GOLEADOR написа:Betchualeng Arnaikem написа:GOLEADOR написа:Има полиция,прокурор и съд!Тяхна работа е да разберат дядото карал ли е децата да просят или хулигани са му нанесли побой.Ако стареца е виновен,децата трябва да се изведат от ДАЗД и да се настанят в безопасна среда.Хулиганите трябва да понесат отговорност за стореното,не очаквайте феновете на ЦСКА да им издигат паметник пред стадион "Българска армия"!
А няма ли вариант дъртия да кара децата да просят, но да не е провокирал боя? Тогава тия са за съд, че раздават самоволно правосъдие, а стареца... да остане без тоя доход.
1.Ако бе прочел поста ми,нямаше да ми задаваш този въпрос.Побойниците трябва да отговарят за действията си,колко по-ясно да го напиша?
2.Стареца ако е взимал парите на малките също е за съд,а за децата трябва да се погрижи ДАЗД!
3.Надявам се да съм бил ясен!
Всъщност ти и да си ясен почти всички тук свързаха евентуалната провокация с принудата към просия, поради което формулирах въпроса по накратко. Ако го беше разбрал щеше просто да видиш, че говорим за едно и също нещо.