KAT90 написа:diplomat написа:KAT90 написа:TristaNNN написа:Hristo_Stoichkov написа:TristaNNN за едни други "разкрития" става дума - ама самия факт че не се сещаш - показва медийното затъмнение в акция .
За едни задължения - погасявания - нови спонсорски договори с интереснна цифра в тях става дума. Няма проблеми повечето хора такива неща не ги интересува.
Шшшшшшт, искам те тих и по-нисък от тревата, че виж колегата какво законче изнамери! И не премествай темата на разговор в удобна за теб посока с такива недоизказани щуротии. Тука иде реч за билетите и "разкритието", че зелените са над закона, пък същият този закон важал с пълна сила за клетите красноармейчета. Поредната червена лъжа е разкрита, факт!
Май Изолда доста те удряла по главата!![]()
Какво значи символична цена според теб? 0.00 лв. ? Не, символична цена е 1лв., който ние сме го сложили! Нулата не е цена!
Много си прост, пич.Вземи се скрий, докато още имаш някакво останало достойнство - то бива, бива, ама вашето червеноармейско излагане край няма!
А ти кой беше бе "интелектуалецО"! Ходи да береш гъби и не се обаждай.Хора с основно да млъкват.
А 0.00 не е равно на 0.01
Знам! И точно заради това ти го казвам... Като толкова са загрижени за феновете си, да бяха направили такъв компромис. Не се заяждам защото съм Левскар, а защото ми се вижда глупаво оправданието. Има начин да се пуснат хората без пари... А това за Лапнишнурец.. те въобще не са от тази планета, ти за законите се грижиш...