Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Casper » 01 окт 2011 16:51

stenly написа:За кой въпрос става дума? Май съм го изпуснала.

от kartago на 26 Сеп 2011 03:50

Колеги, някой от вас е изтрил това, но защо не виждам БАН за такова изказване?!

Re: Да спасим Левски
от levski7 на 25 Сеп 2011 20:33

Вън червения агент Т.Батков и неговите некадърни протежета от ЛЕВСКИ!А червените комунистчета да не се радват,някой ден Батков ще се махне и ЛЕВСКИ отново ще набута комунистическите свини там където им е мястото-в кочината!

Очаквам отговор?!

kartago

За това става въпрос. Вики (Madridist) е отговорил . Аз също погледнах темата, но след като не съм пипал в нея нямам какво да кажа по въпроса. Трябва ли да казваме какво не сме правили?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 окт 2011 00:40

Благодаря ти, Марти, поне едно правилно мнение!....

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 окт 2011 10:47

stenly написа:
Модератор ЛокоПД написа:Тази неделя вече,ще се види разликата от първосигналната реакция по случая "Катуница" и организиран от "щабовете" на Локомотив ПД и Ботев ПД протест ;)
Стенли,знам,че Митко Лишев отразява събитията в Пловдив.Ако има нужда от съдействие или някакви проблеми,само кажи.Ще го вкараме в "окото на бурята" :lol:

Лошото е, че каквото и да направи, както и да го отрази, Митко Лишев ще е виновен за всичко, особено за начина, по който е отразено събитието. Пък ако вземе, че каже една дума, която не се хареса на 5 човека... просто не ми се мисли. Както и да е...Не е заяждане, просто понякога се чудя на някои неща.

:lol: Това звучи много предубедено.Не се влияй от репортажите на бТВ,не знам защо си останала с впечатлението,че едва ли не, ядем хора...Първо,всички познават Митко Лишев.Второ,той беше,ако не се лъжа все още е,пресаташе на Ботев ПД,отразява техните мачове и канарите са много доволни от него.Отделно,в сутрешните блокове на Дарик Пловдив през последните дни,в коментарите на Митко личи съпричастност и одобрение, относно действията и целите на "пияните и дрогирани лумпени" в Пловдив.Трето,ние от Локо ПД,уважаваме хората от Дарик - питай Вальо Грънчаров дали е имал проблеми с нас през последните месеци.
Този протест е организиран от феновете на Локомотив ПД и Ботев ПД.Знаеш,че отношенията между черно-бели и жълто-черни са много,много сложни.Омразата между отделни хора от двете агитки,граничи с патологията.Всъщност,четеш форумите,нали.Аз съм на 45 години и не си спомням да сме правили нещо заедно с тях /освен няколко търкала,когато ходихме да се бием срещу левскари и цесекари,но това беше в началото на 80-те/.Самия факт,че сега се прави съвместен протест/дай Боже всичко да е наред/,означава,че наистина се случва НЕЩО,на което си струва да се обърне внимание.Причината - всички я знаем.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 02 окт 2011 23:29

Страхотен протест, браво ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 окт 2011 23:32

SkArY_9 написа:Страхотен протест, браво ;)

Ти жив ли си?! :P
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 03 окт 2011 13:19

Модератор ЛокоПД написа: :lol: Това звучи много предубедено.Не се влияй от репортажите на бТВ,не знам защо си останала с впечатлението,че едва ли не, ядем хора...Първо,всички познават Митко Лишев.Второ,той беше,ако не се лъжа все още е,пресаташе на Ботев ПД,отразява техните мачове и канарите са много доволни от него.Отделно,в сутрешните блокове на Дарик Пловдив през последните дни,в коментарите на Митко личи съпричастност и одобрение, относно действията и целите на "пияните и дрогирани лумпени" в Пловдив.Трето,ние от Локо ПД,уважаваме хората от Дарик - питай Вальо Грънчаров дали е имал проблеми с нас през последните месеци.
Този протест е организиран от феновете на Локомотив ПД и Ботев ПД.Знаеш,че отношенията между черно-бели и жълто-черни са много,много сложни.Омразата между отделни хора от двете агитки,граничи с патологията.Всъщност,четеш форумите,нали.Аз съм на 45 години и не си спомням да сме правили нещо заедно с тях /освен няколко търкала,когато ходихме да се бием срещу левскари и цесекари,но това беше в началото на 80-те/.Самия факт,че сега се прави съвместен протест/дай Боже всичко да е наред/,означава,че наистина се случва НЕЩО,на което си струва да се обърне внимание.Причината - всички я знаем.

Явно не се изказвах правилно, както и да е ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 03 окт 2011 23:22

slavia_forever написа:
SkArY_9 написа:Страхотен протест, браво ;)

Ти жив ли си?! :P

Мърдам още :lol:
Всеки ден влизам, но нямам време, че имам много ангажименти покрай следването ми :cry:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2011 13:25

Метнах погрешка една тема в Архив вместо в кошчето. Моля някой да я изхвърли, ако въобще има значение дали ще е в Архива или в коша.
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=61&t=90861&p=2550887#p2550887
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 окт 2011 13:38

Готово. Има значение дали е в кош или архив, защото темите в кошчето, след известно време се трият автоматично от системата, докато тези от архива не. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 окт 2011 23:06

paceto написа:В петък заминавам за САЩ може би до Коледа, а може и да се върна след Нова Година, но това не мога да го кажа сега.
Трябваше да замина още август месец, но неотложни ангажименти в България ме накараха да остана до сега, което ми пообърка плановете за зад океана и точно по тази причина не знам колко време ще остана там :)

Имам доста работа за вършене, която както казах се пообърка сега, но като имам повече яснота по въпроса с връщането ми ще го споделя с вас.

Ще се опитвам да влизам във форума да помагам с каквото мога, но след колко време точно ще е не мога да кажа.
Лека работа на всички колеги :)

SkArY_9 написа:Всеки ден влизам, но нямам време, че имам много ангажименти покрай следването ми

Интересно ми е, какви са плановете на всички модератори относно времето, което ще отделят за форума, за да вземем и да решим как ще се процедира в бъдеще. Имаме ли нужда от нови модератори, или нямаме такава нужда? Кои имат намерение да модерират и кои не? От всички глобални модератори смея да твърдя, че някои глобални последните месеци (говоря основно за Виктор), поемат много от липсите на други модератори (в които липси понякога включвам и себе си, макар че гледам да съм общо-взето редовен във форума).

Наистина всеки има личен живот и всички трябва да се съобразяваме с това и да го уважаваме. Но всеки поел даден ангажимент трябва и да си го спазва! В този ред на мисли предлагам всеки да изкаже мнение, трябва ли да има промени във форума относно модераторския екип и какви да бъдат те! Аз например от идващия понеделник се местя в нова база на нашата фирма, която сменя местонахождението си в близост до магистрала "Тракия" съобразно с потребностите ни. Не съм сигурен доколко вече и аз ще мога да бъда на линия в много от времето, тъй като в малкото ми оставащо време, смятам да обърна малко внимание на децата и семейството си, за което в последните години рядко намирах време поради ангажименти, както в работата и във форума, така и поради ангажименти на останалите модератори във форума. Опитвал съм се да съм редовен, уважавайки всички ангажименти на колегите във форума независимо кой е тук и кой го няма по определени причини. Ще има ли модератори, които да имат някакво ЗНАЧИМО време за форума (освен ДОКАЗАНИЯ Виктор), или още докато е време, трябва да се търсят нови варианти за него? Аз когато мога ще помагам, това е повече от нормално. Но се виждам от понеделник нататък, с все по-малко отделено време от мен за форума, докато не се напасна по ангажиментите в новите условия в работата, от която ще се връщам скапан след много по-дълъг работен ден, след който както казах основно ще мисля за семейството си.

Оставам в очакване за становища от всички колеги, като въпросът ми е абсолютно добронамерен и с оглед намиране на най-добрите бъдещи варианти за форума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”