paceto написа:В петък заминавам за САЩ може би до Коледа, а може и да се върна след Нова Година, но това не мога да го кажа сега.
Трябваше да замина още август месец, но неотложни ангажименти в България ме накараха да остана до сега, което ми пообърка плановете за зад океана и точно по тази причина не знам колко време ще остана там

Имам доста работа за вършене, която както казах се пообърка сега, но като имам повече яснота по въпроса с връщането ми ще го споделя с вас.
Ще се опитвам да влизам във форума да помагам с каквото мога, но след колко време точно ще е не мога да кажа.
Лека работа на всички колеги

SkArY_9 написа:Всеки ден влизам, но нямам време, че имам много ангажименти покрай следването ми
Интересно ми е, какви са плановете на всички модератори относно времето, което ще отделят за форума, за да вземем и да решим как ще се процедира в бъдеще. Имаме ли нужда от нови модератори, или нямаме такава нужда? Кои имат намерение да модерират и кои не? От всички глобални модератори смея да твърдя, че някои глобални последните месеци (говоря основно за Виктор), поемат много от липсите на други модератори (в които липси понякога включвам и себе си, макар че гледам да съм общо-взето редовен във форума).
Наистина всеки има личен живот и всички трябва да се съобразяваме с това и да го уважаваме. Но всеки поел даден ангажимент трябва и да си го спазва! В този ред на мисли предлагам всеки да изкаже мнение, трябва ли да има промени във форума относно модераторския екип и какви да бъдат те! Аз например от идващия понеделник се местя в нова база на нашата фирма, която сменя местонахождението си в близост до магистрала "Тракия" съобразно с потребностите ни. Не съм сигурен доколко вече и аз ще мога да бъда на линия в много от времето, тъй като в малкото ми оставащо време, смятам да обърна малко внимание на децата и семейството си, за което в последните години рядко намирах време поради ангажименти, както в работата и във форума, така и поради ангажименти на останалите модератори във форума. Опитвал съм се да съм редовен, уважавайки всички ангажименти на колегите във форума независимо кой е тук и кой го няма по определени причини. Ще има ли модератори, които да имат някакво ЗНАЧИМО време за форума (освен ДОКАЗАНИЯ Виктор), или още докато е време, трябва да се търсят нови варианти за него? Аз когато мога ще помагам, това е повече от нормално. Но се виждам от понеделник нататък, с все по-малко отделено време от мен за форума, докато не се напасна по ангажиментите в новите условия в работата, от която ще се връщам скапан след много по-дълъг работен ден, след който както казах основно ще мисля за семейството си.
Оставам в очакване за становища от всички колеги, като въпросът ми е абсолютно добронамерен и с оглед намиране на най-добрите бъдещи варианти за форума.