Девет държави, които ще изчезнат до 20 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Девет държави, които ще изчезнат до 20 години

Мнениеот ehh » 13 авг 2015 01:09

От всичко написано, най-достоверно и за което се говори от много време, е 1. Другата в списъка е 3, което е държава само на думи и чийто живот зависи от това, кога САЩ ще реши да й сложи край.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 авг 2015 06:52

Слабо ме интересува дали Калифорния и Тексас ще се върнат в състава на Мексико.Повече ме притеснява дали след 30 години внуците и правнуците ми няма да мият улиците в страната на циганите.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 13 авг 2015 11:38

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Слабо ме интересува дали Калифорния и Тексас ще се върнат в състава на Мексико.Повече ме притеснява дали след 30 години внуците и правнуците ми няма да мият улиците в страната на циганите.

Това ще зависи основно от желанието на внуците ти да учат.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 авг 2015 13:47

Китай скоро няма да изчезне, тая с водата я отпишете. Може да им понамалее населението, може да започнат да пречистват морска или замърсена вода ама ще оцелеят като държава. С помощ отвън може някой регион да се пише независим, ама Китай е кажи-речи колко Европа, колко ще е спрямо останалото? Основата ще си остане под някаква централна власт.

Либия и Ирак.. то такива държави няма. Е, на теория има, ама на теория и аз може ей сега да хвана нещо от тотото. Там само аз не съм се наврял да демонстрирам колко безсилни са властите и какво бездържавие е.

КНДР ще изчезне когато основните световни сили се разберат по въпроса, освен ако една от тях не вземе сериозен, много сериозен превес в региона. Тоест може 5, може и 50 да са годините. Я камилата.. я камиларя.

Белгия според мен най-много до някакво преустройство да я докара. Ще се попсуват малко, ще врътнат някой друг митинг, ще се възползват малко политици от регионални да станат национални и стига толкоз.

От Великобритания и да се отцепят една-две страни това не значи, че тя ще изчезне. Или някой тук прогнозира отцепване на Уелс, Шотландия и останалите субекти в кралството до 20 години?

САЩ.. и да тръгне да се разцепва според мен за 20 години това няма да стане. И пак като Британия.. може и да ес отцепят 1-2-3 щата, ми останалите какво, нова държава ли ще създадат за да изчезнат Съединените американски щати? Да, ама едва ли..

ИД.. може да се наричат държава, ама още не са. Имат влияние, местна администрация и армия.. ама не са укрепнали достатъчно за да минат за нещо повече от ислямски бунтовници с помощ от симпатизанти. То по тая логика ще излезе, че и Хамас е държава.. нали и те като се натресат някъде поемат управлението.. докато останат там. Впрочем по-скоро Хамас ще стане наистина държава отколкото ИД.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 22 авг 2015 14:38

korteneca написа:Авторът е спестил десетата държава (Русия) за да не бъде нападнат. :lol:

Факт. Човек да го е страх да напише нещо срещу комунистическа Русия...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Свободна зона”