Todor_Zhivkov написа:CTAHKO написа:demy27 написа:Todor_Zhivkov написа:Soulen написа:И да е истина това, което казваш, каква е причината да повтаряш едно и също нещо. Не знам дали разбираш, че само настройваш хората срещу себе си. Все едно аз във всяка тема да пиша небето е синьо, факт! Всички го знаят, ама ще ме мислят за избягал от Карлуково, ако го пиша на всяка тема всеки ден. Не знам дали разбираш какво ти пиша.
Не ме интересува какво мислят хората за мен! Аз тук не търся одобрение или признание!
Пиша истини, върху които си струва хората да се замислят!
Да повтарям някои истини, за да накарам хората да си размърдат малко промитите мозъчета и нови потребители, които влизат тук да се замислят над това , което пиша!
На хората толкова са промити мозъците от хамериканската пропаганда, че някои истини трябва да се повтарят! Факт!
Единствената пропаганда тук са твоите писания, единственият промит мозък си ти. Станко се подиграва с всичко и с всички, особено с теб, защото манталитета му е такъв, а ти си мислиш, че те уважава. Това е достатъчно да разберат всички, колко е потенциала ти.
Kъм другарят Тодор Живков изпитвам само и единствено респект и уважениеА това твоето е плах опит да всееш разкол в нашите многобройни редици
Колкото и да се опитват да всеят разкол соросоидите между нас СТАНКО няма да успее това тяхно пъклено дело! Факт!
Те го плюят, той си мисли, че роса го роси.