sorcererals написа:1. Изтри ли мнение на потребителя уайтснейк на посочената дата в личните съобщения между нас?
2. Спести ли БАН за директна обида на потребителя уайтснейк, като в същото време наложи такъв на потребителя Бай Момчил и пренебрегвайки сигнала на друг модератор?
3. Прикри ли по този начин действияра на Модератор ЛокоПД, знаейки че това е другия му ник?
Това са три въпроса (всъщност един), на които нееднократно съм отговарял! НЕ, това е нелепо да се твърди! Освен това аз обясних (дори и да не се отнася за случая), че за различни мнения може да се отстранява, да се редактира, да се трие, да се предупреждава, както и да се отстранява. Факт е, че санкционирам по провинения, независимо от цвят или отбор!
sorcererals написа:4. Повдигна ли въпроса за действията на модератор ЛокоПД макар и с другия му ник, както направи с ръмп шейкър преди няколко дни?
5. Публикува ли манипулативното ЛС на бившия модератор Пловдив1926 без да провериш доколко е вярно, което съдържа извадки на мнения на фенове на Ботев Пловдив писали в INDIPENDENT форума, който се намира на фенския сайт на отбора? Какво целеше с тази публикация?
Абсолютно! Явно не си чел назад в заседание! Говорили сме за изпусканати фрази и с МодераторЛоко Пд, както и аз лично съм ОТСТРАНЯВАЛ Пловдив1926! Това са безспорни факти!
sorcererals написа:6. Наложи ли БАН на потребителя с ЛС към морския и защо, защото от цитираното в причините, няма нищо за БАН?
Това са поредните ГЛУПОСТИ! Този потребител не само си позволи да обсъжда модераторски действия на обща, но и заяви, че няма да спре да го прави. Ако не си чел правилата има 3 точки посветени на тези дискусии!
sorcererals написа:7. Не зная за какво точно си изтрил потребителя canary, за да напише коментара, че са го изтрили и да получи БАН за това, но предполагам е било за нещо подобно на мнението,з а което е получил БАН. Би ли ми обяснил, защото той пита мен защо има БАН без никаква причина?
Този потребител нееднократно си позволи да ме заплашва на обща и да коментира в темата за мача колко ваши фенове са ми "навити". Можеш да го питаш дали е така и как ме желаел силно да гледаме мача заедно. Като му изтрих мнението БЕЗ САНКЦИЯ, той реши, че трябва да коментира действията ми!
sorcererals написа:8, Заслужават ли БАН следните потребители или едно изтриване или коригиране на мнението е достатъчно:
Бан: потребител причина "Само не знам тогава как безработния преводач на повикване ще заключва теми и ще трие мнения, за да прокарва лъжите и измислиците на ония от крайните източни квартали, както за фалшивата им измислена и крадена история."
» Thurman Murman
Бан: потребител причина "айде да не откриваме топлата вода-причината е ясна и си има име -ВЕЛИКИЯ бял модератор Славия бля бля"
» кан72
?
9. Позволи ли си на обща да обсъждаш действията на друг модератор? Иначе казано, попита ли ме дали съм чел темата заради която си наложил БАН-овете? Досега не съм те засичал да си позволяваш такова нещо, затова беше забележката за нервите!
10. Аз изчетох темата от момента, в който се появих онлайн. Или това, което вече беше, защото през деня рядко имам възможност да влизам във форума, което се случва през телефона ми и за някоко минути. Съжалявам, но аз работя изцяло навън и мямам комп на разположение, затова и отдавна съм предупредил, че имам възможност да се занимавам само вечер.
За пореден път се убеждавам, че не знаеш и не си чел правилата на форума, с които си се съгласил при регистрация:
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на екипа.
При неспазване на споменатите правила, подлежите на санкции от страна на екипа от модератори. Това са хората, които са отговорни за подържане на добрия тон и колегиалния дух във форума и като такива имат единствени право да правят забележки, както и за издаване на съответните наказания.
Модераторите също са хора и не са застраховани от грешки. При основателно съмнение за такива, обърнете се към друг представител на екипа. Не се опитвайте да разрешавате проблемите във форума сами, това също може да бъде санкционирано.
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Модераторите, по свое усмотрение, имат правото да използват следните наказания:
- Предупреждение
- Отнемане на права за посещение на форума
- Изгонване на потребителя - изтриване на акаунт
Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване. Виж колко цитата, с които явно не си наясно, модераторе!
И още не съм получил адекватно обяснение на следните въпроси:
1. Защо не цитираш в причини за бан самите цитати, както правят всички, а копираш една причина "постоянни провокации и спам" и с тази причина банваш наред?
2. По същия начин ли процедираш с потребителите, фенове на Ботев Пд? Цитирай кои са последните ти санкции към тях.
3. Защо оставяш обидите в подфорума си дори и когато си на линия?
4. Защо си позволи на обща да ме критикуваш и да се налага да ти отговарям и да редактирам мнението ти? Защо наруши правилата на форума дори като потребител?
5. Защо ако си видял нарушение на Whitesnake не си го санкционирал? Защо си миеш ръцете с мен? Чети по-горе правилата какви биват санкциите. Аз не пестя на никого санкциите, но и предупреждавам и трия.
6. Можеш ли като цяло да обясниш защо като действащ модератор в Гонг си позволяваш да действаш спрямо едни по един начин, с други по друг като си затваряш очите дори и в темите, които твърдиш, че си наблюдавал? БЕЗ ДА ИСКАМ ДА ТЕ ОБИЖДАМ, МОЖЕШ ЛИ ДА ОТГОВОРИШ НА ВЪПРОСА АМА ЧЕСТНО, НЕ ТЕ ЛИ Е ПОНЕ МАЛКО СРАМ ОТ БЕЗОЧЛИВОТО ТИ ПОВЕДЕНИЕ и мислиш ли, че подфорума на Ботев Пд го модерирате с колегата ти? Той досега нищо не коментира! Не мислиш ли, че ПО-СКОРО НАСАЖДАТЕ ОМРАЗА КЪМ ЕКИПА И ПРЕЧИТЕ ВСЯЧЕСКИ ЗА НОРМАЛНИЯ НАЧИН ЗА КОМУНИКАЦИЯ ВЪВ ФОРУМА? И после ви няма никакви, а тези които модерират стават жертви НЕ САМО НА БЕЗХАБЕРИЕТО ВИ, но и на изявите ви в малкото време, в което присъствате!