Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот paceto » 06 окт 2011 22:32

За Глобални модератори от Локални такива го казах само и единствено с надеждата тези колеги, които имат време за форума.Морският в момента не ми изглежда подходящ за същото нещо, защото пак се връщаме там от където започваме т.е. слагаме пак Глобален, който няма време за форума така както ни се иска на всички.

Глобален трябва да се сложи с време и желание за същото.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 07 окт 2011 12:21

По въпроса за модераторите ще дам мнение след известно време.
Сега искам само да ви информирам, че предстои да се пусне някаква игра във форума. От никнейма на Дарина, ще се пуска всеки ден по една нова тема в "Игри и забавления", свързани с някакъв нов филм... даже не знам кой. Това в продължение на 10-на дни.
Но да знаете само, че тази тема е важна в случая, заради самата игра и да не се трие, ако нещо загрубее вътре езикът, макар че не вярвам, защото въпросите ще са от типа на "Кой участва в еди кой си филм".
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2011 15:38

Получих въпрос на ЛС от този юнак - http://forum.gong.bg/lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=69875 , пита защо и от кой :) е баннат във форума на Локо Пловдив. Не знам как е решил, че точно в този форум е баннат, но така или иначе ме пита човекът. Бил писал на Stenly, но не получил отговор и сега мрънка.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 окт 2011 15:41

И на мен ми писа същия. vaskonti, след като е видял в причина, за какъв коментар му е сложен бaна, сам се е сетил в коя точно тема и респективно форум е направил въпросния коментар. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2011 15:49

Ами реших, че не е видял причината, след като разпитва защо има бан... :roll:
[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 07 окт 2011 18:09

Всички модератори могат да се включат в играта ;)
Първият въпрос вече е зададен, а правилният отговор... вече е посочен от някакви потребители така че... повече не мога да подскажа ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 07 окт 2011 19:54

stenly написа:Всички модератори могат да се включат в играта ;)
Първият въпрос вече е зададен, а правилният отговор... вече е посочен от някакви потребители така че... повече не мога да подскажа ;)

Хахаха! Аз си мислех да поизтрия 20-тина мнения за да мина към първите. Те и без това само спамят. Повтарят като луди :) :) :) .
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2011 20:03

Модераторите броят ли се за връзкари в томболата :twisted:
[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 окт 2011 20:44

vaskonti написа:Модераторите броят ли се за връзкари в томболата :twisted:

Мафия,мафия !!! :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 окт 2011 12:11

Аз пък за модераторите ще напиша така! По принцип не искам да изтъквам никого от колегите, защото всички според възможностите си вършим работата! Аз също мога да кажа само най-хубавите думи за Вики, страхотен е! Но! За да се стигне до тука и да има по-малко работа, значи преди това и ние сме си свършили работата! Сами виждате, че бившият форум и сегашното състояние нямат нищо общо! Много по-лесно се работи сега, отколкото преди две години например! Но поговорката е " На каквото си постелеш, на такова ще легнеш!" За дадения момент не мисля, че имаме нужда от нови модератори, просто форума доста по-лесно се поддържа! Иначе абсолютно съм съгласен с Вики, но просто е рано! На мен лично не ми пука, щото важното е човек да е човек! И Каспер си обича отбора, и славия форевър, за мен това няма значение! Важното е, че са точни пичове! Васконти ми прави много добро впечатление, но, не искам да се получи както с Марти, ако го натоварим с целият форум ще загубим един много голям локален подфорум, а Васконти се справя повече от добре!

Върни се в “Модератори”