност.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 01 окт 2015 11:49

CTAHKO написа:Говорим за територията на Англия ми се струва 8-) Извън Англия могат да излъчват и на 100 езика и така е редно, ама на територията на Англия, на колко езика излъчват ефирно :? Май само на английски 8-) Което също е редно 8-)

Ходил ли си някога в Лондон бе льохман ? :) Там съм слушал какви ли не радиа , даже руско и гръцко има , дето не са в британската империя !

пп Щяха да пускат и българско радио ...
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 окт 2015 15:12

saffron написа:
CTAHKO написа:Говорим за територията на Англия ми се струва 8-) Извън Англия могат да излъчват и на 100 езика и така е редно, ама на територията на Англия, на колко езика излъчват ефирно :? Май само на английски 8-) Което също е редно 8-)

Ходил ли си някога в Лондон бе льохман ? :) Там съм слушал какви ли не радиа , даже руско и гръцко има , дето не са в британската империя !

пп Щяха да пускат и българско радио ...

Абе огнеборец, говорим за държавното английско радио Би Би Си, на какъв език предава в Англия 8-) Аматьорче :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 01 окт 2015 16:29

Люфка :) За държавното съм съгласен !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 окт 2015 19:04

saffron написа:Люфка :) За държавното съм съгласен !

Еми тя темата е за държавното радио. Иначе, частни радиа да си правят и на занзибарски ако искат. :)
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”