Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 23 юни 2011 14:57

paceto написа:Ако си сменил браузера с някоя нова версия може самият шрифт към него да е по голям.
Рядко ползвам ИЕ, но на мен там шрифта ми е доста по различен от останалите - някак си по дебеле и по голям.

Може нещо подобно да е и с твоят браузер.
Казах ти преди време да смениш този с който си :lol:

Пак се оправи от само себе си :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 юни 2011 17:13

До Kartago и най-вече айриша.Знаете ли колко мнения изтрих във форума докато бях сам с модерирането?Знаете ли също,че за 30 минути в една тема се събраха над 60 мнения!?Провокатора заслужаваше бана,защото след него изтрих доста мнения...Айриш, твоите банове за по една седмица бяха без никакви доказателства,беше написал нещо свързано с подписа.За разлика от теб,един бан не съм дал за тези подписи.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 юни 2011 17:17

Ако говорите,че има само фенски пристрастия,не е точно така...Двама от нашият форум получиха бан за по една седмица.Мисля,че вече изтекоха,това бяха izgrevist и hetfield.Айриш,не бъди толкова дребнав,не искам да споря за глупости в Заседание.Ако има нещо,пиши на лична.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юни 2011 17:35

Най-накрая попаднах на човек, който според мен поне заслужава бан -

LevskiZavinagi написа:Сложете си за емблема едно прасенце, ще бъде адски оригинално и ще отговаря на прасешкия ви вид ...

Мнението беше в темата за екипите на ЦСКА, но вече е изтрито, естествено. Ако някой "зелен" прецени за правилно, нека сложи едно хубаво банче.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 23 юни 2011 18:10

Alternative написа:До Kartago и най-вече айриша.Знаете ли колко мнения изтрих във форума докато бях сам с модерирането?Знаете ли също,че за 30 минути в една тема се събраха над 60 мнения!?Провокатора заслужаваше бана,защото след него изтрих доста мнения...Айриш, твоите банове за по една седмица бяха без никакви доказателства,беше написал нещо свързано с подписа.За разлика от теб,един бан не съм дал за тези подписи.

Виж, колко мнения си изтрил не ме интересува. Аз гледам какви мнения остават. Ако това мнение е провокация, да ти имам двойния стандарт. Я помисли пак дали това мнение изобщо е за бан, че и за седмица. А по-рано недоволстваше от подобни банове на Пловдив 1926.
От моите банове за една седмица, само един беше за подпис, и то на човек с особени заслуги, който гледам, че пак си е сложил подпис от тези, които се опитваме да разкараме от сумати време. Браво! Апропо, същия човек си е за вечен бан и то го знаеш. Можеш да му кажеш и това, както предполагам си му казал и други работи :mrgreen:
Намери ми бан, в който причината не е основателна, и ще те черпя едно стъкло.

Не ми се занимава с прехвърляне на топката. Говори с Ангел да влиза по-често, че с него подобни търкания никога не съм имал.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 юни 2011 18:34

Irish stout написа:
Alternative написа:До Kartago и най-вече айриша.Знаете ли колко мнения изтрих във форума докато бях сам с модерирането?Знаете ли също,че за 30 минути в една тема се събраха над 60 мнения!?Провокатора заслужаваше бана,защото след него изтрих доста мнения...Айриш, твоите банове за по една седмица бяха без никакви доказателства,беше написал нещо свързано с подписа.За разлика от теб,един бан не съм дал за тези подписи.

Виж, колко мнения си изтрил не ме интересува. Аз гледам какви мнения остават. Ако това мнение е провокация, да ти имам двойния стандарт. Я помисли пак дали това мнение изобщо е за бан, че и за седмица. А по-рано недоволстваше от подобни банове на Пловдив 1926.
От моите банове за една седмица, само един беше за подпис, и то на човек с особени заслуги, който гледам, че пак си е сложил подпис от тези, които се опитваме да разкараме от сумати време. Браво! Апропо, същия човек си е за вечен бан и то го знаеш. Можеш да му кажеш и това, както предполагам си му казал и други работи :mrgreen:
Намери ми бан, в който причината не е основателна, и ще те черпя едно стъкло.

Не ми се занимава с прехвърляне на топката. Говори с Ангел да влиза по-често, че с него подобни търкания никога не съм имал.

Ако беше си направил труда да видиш бановете на двама ботевисти за по 1 седмица нямаше прибързано да пишеш 20 реда с глупости/извинявам се,но е факт/,че едва ли не целенасочено банвам локомотивците във форума.Може ли да се похвалиш с подобно "постижение" във вашият форум спрямо вашите потребители?Пишеш ми за върнат подпис,окей!Да приемем,че някой е решил да си сложи отново подписа,ти сигурен ли си,че всички ваши подписи са изчистени?Извинявай,но започваш целенасочено да ме провокираш и няма да ти мине номера!Спирам да споря с теб в Заседание.Писах ти,ако има нещо ми пиши на лична.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 юни 2011 19:29

vaskonti написа:Най-накрая попаднах на човек, който според мен поне заслужава бан -

LevskiZavinagi написа:Сложете си за емблема едно прасенце, ще бъде адски оригинално и ще отговаря на прасешкия ви вид ...

Мнението беше в темата за екипите на ЦСКА, но вече е изтрито, естествено. Ако някой "зелен" прецени за правилно, нека сложи едно хубаво банче.

Пич, ми дай линк къде е това нещо, къде да го търсим из целият форум? Наистина си е за БАН!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юни 2011 19:31

kartago написа:
vaskonti написа:Най-накрая попаднах на човек, който според мен поне заслужава бан -

Пич, ми дай линк къде е това нещо, къде да го търсим из целият форум? Наистина си е за БАН!

Ами написал съм къде беше, но съм го изтрил, все пак. Само съм го копирал, за да се види точно за какво става въпрос. Не трябва ли да се трият, поне на първо време, подобни неща?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 юни 2011 20:30

Как да даде линк към него след като е изтрито :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 юни 2011 01:26

Това съобщение получих на лична заедно с някои от колегите.
Докога?
Изпратено на: 23 Юни 2011 19:18
От: sir George
До: slavia_forever paceto Alternative Madridist

Докога хора ще отнасят банове заради оня олигофрен пловдив1926?Явно във форума са си изградили система:Той провокира ,а модератор банва!Той може да обижда,а като се намери някой неудобен да го нареди и веднага отнася бан,независимо дали е употребил цинизми или не!Тоя се олива и е ОЧЕВАДНО!Що го толерирате не знам!Ако е недосегаем кажете и да се знае!Някакъв канален плъх с неизживяно детство е намерил трибуна,обижда,постоянно провокира и му се пази гръб!Той ли е царят,той ли е най-големият?Моля,вземете радикални мерки!Други за къде къде по-малки провинения го отнасят!
Не ми минавайте и с номера да не влизам в техния форум,щото когато някой се опитва да изкриви факти в своя полза,да обижда,да плюе....ще взимам отношение дори да ми биете шута!
Последният отнесен бан ми беше в отговор,че ми вика палячо!
Добре аз казах:Съкровище,палячо ще викаш на този,който те е правил,когато баща ти беше майка!
Значи за отговор(без цинизми) на обида аз отнасям шут в гъза,а мухльото продължава да сипе помия!Много е докачлив!Ако няма да има наказания и е недосегаем искам и аз да се радвам на подобна привилегия и аз да го дразня постоянно без опасност от бан!ПОКАЖЕТЕ ЕДНАКЪВ КРИТЕРИИ!
Живи,здрави и САМО БОТЕВ!
П.С:Славия,добавих те въпреки,че знам ,че ти е партия!
С модераторите,които постоянно са в готовност да му съдействат не искам да имам нищо общо!
Изображение
Изображение

Върни се в “Модератори”