За Глобални модератори от Локални такива го казах само и единствено с надеждата тези колеги, които имат време за форума.Морският в момента не ми изглежда подходящ за същото нещо, защото пак се връщаме там от където започваме т.е. слагаме пак Глобален, който няма време за форума така както ни се иска на всички.
Глобален трябва да се сложи с време и желание за същото.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
По въпроса за модераторите ще дам мнение след известно време.
Сега искам само да ви информирам, че предстои да се пусне някаква игра във форума. От никнейма на Дарина, ще се пуска всеки ден по една нова тема в "Игри и забавления", свързани с някакъв нов филм... даже не знам кой. Това в продължение на 10-на дни.
Но да знаете само, че тази тема е важна в случая, заради самата игра и да не се трие, ако нещо загрубее вътре езикът, макар че не вярвам, защото въпросите ще са от типа на "Кой участва в еди кой си филм".
Сега искам само да ви информирам, че предстои да се пусне някаква игра във форума. От никнейма на Дарина, ще се пуска всеки ден по една нова тема в "Игри и забавления", свързани с някакъв нов филм... даже не знам кой. Това в продължение на 10-на дни.
Но да знаете само, че тази тема е важна в случая, заради самата игра и да не се трие, ако нещо загрубее вътре езикът, макар че не вярвам, защото въпросите ще са от типа на "Кой участва в еди кой си филм".
Модераторите не са ви враг!
Получих въпрос на ЛС от този юнак - http://forum.gong.bg/lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=69875 , пита защо и от кой
е баннат във форума на Локо Пловдив. Не знам как е решил, че точно в този форум е баннат, но така или иначе ме пита човекът. Бил писал на Stenly, но не получил отговор и сега мрънка.

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
И на мен ми писа същия. vaskonti, след като е видял в причина, за какъв коментар му е сложен бaна, сам се е сетил в коя точно тема и респективно форум е направил въпросния коментар. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Ами реших, че не е видял причината, след като разпитва защо има бан... 

Всички модератори могат да се включат в играта 
Първият въпрос вече е зададен, а правилният отговор... вече е посочен от някакви потребители така че... повече не мога да подскажа

Първият въпрос вече е зададен, а правилният отговор... вече е посочен от някакви потребители така че... повече не мога да подскажа

Модераторите не са ви враг!
stenly написа:Всички модератори могат да се включат в играта
Хахаха! Аз си мислех да поизтрия 20-тина мнения за да мина към първите. Те и без това само спамят. Повтарят като луди

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Модераторите броят ли се за връзкари в томболата 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
vaskonti написа:Модераторите броят ли се за връзкари в томболата
Мафия,мафия !!!

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Аз пък за модераторите ще напиша така! По принцип не искам да изтъквам никого от колегите, защото всички според възможностите си вършим работата! Аз също мога да кажа само най-хубавите думи за Вики, страхотен е! Но! За да се стигне до тука и да има по-малко работа, значи преди това и ние сме си свършили работата! Сами виждате, че бившият форум и сегашното състояние нямат нищо общо! Много по-лесно се работи сега, отколкото преди две години например! Но поговорката е " На каквото си постелеш, на такова ще легнеш!" За дадения момент не мисля, че имаме нужда от нови модератори, просто форума доста по-лесно се поддържа! Иначе абсолютно съм съгласен с Вики, но просто е рано! На мен лично не ми пука, щото важното е човек да е човек! И Каспер си обича отбора, и славия форевър, за мен това няма значение! Важното е, че са точни пичове! Васконти ми прави много добро впечатление, но, не искам да се получи както с Марти, ако го натоварим с целият форум ще загубим един много голям локален подфорум, а Васконти се справя повече от добре!