Кирил Рашков вкарва Гриша Ганчев в затвора?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Кирил Рашков вкарва Гриша Ганчев в затвора?

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2015 14:59

Thurman Murman написа:
Кашчей написа:
Thurman Murman написа:Дали ще си остане 1/2, скоро ще си говорим пак, бабо Ванге 8-)

Колкото до подписа, най-добре се обърни към медиите да ги попиташ защо са "замесили" Велин Терзиев, по прякор "Кабапчията" в някаква си "кИфтена война" :roll: :lol: Ти, като компетентен по вси въпроси, може би ще ни разясниш каква е разликата между "двата продукта"? Например, с кюфтета се хранят от висшето общество, а с кИбапи - от простолюдието :lol: Или пък е тъкмо обратното може би? Ти ще кажеш...

Не е много по темата, но освен по форма има разлика и в съставките на каймата, но канарчетата се хранят със зърно, а не с месо и тези неща са тъмни за тях!

Надцених те! Мислих, че ще проявиш къде-къде по-голямо остроумие от това, да се впуснеш да обясняваш как в едното имало кимион, а в другото - не :lol:

Казах ти да си гледаш зрънцата просо и да не се занимаваш с храната на хората! Не са ти ясни разликите, но няма да ти отварям очите!
Иииииииииии............. играй си с буферите, мен не ме закачай, защото няма как да си по-добър. Повтаряйте си тук едни и същи неща, пускайте си едни и същи заявления, едни и същи снимки, с каквито изобилстват високо интелектуалните ви диалози. Дано някой ден изясните кои са повече майни и по-малко цигани и неградски!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Кирил Рашков вкарва Гриша Ганчев в затвора?

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2015 20:44

РусИ, ти на мен не ми обяснявай къде, какво да пиша, още повече, че пръв се изходи тук! Пръст ще размахваш на стринка ти, като си отидеш на "вилата", за да й поливаш марулите! Прекалено ниска топка си и затова засега те отсвирвам, за да си играеш на "спам" с разни други клоуни като урковци, мурковци и т.н. безделници като теб.

Върни се в “Свободна зона”