Краят на света-мит или реалност?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The_Scientist

Re: Краят на света-мит или реалност?

Мнениеот The_Scientist » 11 авг 2009 00:38

Е , да,приоритет във форума е спорта,но защо не и да напишем малко за така интересната наука. :)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 авг 2009 00:48

mormona написа:Не бе аз спирам да коментирам.ПРинципно по тая тема разсъждавам с приятели от 2007 поне , и вечее ми писна.Просто казахме сичко възможно с тях, смятайте колко мога да ви говоря на тая тема.И общо за човечеството.Разисквали сме какво ли не.Спирам да коментирам.Аз попринцип преостанових тия приказки , ама влизайки да чета за БАрселона и ЛЕвски и видях , че още някои се е впечатлил... а и нали сега май ще излиза поредния филм 2012.. и викам чакай да видя разсъжденията.Някои повърхностни , някои смислени.В крайна смета 2012 е след 2 години, каквото ни чака , ще се случи , дотогава нека сички потънем в обичайната посредственост и простотия.Да търсим работа , да се мъчим да себерем пари , да злобеем , да претарипм още 3-4 инцидента в страната , щото сигорно ще има , за ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ.Да се молим , че няма да боледуваме тежко , или недай си боже да му се спука на някои Апендисита , че може и да не успее да си плати лечението и това е.А 2012 , нека идва само по - бързо да видим какво ще стане.ПРедполагам като не се случи нищо , след 3 години по това време ще си киснем пак тука и ще говорим за това как нищо не се е случило, и сектантите които са ни залъгвали..
:idea: :idea: :idea:

Не бе то няма лошо да се развиват такива теми все пак са сериозни.Но да не се задълбочаваме в работи които и представа си нямаме дали ще се случат.До 2012 има 2 години така че живейте си живота както ви е на сърце ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 11 авг 2009 01:19

durex написа:
mormona написа:Не бе аз спирам да коментирам.ПРинципно по тая тема разсъждавам с приятели от 2007 поне , и вечее ми писна.Просто казахме сичко възможно с тях, смятайте колко мога да ви говоря на тая тема.И общо за човечеството.Разисквали сме какво ли не.Спирам да коментирам.Аз попринцип преостанових тия приказки , ама влизайки да чета за БАрселона и ЛЕвски и видях , че още някои се е впечатлил... а и нали сега май ще излиза поредния филм 2012.. и викам чакай да видя разсъжденията.Някои повърхностни , някои смислени.В крайна смета 2012 е след 2 години, каквото ни чака , ще се случи , дотогава нека сички потънем в обичайната посредственост и простотия.Да търсим работа , да се мъчим да себерем пари , да злобеем , да претарипм още 3-4 инцидента в страната , щото сигорно ще има , за ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ.Да се молим , че няма да боледуваме тежко , или недай си боже да му се спука на някои Апендисита , че може и да не успее да си плати лечението и това е.А 2012 , нека идва само по - бързо да видим какво ще стане.ПРедполагам като не се случи нищо , след 3 години по това време ще си киснем пак тука и ще говорим за това как нищо не се е случило, и сектантите които са ни залъгвали..
:idea: :idea: :idea:

Не бе то няма лошо да се развиват такива теми все пак са сериозни.Но да не се задълбочаваме в работи които и представа си нямаме дали ще се случат.До 2012 има 2 години така че живейте си живота както ви е на сърце ;)

Е там е проблема, за да си го живея как искам трябва да отвлека влак в МЕтрото в 4 наобед и да поискам по 500 000 на калпал.После ще си живея как искам.Няма пари - следователно безмислен , немотивиран труд някъде където и грам не ме интересува какво се съчва , само за да имам пари за що годе качествено ядене и за живот.И за да дам 8 лева за билет за груповата фаза в Европа - за Левски.Смисла за тва ше се живее, too няма как да е както искаме.Аз искам да ида в БРазилия и САЩ маа нема стане щото трябват листчета с мъртви хора на тях ... каква ирония :( :(
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 авг 2009 09:47

Аз не разбирам кво толкова ви пречи тая тема?
В Раздел Лафче е, като не ви харесва подминавайте я и толкоз...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 15 авг 2009 14:09

БЕ аз гледам , че доста хора четат тия теми , ма ги подминават ей така.Сеедно са ГЕНИИТЕ НА 21 ВЕК и знаят отговора на сяка.Това са действителни неща, случващи се измеждодругото - ii трябва да се обръща внимание според мене.То е дорбе , че ги има тия теми поне някой да чете и да знае за какво става дума.А иначе ако иска да коментира после.Въпрос на избор е.ТЕ са малко или много информационни.Да четат ако искат само първото мнение.Тоест началото на темата , за ИНФО !
;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2009 14:16

Край на света ще има- който не вярва да прочете Библията- пише го в последната книга- откровението на Йоан...
Апокалипсиса ще дойде - не знам точно кога,но събитията описани в Библията се сбъдват 1 по едно- например електронните подписи и компютъра наречен "звяра" в Брюксел- където има всякаква информация за всички хора по света...
Скоро и чипове ще имплантират- в Америка вече ги има....

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 15 авг 2009 14:30

MORSKI написа:Край на света ще има- който не вярва да прочете Библията- пише го в последната книга- откровението на Йоан...
Апокалипсиса ще дойде - не знам точно кога,но събитията описани в Библията се сбъдват 1 по едно- например електронните подписи и компютъра наречен "звяра" в Брюксел- където има всякаква информация за всички хора по света...

Aз съм доста невярващ на писанията в Библията. За мен това е една красива историйка, която доокрасява древните личности като Христос и Соломон. Иначе Библията не вярвам да даде толкова информация за края на света, колкото научните разработки на учените по света.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2009 14:33

fr3ak_boy написа:
MORSKI написа:Край на света ще има- който не вярва да прочете Библията- пише го в последната книга- откровението на Йоан...

Aз съм доста невярващ на писанията в Библията. За мен това е една красива историйка, която доокрасява древните личности като Христос и Соломон. Иначе Библията не вярвам да даде толкова информация за края на света, колкото научните разработки на учените по света.

Всеки има право на мнение- но ще ти кажа само 1 нещо- едни от най- големите открития на прехвалените учени-които 1 с 1 нямат общо мнение, а повечето преди смъртта си дори признават величието на Бог- са направени на базата на написаното в Библията- Содом и Гомор са открити,Троя,Вавилон.....
За теб това което е "красива приказка" за мен е 1:1 истината ;)

А и доста от учените са били и вярващи ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 23 авг 2009 00:52

Междо друготоо ученитя вярно са прехвалени.Особенно в днешно време! Няма гении няма нищо.Има псевдо професори, които незнаят кой знае какво , ма като каже , че е професор и ректор в някои университет в България примерно и направо мед му се топи ...

Върни се в “Свободна зона”