И ти прочетох поста, след като предприех модераторското действие (шо нема емотикон среден пръст
Ти си айляк, ич не се прави на зает, само в кръчмата на картаго стоиш.
П.С. тва за живота не е моя мъдрост, ама е толко верна, че не е истина.
Кой кихна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:Alternative написа:Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.
Ти как ще оцениш помощта на новия модератор - Пловдивчанинът? Аз ще ти помогна. Откакто му дадоха правата на 17-ти юни има средно по едно модераторско действие на ден, като 6 са в първия ден (4 от отключване и заключване на една и съща тема). Днес има едно мод. действие (променено мнение на sokkoban, за да избегне санкция). Е, той все пак е шампион в сравнение с sorcererals, който няма нито едно (поправи ме) за този период. И какво излиза, че само ти си модерираш в раздела, а като те няма - глобалните! Влез в "последни действия" и ми извади друг анализ, ако не вярваш. Изрично поставихме акцент, вкл. и ти, че ако ще взимаме нов модератор за Ботев, той следва да има време за форума!

Alternative написа:
На този етап нямаше какво толкова да се чисти по темите.Едва днес излезна темата "бомба" за Мечечиев,модерирах я.Не виждам да има чак такива драми когато форума е по-спокоен...както споменах днес беше доста напечено,имах повече време и модерирах темата.Когато се наложи да отсъствам писах на Пловдивчанинът и sorcererals да хвърлят по едно око на форума.Всичко е под контрол.
paceto написа:milen.hristov написа:paceto написа:Запознат ли си с потребителят Гара Дембеле и с никовете му и най вече, че го държим на мушка?
Знам койе но не съм запознат с никовете му.
Той за сега има само още един levskar_90 друг за сега не сме засекли, но с този се държи малкооо по разумно за сметка на другият
paceto написа:А нищо чудно покрай националният по волейбол да е регнал такъв, че беше много негативно настроен в началото на мачовете към сегашният треньор.
kartago написа:Пичове, аз съм болен, за съжаление, когато мога, хвърлям по едно око!
kartago написа:Пичове, аз съм болен, за съжаление, когато мога, хвърлям по едно око!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост