Коли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Коли

Мнениеот Бижутера » 10 мар 2009 21:24

gerganaa написа:еми кво да кажа преди бях хипер луда за опел тигричка и все още съм си де и си ми е мечта в бъдеще ако имам възможност ше си взема една и ше си е тунинговам ама здраво и само аз да си е карам.
иначе баща ми ме научи да карам преди две години бях на 16 и често ми даваше колата.даже ми взе и кола миналото лято и вчера като взех кормуването и сега с нетърпение чакам да ми излезе книжката и да нажизам без проблеми.карала съм некъде около 6,7 коли и тая дето ми е взеха на мен е най яката Golf 3 син тъкмо за левскарка като мен.

Браво Герганче,GTI-ка ли е фаувето или от обикновените :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 13 мар 2009 21:13

за сега е обикновена ама мен си ме кефи 1,8 бензинка супер е само джантите тиа дни остават да се смнят и става суперррр

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2009 22:31

BMW готви Z 10 за съперник на Audi R8

Вече е известно, че BMW готви съперник на Audi R8.

Изображение

Това ще бъде BMW Z10, автомобил с монтиран отпред двигател и задвижване на задните колела. Вече е обявена и очакваната цена на бъдещия BMW Z10 - от 86 000 евро.

BMW готви Z 10 за съперник на Audi R8
Колата ще бъде със системите Efficient Dynamics, stop-start и така наречената система „heat collector”, която ще превръща топлинната енергия натрупвана в ауспуха в електроенергия.

BMW Z10 ще има силно изразена аеродинамична форма способстваща за изключителните динамични качества на автомобила.

Според Адриан ван Хойдонк (Adrian van Hooydonk), новият главен дизайнер на BMW group, Z10 освен изключително динамичен ще бъде и екологичен автомобил. За BMW Z10 ще покаже пътищата за бъдещето на фирмата. Идеята е насладата от управлението да остане в центъра на всички бъдещи модели на Баварската фирма, но заедно с това де се демонстрира и висока ефективност и сигурност.

Все още не се знае нищо за дизайна на този автомобил, а в момента в Мюнхен разработват техническата част на Z 10.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”