България срещу "Византия"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: България срещу "Византия"

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 авг 2015 14:59

za nas e toj religiq написа:
Der Schmarotzer написа:А ти какво видя, прочете, асимилира (макар, че са теб това е доста трудно), анализира и синтезира от тези народи - данни, извори, автентични текстове, щото по-умните от теб за да направят нещо първо гледат истинския документ, ти какво направи? Не излизай с номера за логиката ти, първо ти нямаш логика дори за средно ниво на мислене и второ нямаш и образование да го правиш, така, че общите ти приказки са само прах в очите на хората и задоволяване на първичните ти потребности...

Ха ха, това че си позволявам да пиша на жаргон във футболен форум, не ме прави необразован, що си мислиш че само ти си с висше образование :lol:
Достатъчно е да прочета това което са анализирали и направили други като теб , защото ти не си единствения и твоето мнение не е миродавно :!:
Не знаех че мисленето и логиката са привилегия единствено на "историците" като теб, раздаващи правосъдие по форумите :mrgreen:

Т.е. в подкрепа на бълнуванията си ти не можеш да представиш нищо конкретно, да не говорим за съществено....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 авг 2015 16:58

Der Schmarotzer написа:
Der Schmarotzer написа:А ти какво видя, прочете, асимилира (макар, че са теб това е доста трудно), анализира и синтезира от тези народи - данни, извори, автентични текстове, щото по-умните от теб за да направят нещо първо гледат истинския документ, ти какво направи? Не излизай с номера за логиката ти, първо ти нямаш логика дори за средно ниво на мислене и второ нямаш и образование да го правиш, така, че общите ти приказки са само прах в очите на хората и задоволяване на първичните ти потребности...

Ха ха, това че си позволявам да пиша на жаргон във футболен форум, не ме прави необразован, що си мислиш че само ти си с висше образование :lol:
Достатъчно е да прочета това което са анализирали и направили други като теб , защото ти не си единствения и твоето мнение не е миродавно :!:
Не знаех че мисленето и логиката са привилегия единствено на "историците" като теб, раздаващи правосъдие по форумите :mrgreen:

Т.е. в подкрепа на бълнуванията си ти не можеш да представиш нищо конкретно, да не говорим за съществено....

Не се и налага, след като не това ми е работата :mrgreen:
Ти кво конкретно предложи, освен че на няколко пъти сам се омота, в собствените си твърдения :mrgreen:

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 авг 2015 14:40

Der Schmarotzer написа:

Не се и налага, след като не това ми е работата :mrgreen:
Ти кво конкретно предложи, освен че на няколко пъти сам се омота, в собствените си твърдения :mrgreen:

И къде са ми собствените твърдения в които съм се омотал? Ти май, освен че си едногънков, си зле и с очите...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 авг 2015 17:58

za nas e toj religiq написа:"И това по-какъв начин доказва, че е тракиец? Племенника ми е роден в Оклахома, това сигурно значи, че етнически е индианец чероки"
Ако на чичо ти му викат Иван българина , ти къв ще си , Иванчо шведа :mrgreen: Кво се пънеш и отричаш всеизвестни неща :?: Цяла династия след Юстиниан са тракийци !

"Дай някакви доказателства, които да ме убедят в противното"
А трябва ли ??? Къде ги тия масови велики археологически открития, на цели народи :?:

"Ти ми обясни, какви са, че нещо не разбирам накъде биеш"
Тракийци кви са :lol: Ти друго предположение ли имаш :lol:

Значи за готите и гетите не му вярваме на Йорданес, въпреки че той самия казва че е гет-гот, обаче за склавините и антите му вярваме , много избиратилно бе що така :mrgreen:
И кой и как определи къде е Скандза, някви доказателства нещо ???

Последните изследвания сочат, че Юстиниан е латинизиран илир. А и самите ти твърдения за илири и македонци са меко казано смехотворни :o :lol:
И единствено ти вярваш избирателно, аз само ти посочих един прост пример, който съвсем ясно противоречи с твърдението ти. Разбери, готите са германоезични - готският език е един от езиците в германската езикова група на голямото индоевропейско езиково семейство. Готският е много близък до езиците на други германи като саксите, фризите, франките и пр. Това прави и готите един от германските, тоест от германоезичните народи, както знае всеки с поне малко систематична култура в историята и езикознанието.
Отделно, има готска археология у нас! Поинтересувай се малко повече и стига си писал глупости.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”