Талмудът- учението на омразата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Талмудът- учението на омразата

Мнениеот diplomat » 18 авг 2015 18:41

Tzar_Kiro написа:
aleksandrov77 написа:
diplomat написа:Русия е от най-големите мултиетнически държави в света - да не би да казваш, че е СЛАБА ДЪРЖАВА? :shock: :shock: :mrgreen:

Не мисля, че Русия е мултиетническа с население над 80% руснаци!
Иначе, ако ще си говорим за мултиетническа държава, номер 1 в това отношение е САЩ, почти ги достигат в това отношение Франция, Англия, Германия, Белгия, Холандия, Испания!

Колкото и да не искам да си го призная,колегата е прав!!!Най-дипломатично се опитва да ни подскаже,че в Русия е събран елитът на всеки етнос,елитът на всяка нация...с две думи,в Русия е събран световният елит!!!Най-доброто от най-доброто!!!В този ред на мисли,с изключително голяма неохота ще призная правотата в мнението на дипломатичния колега!!!

Факт, другарю Гел, факт - а върху него са наредени още три! Дерзайте, любими мои събеседници!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2015 19:17

Мине се не мине месец-два и все някой ще се намери да каже на магарето "чуш", с някаква такава тема.
На нас все евреите ни пречат, и затова сме толкова крадливи и безотговорни, та и от сигурността на пътищата си крадем и никакви правила не зачитаме..Аре бе, той ли ше ми каже на мен!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 авг 2015 19:20

Кашчей написа:Мине се не мине месец-два и все някой ще се намери да каже на магарето "чуш", с някаква такава тема.
На нас все евреите ни пречат, и затова сме толкова крадливи и безотговорни, та и от сигурността на пътищата си крадем и никакви правила не зачитаме..Аре бе, той ли ше ми каже на мен!

За момент ми се стори, че чета другаря Ленин... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 18 авг 2015 19:30

diplomat написа:
Кашчей написа:Мине се не мине месец-два и все някой ще се намери да каже на магарето "чуш", с някаква такава тема.

За момент ми се стори, че чета другаря Ленин... :mrgreen: :mrgreen:

А на мен и моя милост,Теодор Херцел!!!Но това едва ли е от голямо значение,след като и двамата са дърти талмудисти,колкото и да сами симптаични,все пак!!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 авг 2015 10:13

djd написа:Евреин не е етническа, а религиозна принадлежност. В днешно време около 90% от евреите не са със семитски произход.
Според Фройд евреите са последователи на фараона Ехнатон, който е забранил всички египетски божества и е оставил само Ра. Т.е. се е опитал да въведе монотеизъм в Египет. След като свалят Ехнатон, гонят неговите последователи (след които са и евреите) от Египет. После почват да ги гонят и от други места по света - Юдея, Вавилон, Европа. :lol:

Taka e. Повечето които са определят за евреи всъщност са хазари.
Фараонът Ехнатон оставя само бог Атон. Тези религия която въвежда не е монотеизъм,а по-скоро примотеизъм.

Върни се в “Свободна зона”