Alternative написа:До Kartago и най-вече айриша.Знаете ли колко мнения изтрих във форума докато бях сам с модерирането?Знаете ли също,че за 30 минути в една тема се събраха над 60 мнения!?Провокатора заслужаваше бана,защото след него изтрих доста мнения...Айриш, твоите банове за по една седмица бяха без никакви доказателства,беше написал нещо свързано с подписа.За разлика от теб,един бан не съм дал за тези подписи.
Виж, колко мнения си изтрил не ме интересува. Аз гледам какви мнения остават. Ако това мнение е провокация, да ти имам двойния стандарт. Я помисли пак дали това мнение изобщо е за бан, че и за седмица. А по-рано недоволстваше от подобни банове на Пловдив 1926.
От моите банове за една седмица, само един беше за подпис, и то на човек с особени заслуги, който гледам, че пак си е сложил подпис от тези, които се опитваме да разкараме от сумати време. Браво! Апропо, същия човек си е за вечен бан и то го знаеш. Можеш да му кажеш и това, както предполагам си му казал и други работи
Намери ми бан, в който причината не е основателна, и ще те черпя едно стъкло.
Не ми се занимава с прехвърляне на топката. Говори с Ангел да влиза по-често, че с него подобни търкания никога не съм имал.