Такаааа... Искам да коментирам. Въпросното клипче, първо като човек, форумец и т.н., а след това и като бивш даскал (по английски) с почти тригодишен стаж (не е много, не е малко). Първо като човек - тея деца, един хубав бой, ама не с юмруци. С показалката - на гол гъз пред цялото даскало

, да им се смеят и школските кучета. Тук чувам нали коментари за бой, шамари. Не, това би им дало повод да се жалват, да се изкарват жертви. Трябва да има начин, не може да няма начин да се озаптят подобни дзверчета и то без да им се отвръща със същото. Да биеш дете е толкова срамно, колкото и да биеш жена. С думи например можеш да стъпчеш доста човек, така че да не ти трябват юмруци. Забих нанейде надругаде. Как да е. В кратката си, но съдържателна кариера

, успях да се срещна едва за половин година с големи деца. Не знам дали съм имал късмет ли, защото съм мъж, но подобен случаи имах един или два и всичко се реши с думи, по мирен и достоен начин. Вече не съм учител, а децата ме поздравяват, бърборим. Как да е. Тази жена прави няколко грешки. Първо, посяга на ученик. Тя не е мъж и не знае сигурно, че ако не можеш да сгънеш някого не го нападаш. Но тя е учител. Няма право. Ако след това се оплачи я има снимана как посяга. Да върви да се оплаква на арменския поп после. След това тръгва, връща се. Може би момичето изпадна в стрес. А това в подобна ситуация е грешка. Казва едно, прави друго. Какво искам да кажа. Такъв проблем е световен или поне европейски и американски. Ако знаете какво става в английските държавни училища. За руски да не говорим. Такива клипчета сигурно от всяка държава, могат да се намерят. Системата е болна не само в България, от мен и всички вас зависи дали ще я оставим да ни управлява или ние нея ще управляваме. Поздравления за moonlight. На такива като него най-разчитам. И поздрави за темата. Вярно, че е спортен форум, но мисля, че трябва да присъстват подобни теми.
П.С. Аз самия обаче да ви кажачестно не съм сигурен как бих реагирал в конкретния момент. А и те като видят мъж, лайнетата обикновено се стягат, макар че като габарити съм по-нисък, а сигурно и по-слаб физически от това момиче

. Бих казал, че ще си изляза от стаята, но едва ли това ще е най-удачния вариант. Не знам. Или това, или условна

, ако нищо не помогне (имам предвид с думи) .