Проблем с LG-E435
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 7 е добро число
Re: Проблем с LG-E435
Купи си Prestigio , понеже правят малко повече оборот на сервизите от LG .

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

7 е добро число написа:Купи си Prestigio , понеже правят малко повече оборот на сервизите от LG .
Това не е много сигурно

-
- Контакти:
Аз вече 3 месеца имам Йотафон и съм много доволен от него! Много качествен телефон! Препоръчвам го!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!
balgarinrusofil написа:Аз вече 3 месеца имам Йотафон и съм много доволен от него! Много качествен телефон! Препоръчвам го!
Баце, рядко са толкова големите русофили, дето да дадат 1300 лв. за тоя телефон - готин е, но цената ...

Леевски, оле

- River Plate
- Контакти:
Yotaphone, аб вие сериозно ли?
Рядко грозен телефон, с малоумен дисплей на гърба
Отново руски иновации, как американците или дръпнатите, не се бяха сетили, за този гениален ход.

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
-
- Контакти:
Смейте ми се , но с ръка на сърцето ще ви кажа , че Yotaphone ми върши много по-добра работа от стария ми телефон Sаmsung, който при първото падане на телефона от джоба ми на земята се счупи екрана и се развали!Година и половина го ползвах телефон! Смятайте за какво "качество" става въпрос! Пълен боклук е този Sаmsung! Три месеца преди да си купя Yotaphone, бях без мобилен телефон и говорих от домашния си телефон, защото спестявах пари за нов телефон!
И да готов съм да дам близо 1300 лв , ама за качество, каквото за мен е Yotaphone, а не за менте!
И да готов съм да дам близо 1300 лв , ама за качество, каквото за мен е Yotaphone, а не за менте!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!