Билети и билети?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Re: Билети и билети?

Мнениеот СиняВарна » 18 авг 2015 14:21

KAT90 написа:
diplomat написа:
KAT90 написа:
TristaNNN написа:
Hristo_Stoichkov написа:TristaNNN за едни други "разкрития" става дума - ама самия факт че не се сещаш - показва медийното затъмнение в акция .
За едни задължения - погасявания - нови спонсорски договори с интереснна цифра в тях става дума. Няма проблеми повечето хора такива неща не ги интересува.

Шшшшшшт, искам те тих и по-нисък от тревата, че виж колегата какво законче изнамери! И не премествай темата на разговор в удобна за теб посока с такива недоизказани щуротии. Тука иде реч за билетите и "разкритието", че зелените са над закона, пък същият този закон важал с пълна сила за клетите красноармейчета. Поредната червена лъжа е разкрита, факт!

Май Изолда доста те удряла по главата! :lol:
Какво значи символична цена според теб? 0.00 лв. ? Не, символична цена е 1лв., който ние сме го сложили! Нулата не е цена!

Много си прост, пич. :lol: Вземи се скрий, докато още имаш някакво останало достойнство - то бива, бива, ама вашето червеноармейско излагане край няма! :roll:

А ти кой беше бе "интелектуалецО"! Ходи да береш гъби и не се обаждай.Хора с основно да млъкват.
А 0.00 не е равно на 0.01

Знам! И точно заради това ти го казвам... Като толкова са загрижени за феновете си, да бяха направили такъв компромис. Не се заяждам защото съм Левскар, а защото ми се вижда глупаво оправданието. Има начин да се пуснат хората без пари... А това за Лапнишнурец.. те въобще не са от тази планета, ти за законите се грижиш...
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 18 авг 2015 14:34

СиняВарна написа:
Знам! И точно заради това ти го казвам... Като толкова са загрижени за феновете си, да бяха направили такъв компромис. Не се заяждам защото съм Левскар, а защото ми се вижда глупаво оправданието. Има начин да се пуснат хората без пари... А това за Лапнишнурец.. те въобще не са от тази планета, ти за законите се грижиш...

Така е! На мен, както и на другите не им пречи 1,5,10лв. Всеки ще ги даде, защото са за отбора.Аз не знаех, че има такъв закон, но защо по дяволите отново за едни е едно, а за други мълчанка.Не е въпроса в единия лев.Тъпото, е че това ще продължава.Първо, второ, трето и те почват да се събират!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 авг 2015 15:02

Глупости сашоапашовски, всички сме ходили на мачове без билети :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 авг 2015 15:31

KAT90 написа:А ти кой беше бе "интелектуалецО"! Ходи да береш гъби и не се обаждай.Хора с основно да млъкват.
А 0.00 не е равно на 0.01

Бебе такова, орева и осра форума с крокодилските си сълзи! :lol: На никого не му дреме за партизанското отборче, забутано в трета глуха. Гледайте си паницата и не занимавайте обществото с циганските си прищевки.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2015 15:37

KAT90 написа:Така е! На мен, както и на другите не им пречи 1,5,10лв. Всеки ще ги даде, защото са за отбора.Аз не знаех, че има такъв закон, но защо по дяволите отново за едни е едно, а за други мълчанка.Не е въпроса в единия лев.Тъпото, е че това ще продължава.Първо, второ, трето и те почват да се събират!

Ама че неразбран красноармеец! Иначе реве, всички ли сте такива?
Онзи ден, вашето ръководство, обяви следното:
Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.

Такъв закон НЯМА или по-скоро в него не фигурира точка, член, к*р или нещо, което да казва не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност !
Сега схвана ли? Опита се, да изкараш алените онеправдани мъченици, а зелените - тарикати, ама не ти се получи. Айде със здраве.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”