13-годишно дете само гледа онкоболната си майка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

love_hurtz
Контакти:

Re: 13-годишно дете само гледа онкоболната си майка

Мнениеот love_hurtz » 30 юли 2015 17:43

Betchualeng Arnaikem написа:
ss1914 написа:Не знам дали някой вчера е гледал Слави Трифонов, но мисля че Септември трябва да го подкрепим, за да се измете това чудовище, което се е вплело във властта и да няма такива хора, които са изпаднали в такава немилост.

И ако Слави не е говорил с нещо свързано с първата публикация в темата защо пишеш това?

Гледането на Слави Трифонов описва твоя интелектуален капацитет по достатъчен начин, защо го питаш такива въпроси. Утре ще катастрофира някой и пак правителството ще му е виновно :D

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 юли 2015 18:06

love_hurtz написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
ss1914 написа:Не знам дали някой вчера е гледал Слави Трифонов, но мисля че Септември трябва да го подкрепим, за да се измете това чудовище, което се е вплело във властта и да няма такива хора, които са изпаднали в такава немилост.

И ако Слави не е говорил за нещо свързано с първата публикация в темата защо пишеш това?

Гледането на Слави Трифонов описва твоя интелектуален капацитет по достатъчен начин, защо го питаш такива въпроси. Утре ще катастрофира някой и пак правителството ще му е виновно :D

Това на мен или него го каза ???

В интерес на истината не съм гледал това предаване та имаше мааааааааалък шанс там да е споменат случая. Затова казах:
ако Слави не е говорил с нещо свързано
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 21:02

Няма ли DMS? Не мога да ходя по банки утре...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”