Нивото на световния футбол е примитивно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Нивото на световния футбол е примитивно

Мнениеот dreben23 » 11 сеп 2015 20:20

Моите отбори си вкарват доволно голчета, ама то се иска да си ги разбираш мачлетата. С писане и дрънкане не стават нещо, факт. Още по-малко с подигравки насочени към най-добрите в света. :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 11 сеп 2015 22:13

Eminem написа:Това е най-тъпата тема през тази година...

Съгласен.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 сеп 2015 11:56

shumkar_44 написа:Интересно мнение, макар и леко скучно. Впрочем, аз винаги съм презирал футбола. Бил съм точно на една футболна среща на Родопа преди години, където чух страшно много цинизми и си тръгнах насълзен и разочарован още на полувремето.

Не е трябвало да си тръгваш.
Аз го гледах тоя мач по-ТВ, през 2-рото полувреме публиката взе да говори на "Вие", на играчите, а самите играчи се извиняваха помежду си, когато отнемаха топката от съперник.

Пропуснал си зрелището. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ibemskur

Мнениеот ibemskur » 12 сеп 2015 14:05

THE G.A.M.E написа:
shumkar_44 написа:Интересно мнение, макар и леко скучно. Впрочем, аз винаги съм презирал футбола. Бил съм точно на една футболна среща на Родопа преди години, където чух страшно много цинизми и си тръгнах насълзен и разочарован още на полувремето.

Не е трябвало да си тръгваш.
Аз го гледах тоя мач по-ТВ, през 2-рото полувреме публиката взе да говори на "Вие", на играчите, а самите играчи се извиняваха помежду си, когато отнемаха топката от съперник.

Пропуснал си зрелището. :|

И аз го гледах по радиото.но нямаше звук, но видях няколко футбола.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 сеп 2015 01:34

И днес беше примитивно, ама кво да се прави. Всички отбори ги спонсорират букмейкъри, очаквам да става още по-зле и от това. :lol: :mrgreen: Даже битер примитивно си беше- от седем мача дет гледах само Юнайтед - Ливърпул ми мязаше на нещо като футбол. Другите или куцаха, или се клецаха някъде по краищата все едно кат играят в ШЛ ще станат по-добри, същите злетаци ще си бъдат, не се съмнявайте! Живи и здрави, ако не друго, правят добро шоу де, ама айде другия път дано е с повече голчета така, че не си бях купил семки за люпене и хептем ми беше търсене да ги чакам докат свършат. :)

[offtopic]И тея Юве ката кръг ги бутат бе, нямат срама тия рефери. :lol: :lol: И после що нормалните футболни естети не харесвали Юве и Челси, ми ето за това. Мачът вместо да си е абсолютна двойка, те им дават точица. :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”