Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 25 сеп 2011 00:51

Моля всички модератори, да действат с "кадифени ръкавици" по тази тема! Приемете го като "извънредна ситуация". МОЛЯ!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 сеп 2011 10:14

sorcererals написа:Здравейте.
Поради обясними причини, влизам основно рано сутрин и късно вечер във форума и не винаги имам време да модерирам. А понякога и скоростта, с която ми се отваря сайта е убийствена(направо може да си пукне човек от чакане :mrgreen: ), като сега например. Определено форума ни има нужда от по-сериозно модериране, но това не означава, че модераторите на градския ни съперник имат право да модерират и налагат наказания, заради постове във форум Ботев. Ако има проблеми, докладваме на глобалните и те взимат отношение. На няколко пъти получавам сигнали за това, а вече и открито си го пишат модераторите на форум Локомотив. Ако ще се дебнем по форумите и темите, за да се наказваме, това е най-лесното, но за мен лично е безмислено. Ако трябва избирайте нови модератори на форума, едва ли някой ще се разсърди.
Поздрави

Е, сега, няма такова нещо, съмнявам се, че и Мод. Локо Пд го прави. Slavia_forver помогна при такава ситуация преди няколко дни точно защото не пипам в чужда територия. Не знам къде е писано открито, не съм видял поне, но аз лично не действам по този начин. С теб поне се знаем, майна. 8-)

Skål!

По извънредната тема:

това потвърдено ли е, че да се тиражира, или е поредната журналистическа измислица:

Футболни фенове на пловдивските отбори „Ботев" и „Локо" са били Катуница, потвърдиха за Дарик от щабовете на агитките на двата отбора.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 сеп 2011 11:36

Irish stout написа:По извънредната тема:

това потвърдено ли е, че да се тиражира, или е поредната журналистическа измислица:

Футболни фенове на пловдивските отбори „Ботев" и „Локо" са били Катуница, потвърдиха за Дарик от щабовете на агитките на двата отбора.

Не знам защо винаги медиите са виновни за всичко и си измислят. Дарик радио е имал репортер на мястото, ако той лъже, значи и всички медии лъжат и това е ПОРЕДНАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 сеп 2011 14:20

stenly написа:
Irish stout написа:По извънредната тема:

Не знам защо винаги медиите са виновни за всичко и си измислят. Дарик радио е имал репортер на мястото, ако той лъже, значи и всички медии лъжат и това е ПОРЕДНАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА!

Вярно е.Снощи бях в Катуница,днес пак ще ходим.Бяхме заедно,имаше хора и от Локо ПД и от Ботев ПД.Имаше и левскари и цесекари,но те дойдоха по-късно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 сеп 2011 16:53

Модератор ЛокоПД написа:Вярно е.Снощи бях в Катуница,днес пак ще ходим.Бяхме заедно,имаше хора и от Локо ПД и от Ботев ПД.Имаше и левскари и цесекари,но те дойдоха по-късно.

Да, но ...
Първо, агитките нямат щабове. Второ, вие сте били там, но не като привърженици на Локото или Ботев, ами като "група съвестни граждани". Трето, поднесено по този начин, излиза, че несъществуващият щаб на агитките ги е командировал там с цел, която отлично върши работата на едни хора, които обикновено не си я вършат. Четвърто, там е имало и хора от една или друга месторабота, значи ли че синдикатите развиват вандалска дейност, ерго трябва да им се търси отговорност?

С други думи, имало е всякакви хора, но се преекспонира точно определен аспект.

А авторът на статията, сигурно си няма и представа от Етичния кодекс на българските медии.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 сеп 2011 17:49

Irish stout написа:
Модератор ЛокоПД написа:Вярно е.Снощи бях в Катуница,днес пак ще ходим.Бяхме заедно,имаше хора и от Локо ПД и от Ботев ПД.Имаше и левскари и цесекари,но те дойдоха по-късно.

Да, но ...
Първо, агитките нямат щабове. Второ, вие сте били там, но не като привърженици на Локото или Ботев, ами като "група съвестни граждани". Трето, поднесено по този начин, излиза, че несъществуващият щаб на агитките ги е командировал там с цел, която отлично върши работата на едни хора, които обикновено не си я вършат. Четвърто, там е имало и хора от една или друга месторабота, значи ли че синдикатите развиват вандалска дейност, ерго трябва да им се търси отговорност?

С други думи, имало е всякакви хора, но се преекспонира точно определен аспект.

А авторът на статията, сигурно си няма и представа от Етичния кодекс на българските медии.

Това,разбира се е вярно.Нямаше никаква организация от фенклуба /говоря за нашия/.Получи се спонтанно,без предварителни уговорки от фенклуб,фракции,или някакви "щабове".И добре,че не беше организирано,щото щяхме да се изсипем няколко хиляди и...знаеш как става.Както каза Славов днес в едно интервю " Там бяха граждани на Пловдив и българи,на които им е писнало".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 сеп 2011 04:41

Модератор ЛокоПД, респект, братле!!!....

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 сеп 2011 04:50

Колеги, някой от вас е изтрил това, но защо не виждам БАН за такова изказване?!

Re: Да спасим Левски
от levski7 на 25 Сеп 2011 20:33

Вън червения агент Т.Батков и неговите некадърни протежета от ЛЕВСКИ!А червените комунистчета да не се радват,някой ден Батков ще се махне и ЛЕВСКИ отново ще набута комунистическите свини там където им е мястото-в кочината!

Очаквам отговор?!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 сеп 2011 11:06

Аз лично чистих някои коментари в темата за мача на Левски и Лудогорец, за това мнение конкретно, не мога да се сетя, но съм съгласен с теб, че е за БАН. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 сеп 2011 22:11

LSFC 1914 написа:Може ли да ми кажете това нещо за какво ми беше сложено?

Вие сте перманентно изгонен от този форум.

Моля свържете се с администратора за повече информация.

Причина: Изключително агресивно и обидно отношение към потребителите

Бан по IP адрес.

Да съм обидил някой във форума, че да ми се слага подобно нещо?????

Това беше на обща и подлежи на санкция. Преди това май ще трябва да му обясним, какво ТОЧНО е направил.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”