Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Irish stout » 14 юни 2011 10:20

На тях им е нужен модератор да контролира повече техните хора, а не чуждите, че там нещата са извън контрол.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юни 2011 10:25

Irish stout написа:На тях им е нужен модератор да контролира повече техните хора, а не чуждите, че там нещата са извън контрол.

Да, принципно съм съгласен с това, но съм против слагането на модератори "на парче", които в последствие да се окажат пасивни или несъстоятелни да се оправят с потребителите в подфорума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 юни 2011 10:32

slavia_forever написа:
Alternative написа:Форум Ботев има нужда от още един модератор.Ако се наложи да отсъствам,не искам да си представям на какво ще заприлича. :roll:

Като цяло подкрепям. Ти на кой се спря последно? И още нещо, сигурен ли си, че лятото без мачове ще има крещяща нужда от модератор, изхождайки от факта, че трудно се намира подходящ модератор за подфорум Ботев? Да не стане като със Сорсъра - казва, че ще модерира, а нещо се губи в много от времето?!

Ммм не знам какво сте се разбрали,но от доста време насам само аз модерирам. :lol: Разменихме някоя дума на скайп,после писа в Заседание и оттогава не сме си писали.Бяхме се спряли на plovdivchanina,дори си направи нов никнейм за да модерира с него-Пловдивчанинът.В очакване е. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юни 2011 10:36

Alternative написа:не знам какво сте се разбрали,но от доста време насам само аз модерирам. Бяхме се спряли на plovdivchanina,дори си направи нов никнейм за да модерира с него-Пловдивчанинът.В очакване е. ;)

Ок, нека и stenly да даде съгласие, но трябва да решим също дали Сорсъра остава или да му се махнат правата. Ти какво мислиш по въпроса?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 юни 2011 10:38

Предупредих 3-ма човека от форум Ботев за подписите.Двама от тях ми отговориха,че ще ги махнат,чакам третия.
Обърнете внимание на този подпис-повече от месец стои с него,въпреки предупрежденията.
lokopld/memberlist.php?mode=viewprofile&u=7420
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 юни 2011 10:40

slavia_forever написа:
Alternative написа:не знам какво сте се разбрали,но от доста време насам само аз модерирам. Бяхме се спряли на plovdivchanina,дори си направи нов никнейм за да модерира с него-Пловдивчанинът.В очакване е. ;)

Ок, нека и stenly да даде съгласие, но трябва да решим също дали Сорсъра остава или да му се махнат правата. Ти какво мислиш по въпроса?

По принцип трябва да се обръща внимание на форума.Трудно ми е аз да дам някаква оценка,има кой да решава. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юни 2011 10:41

Alternative написа:
slavia_forever написа:

По принцип трябва да се обръща внимание на форума.Трудно ми е аз да дам някаква оценка,има кой да решава. :)

Да, крайното решение ще го вземе stenly, но е хубаво да имаш становище за подфорума си.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 юни 2011 10:47

slavia_forever написа:
Alternative написа:

По принцип трябва да се обръща внимание на форума .Трудно ми е аз да дам някаква оценка,има кой да решава. :)

Да, крайното решение ще го вземе stenly, но е хубаво да имаш становище за подфорума си.

Изразих го с първото изречение. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 юни 2011 10:51

Irish stout написа:На тях им е нужен модератор да контролира повече техните хора, а не чуждите, че там нещата са извън контрол.

Във вашия форум също има големи уникати.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юни 2011 10:52

Alternative написа:

Във вашия форум също има големи уникати.

И в двата подфорума си има отделни случаи. Важното е заедно да взимаме мерки навреме.

Върни се в “Модератори”