Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот vaskonti » 17 юни 2011 09:09

paceto написа:Ами за начало е така да, но като свикнеш ще ти бъде пуснат и Бан системата.
Иначе ти имаш права само за раздела на ЦСКА ако случайно видиш на друго място, че не можеш да бършеш или заключваш теми.

Ако има някой наложително много за Бан пиши на някой от нас зелените и ние ще го оправим на мига.
Все пак е хубаво да се избягват Банове за щяло и нещяло и първо да се започне с триене и ако продължава да упорства го предупреждаваш или на ЛС или в темата и чак тогава може да се стигне до Бан ако продължава в същият дух.

Вече за тотални грубости и обиди си е желателно да си му праснеш един Бан и да се замисли, но също така не трябва да се прекалява и с дължината на Бановете :lol:

Дълги Банове се слагат на хора които вече са яли доста такива и не са си взели поука.

Това ти го казвам просто като съвет когато ти бъде пусната опцията за Бан пък ти вече ще си решаваш как да си работиш.

Първо да кажа, че моя скайп го отварям 2-3 пъти в годината за по 5 минути, така че за сега там няма да се включвам. Иначе скайпа ми е vaskonti, колкото и да е странно. :)

Далеч съм от мисълта да раздавам банове на ляво и на дясно. По-скоро имах пред вид някаква форма на официално предупреждение(например, че при следваща подобна изява предстои бан), различна от ЛС. Вчера писах на един форумец след като му изтрих мнението, което си беше бая каруцарско, но точно след 5 минути той пак си го пусна. Въпреки това за подобно нещо все още не бих му сложил бан, а някакво по-официално предупреждение, че при следваща издънка секирата ще се разиграе. Бих могъл да пиша на някой от зелените, ама не съм убеден, че е добра идея да ви пиша за всяко едно подобно все пак дребно нарушение, особено когато не е рецидив.
Иначе ми е ясно, че имам права само за ЦСКА, не съм си и помислил нещо друго :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 юни 2011 14:39

Ето го и Пловдивчанинът :)
Добре дошъл. Все още няма права за бан, като всеки нов мод, но предполагам, че скоро ще влзе в час и това ще бъде бързо поправено :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 юни 2011 14:51

Добре дошъл и от мен! Успех от мен, ще ти е нужен! Разделът е наистистина не съвсем лесен, да не кажа доста труден. Препоръката ми е да модерираш, доколкото е възмножно БЕЗПРИСТРАСТНО и доколкото може да не се огъваш на натиск от потребителите, тъй като има такъв! Темите и мненията в тях са често изпълнени с провокативни мнения, така че се приготви за не малко предизвикателство. Ти не си нов потребител и знаеш това, особено при споровете със съгражданите ви от Локото. Ще помагаме и аз в частност доколкото е възможно, тъй като горе-долу съм запознат с този подфорум. Занимавал съм се с съм се с него, в много от моментите доста детайлно. При възникващи въпроси питай, защото вероятно ще има такива. Скайпът ми е Konstantin.Yordanov666 .
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юни 2011 16:18

vaskonti написа:
paceto написа:Ами за начало е така да, но като свикнеш ще ти бъде пуснат и Бан системата.
Иначе ти имаш права само за раздела на ЦСКА ако случайно видиш на друго място, че не можеш да бършеш или заключваш теми.

Ако има някой наложително много за Бан пиши на някой от нас зелените и ние ще го оправим на мига.
Все пак е хубаво да се избягват Банове за щяло и нещяло и първо да се започне с триене и ако продължава да упорства го предупреждаваш или на ЛС или в темата и чак тогава може да се стигне до Бан ако продължава в същият дух.

Вече за тотални грубости и обиди си е желателно да си му праснеш един Бан и да се замисли, но също така не трябва да се прекалява и с дължината на Бановете :lol:

Дълги Банове се слагат на хора които вече са яли доста такива и не са си взели поука.

Това ти го казвам просто като съвет когато ти бъде пусната опцията за Бан пък ти вече ще си решаваш как да си работиш.

Първо да кажа, че моя скайп го отварям 2-3 пъти в годината за по 5 минути, така че за сега там няма да се включвам. Иначе скайпа ми е vaskonti, колкото и да е странно. :)

Далеч съм от мисълта да раздавам банове на ляво и на дясно. По-скоро имах пред вид някаква форма на официално предупреждение(например, че при следваща подобна изява предстои бан), различна от ЛС. Вчера писах на един форумец след като му изтрих мнението, което си беше бая каруцарско, но точно след 5 минути той пак си го пусна. Въпреки това за подобно нещо все още не бих му сложил бан, а някакво по-официално предупреждение, че при следваща издънка секирата ще се разиграе. Бих могъл да пиша на някой от зелените, ама не съм убеден, че е добра идея да ви пиша за всяко едно подобно все пак дребно нарушение, особено когато не е рецидив.
Иначе ми е ясно, че имам права само за ЦСКА, не съм си и помислил нещо друго :)

Не е нужно за всяко по така изтрито мнение на някой да му пишеш на ЛС.
Щом си го изтрил значи има защо и потребителят ако продължава да си пише по същият начин или се прави на чук или просто така си пише и не осъзнава.Изтрий му няколко коментара и чак тогава може да минеш на ЛС или ако не е единствен може да пуснеш мнение в темата като предупреждение към всички :)

Добре дошъл и на новият Модератор :)
Да прочете последните 2 страници, за да не се налага да се повтаряме с линкове и съвети :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 юни 2011 16:33

Добре дошъл и на пловдивчанина и от мен. Лека работа :) . Единственото нещо,което в момента се сещам да кажа на новите модератори е, че въпреки,че са с права в определени раздели, е хубаво ако виждат нещо нередно в друг раздел, да пишат на някой зелен-по скайп или на лични, за да се отреагира максимално бързо . ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 17 юни 2011 21:15

Благодаря на всички за топлото посрещане надявам се, че няма да ви разочаровам. Знам, че разделът е доста труден и няма да ми бъде лесно, но се надявам да се оправя и ще се опитам да модерирам и безпристрастно.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 юни 2011 21:19

Пловдивчанинът написа:Благодаря на всички за топлото посрещане надявам се, че няма да ви разочаровам. Знам, че разделът е доста труден и няма да ми бъде лесно, но се надявам да се оправя и ще се опитам да модерирам и безпристрастно.

Здравей и от мен. :) Ще ти обясня това което трябва,ако има нещо може да се обръщаш и към останалите колеги. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 юни 2011 14:05

Пловдивчанинът написа:Благодаря на всички за топлото посрещане надявам се, че няма да ви разочаровам. Знам, че разделът е доста труден и няма да ми бъде лесно, но се надявам да се оправя и ще се опитам да модерирам и безпристрастно.

Честито,колега ;) Успех.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2011 19:19

Май нямам права за сливане на теми. Моля някой с такива права да слее следните 2 теми -
тази - http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=83421
да се закачи за тази - http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=83369
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 юни 2011 19:22

Готово, направено е :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Модератори”