На това му отговорих. Аз и с някои слависти съм "партия", но си изчакват наказанията, както и Пловдив1926, когато са се провинили и пак си пием бирата. Този, който е писал е изкарал невероятна конспирация: Ролята на единия (Пловдив1926) е да провокира, а модераторът стои на бутона и чака да ги банва. А той/те едни невинни, та невинни! Да не казвам само, че този същият и без провокации е банван не знам колко пъти! Поддалият се на провокация е виновен редом с провокиращия! Посъветвах го да дава сигнали в темата за модераторската помощ и на ЛС и да видим тогава, дали ако Пловдив1926 нарушава правилата няма да бъде санкциониран!
П.С. Че Ицо (Пловдив1926) си е импулсивен е ясно, че се провинява и преминава границата често е ясно, но и че е наказван (вкл. от мен) също е ясно!
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Заседание !
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Alternative
- Контакти:
slavia_forever написа:На това му отговорих. Аз и с някои слависти съм "партия", но си изчакват наказанията, както и Пловдив1926, когато са се провинили и пак си пием бирата.
Нямам идея какво точно е станало,но определено бившият модератор провокира.В една тема призоваваше някои хора от форум Ботев да го намерят и едва ли не да му таковат физиономията,но нямало да посмеят защото били "форумни плъхове" и тн....Няколко пъти споменах на колегите от Локо Пд да му пишат да спре с провокациите,но явно няма резултат.

- paceto
- Контакти:
И аз имам същата поема 
И наистина бившият ни колега доста грубо се изказва в някои теми.
Още даже веднага като му свалиха правата беше на косъм да получи Бан от мен, но тогава реших да трия само.
И наистина бившият ни колега доста грубо се изказва в някои теми.
Още даже веднага като му свалиха правата беше на косъм да получи Бан от мен, но тогава реших да трия само.
- Irish stout
- Контакти:
Alternative написа:Няколко пъти споменах на колегите от Локо Пд да му пишат да спре с провокациите,но явно няма резултат.
Ще ме прощаваш, ама леко минаваш границата с опитите за манипулации. Бил споменавал, ама няма резултат, щото ние си седим и си гледаме кефа, демек, пак прехвърляш топката на другата страна. Няма нужда от подобни измишльотини. Или казваш нещо в прав текст изцяло и мъжки, или мълчиш. Аз мога да контролирам нашия форум и там провокациите не виреят, нито от нашия, нито от вашия лагер. И за вашия форум ли да следя провокациите?
Когато се обърна към теб и ти кажа, че има проблем от ваша страна, правилната реакция е не да ми кажеш "и вие гоните негрите в Америка", ами да погледнеш дали е така или не. Ако е така - правиш каквото трябва. Ако не е - казваш ми, че не е така и толкова. И понеже на лични или на скайпа си приказвахме едно, а после става друго, затова предпочитам този начин на дискусия с теб. С Ангел се разбирам далеч по-лесно.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Alternative
- Контакти:
Irish stout написа:Alternative написа:Няколко пъти споменах на колегите от Локо Пд да му пишат да спре с провокациите,но явно няма резултат.
Ще ме прощаваш, ама леко минаваш границата с опитите за манипулации. Бил споменавал, ама няма резултат, щото ние си седим и си гледаме кефа, демек, пак прехвърляш топката на другата страна. Няма нужда от подобни измишльотини. Или казваш нещо в прав текст изцяло и мъжки, или мълчиш. Аз мога да контролирам нашия форум и там провокациите не виреят, нито от нашия, нито от вашия лагер. И за вашия форум ли да следя провокациите?
Когато се обърна към теб и ти кажа, че има проблем от ваша страна, правилната реакция е не да ми кажеш "и вие гоните негрите в Америка", ами да погледнеш дали е така или не. Ако е така - правиш каквото трябва. Ако не е - казваш ми, че не е така и толкова. И понеже на лични или на скайпа си приказвахме едно, а после става друго, затова предпочитам този начин на дискусия с теб. С Ангел се разбирам далеч по-лесно.
Хайде сега какво се правиш на неразбрал.Пловдив1926 е провокатор и други колеги го споменаха.Няма нужда да го защитаваш,все пак си модератор.По-горе писах,че предизивиква някои хора от форум Ботев за саморазправа извън него,какво повече искаш от това?След като сте толкова близки,пиши му да спре с провокациите,това ми беше идеята.

- slavia_forever
- Контакти:
Ок, разбрахме го проблема, няма смисъл да се продължава спора в стил прехвърляне на някаква вина. Аз също съм говорил и ще говоря с Пловдив1926. Ако има провинения, ще си понася наказанието.
Бях останал с убеждение, че има не лоша комуникация напоследък между модераторите на пловдивските подфоруми и е хубаво това да продължи. Като има казуси в единия или другия раздел си пишете и ги решавайте. Не виждам къде е проблема като цяло!
Бях останал с убеждение, че има не лоша комуникация напоследък между модераторите на пловдивските подфоруми и е хубаво това да продължи. Като има казуси в единия или другия раздел си пишете и ги решавайте. Не виждам къде е проблема като цяло!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- milen.hristov
- Контакти:
Колеги моля,за БАН
Re: относно
Изпратено на: 24 Юни 2011, 16:09
От: DaSyth
До: milen.hristov
Ей,смешник!Скрий се в дупката от която са те изсрали и не ме плаши,ями като си такъв бабаитин я ела до Варна и ми се обади да уговорим къде ще ме пращаш,ПОСЕРКОВЕЦ!
Изпратено на: 24 Юни 2011, 16:17
От: granfor
[quote="milen.hristov"]Турция е вашата родина Ei Debili
Oще едно подобно мнение и ще излезнеш в лятна отпуска предварително[/quote
ЕБИ СИ МАЙКАТА БЕ ГРОЗЕН ЦИГАНИН
Мисля,че това стига,ако трябва ще ви пейстна и мненията им от форума,за които им написах ЛС
Ей,смешник!Скрий се в дупката от която са те изсрали и не ме плаши,ями като си такъв бабаитин я ела до Варна и ми се обади да уговорим къде ще ме пращаш,ПОСЕРКОВЕЦ!
[quote="milen.hristov"]Турция е вашата родина Ei Debili
Мисля,че това стига,ако трябва ще ви пейстна и мненията им от форума,за които им написах ЛС
Моля някой с права да обърне внимание на тази тема и най-вече на автора й -
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=&t=83739
Пускане на новина не заради самата новина, а за да се заяжда по най-каруцарския начин с много хора тук. Аз ако съм, триене на темата и среден по тежест бан, каквото и да значи това...
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=&t=83739
Пускане на новина не заради самата новина, а за да се заяжда по най-каруцарския начин с много хора тук. Аз ако съм, триене на темата и среден по тежест бан, каквото и да значи това...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
milen.hristov написа:Колеги моля,за БАН
До: milen.hristovmilen.hristov написа:Турция е вашата родина Ei Debili
Колега,не им обръщай внимание.Пълен игнор и тва е.Триене и "бан".Ако вземеш да връзваш на всеки,ще се вкараш в излишно приключение.Аз такива "честитки" получавам поне два пъти седмично - свиквай
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- milen.hristov
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:milen.hristov написа:Колеги моля,за БАН
До: milen.hristovmilen.hristov написа:Турция е вашата родина Ei Debili
Колега,не им обръщай внимание.Пълен игнор и тва е.Триене и "бан".Ако вземеш да връзваш на всеки,ще се вкараш в излишно приключение.Аз такива "честитки" получавам поне два пъти седмично - свиквай
Нямам право на БАН,за това и помолих колегите да го направят вместо мен