Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот sorcererals » 28 юни 2011 01:40

Ааааааааааа, нема местене, тва творение требе да седи и да се чете. Да не си я пипнал, че ше ти чупа ръчичките от кръста :lol:
И ти прочетох поста, след като предприех модераторското действие (шо нема емотикон среден пръст :mrgreen: ).
Ти си айляк, ич не се прави на зает, само в кръчмата на картаго стоиш. :twisted: В тая връзка, гледал съм снимките, ама си трая, да мога те фана там по бели гащи, само да не викаш тогава "от наздраве, здраве не ми остана" :mrgreen:
П.С. тва за живота не е моя мъдрост, ама е толко верна, че не е истина.

Кой кихна :o - А наздраве :twisted:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 юни 2011 01:40

slavia_forever написа:
Alternative написа:Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.

Ти как ще оцениш помощта на новия модератор - Пловдивчанинът? Аз ще ти помогна. Откакто му дадоха правата на 17-ти юни има средно по едно модераторско действие на ден, като 6 са в първия ден (4 от отключване и заключване на една и съща тема). Днес има едно мод. действие (променено мнение на sokkoban, за да избегне санкция). Е, той все пак е шампион в сравнение с sorcererals, който няма нито едно (поправи ме) за този период. И какво излиза, че само ти си модерираш в раздела, а като те няма - глобалните! Влез в "последни действия" и ми извади друг анализ, ако не вярваш. Изрично поставихме акцент, вкл. и ти, че ако ще взимаме нов модератор за Ботев, той следва да има време за форума!

На този етап нямаше какво толкова да се чисти по темите.Едва днес излезна темата "бомба" за Мечечиев,модерирах я.Не виждам да има чак такива драми когато форума е по-спокоен...както споменах днес беше доста напечено,имах повече време и модерирах темата.Когато се наложи да отсъствам писах на Пловдивчанинът и sorcererals да хвърлят по едно око на форума.Всичко е под контрол.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 юни 2011 01:47

Alternative написа:
На този етап нямаше какво толкова да се чисти по темите.Едва днес излезна темата "бомба" за Мечечиев,модерирах я.Не виждам да има чак такива драми когато форума е по-спокоен...както споменах днес беше доста напечено,имах повече време и модерирах темата.Когато се наложи да отсъствам писах на Пловдивчанинът и sorcererals да хвърлят по едно око на форума.Всичко е под контрол.

В "последни действия" виждам основно твои действия, както си беше и преди. Ок, щом като казваш, че е заради спокойствието - така да е. Аз не толкова пиша за да критикувам някого, а защото като излезе тема, като тази за Мечеджиев днес, а теб те няма, такива като мен влизат и после питат теб, защо половината ги няма! Именно това беше идеята - като теб те няма, да има кой освен глобалните да те дублира.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 28 юни 2011 01:51

Както и Alternative спомена в нашия подфорум в последните дни нямаше много работа, а днес излезе темата за Мечечиев и той я оправи като цяло и аз после я прегледах да видя дали има някой друг пост за модериране. Винаги гледам във форума какво става и ако има проблеми ще се оправя.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 юни 2011 21:02

paceto написа:
milen.hristov написа:
paceto написа:Запознат ли си с потребителят Гара Дембеле и с никовете му и най вече, че го държим на мушка? :)

Знам койе но не съм запознат с никовете му.

Той за сега има само още един levskar_90 друг за сега не сме засекли, но с този се държи малкооо по разумно за сметка на другият :lol:

пранди нещо си ми е третият

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юни 2011 21:15

А нищо чудно покрай националният по волейбол да е регнал такъв, че беше много негативно настроен в началото на мачовете към сегашният треньор.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 юни 2011 21:28

paceto написа:А нищо чудно покрай националният по волейбол да е регнал такъв, че беше много негативно настроен в началото на мачовете към сегашният треньор.

той е ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 юни 2011 23:15

Пичове, аз съм болен, за съжаление, когато мога, хвърлям по едно око!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 юни 2011 23:36

kartago написа:Пичове, аз съм болен, за съжаление, когато мога, хвърлям по едно око!

Гледай да се излекуваш най-бързо. По-важно и ценно нещо на този свят от здравето няма. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 29 юни 2011 09:47

kartago написа:Пичове, аз съм болен, за съжаление, когато мога, хвърлям по едно око!

Ааааа, не така. Оправяй се бързо, защото идват тежки вечери. Днес е Петров ден, за което ти честитя с пожелания за здраве, а утре е Джулая!!! Как ще боледуваш точно сега!?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Върни се в “Модератори”