kartago написа:Абе, пичове, хайде малко по-кротко с БАН-овете, а? Вече можем да се гордеем, че много рядко използваме този бутон! Но, ето такива санкции ме "хвърлят в тъча"?!:
"Alternative 89.215.185.95 21 Юни 2011 12:43 Бан: потребител причина "Ти си болен и комплексиран. Иди на лекар, може да не е късно все още."
» Lokofanatic "
Асене, ако тази реплика е към тебе, ще го разбера, но ако е просто щото си го видял и си решил.......?!
На мен ми се оплака един от нашите, че е получил бан (дали е заслужен или не не знам, не съм го гледал още), но същевременно във форума на колегите епитетите по наш адрес оставали дори без редакция, за санкции не съм си и помислял, че може да става дума.
Ако аршинът ще бъде за пореден път различен към свои и чужди, поне мненията с квалификации да бъдат редактирани, щото като гледам потребителите на този подфорум очевидно не могат само да се контролират и да пишат смислено без да използват квалификации. То не са буфери, не са цигани и прочие през мнение-две.
Като ще се стремим да няма подписи с обидно съдържание, това не означава, че квалификациите от подписите трябва да бъдат прехвърлени в мненията, както изглежда се получава.
На моменти оставам с впечатлението, че тези "акции" са организирани и целенасочени. Което всъщност не би ме изненадало ни най-малко. Практиката досега го показва.
Допълнение:
Бих искал да знам кой е сложил този
бан за седмица:
потребител besica Причина: чета и падам от смях,знам че сте болни ама дано не е нещо заразно и да има лек
Разбирам, че мнението дразни, особено във форума, в който е било пуснато, ама чак пък 7 дена. Айде моля. За подобни безобидни мнения има гумичка. Ако предприема реципрочни мерки в нашия форум няма да остане и едно мнение от другия лагер, след което ще последват "спонтанни" оплаквания на лични до stenly, както явно са инструкциите и както се случва друг път, че много ги трият. Ама когато използват квалификации като "буфери" и т.н. не реват.
Аман от лиготии.